Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • hallador

  addikt

  válasz jegesib #22 üzenetére

  Ezt én is így gondolom. Akinek ez jön be azt használja, akinek meg mondjuk a bővíthetőség a lényeg, vagy a további lehetőségek, az a másikat teljesen egyetértek veled.

  (#23) GeryFlash

  Szóval.. A 2015-ös scissor billentyűzethez hozzá sem szagolhat az Elitebook. G2-t használok de a G4-et is próbáltam, semmit nem változtattak rajta. Tudom, mert naponta egyik gépről kell váltanom a másikra.

  Igen de ez nagyjából egy keret volt, a G5/6 esetében ez komoly változáson ment keresztül, ahogyan a Dell Latitude 7000 is komolyan változott. Szóval ebben igazad van a G2-G4 között alig van különbség, ezért nem ezeket említettem meg.

  A 2012-15ös macbook pro billeztenél soha nem lesz jobb szerintem.

  Az új HP Billentyűzet (G5/G7), valamint a HP 8460/70 (2012 - 2014) legalább olyan jó a szigetesek közül, mint az Apple, de szerintem jobb is. Ennél kényelmesebb billentyűzetet nem sokat láttam.

  Touchpad: Na ne :D Szerintem nincs egy ezer FT-os egér szintjén lévő touchpad a világon, de így is a Macbooké kiemelekdik a sok rossz közül.

  Mondjuk nekem a fizikai gombokra igényem van, hiába van az, hogy az apple megoldotta a több újjas integrációt úgy ahogy, a büdös életbe nem fogja felváltani a fizikai gombokat. A szép nagy, és nagyon praktikus bullshitet most tegyük félre. A valóságban a fizikai gombot semmilyen apple touchpad nem fogja helyettesíteni soha.

  Mivan? :DDD Zavaró a pixelmentes kép? Fuha. Egyébként nekem se számít hogy FHD vagy retina, csak ne 768p TN panel legyen.

  Nem tudom a retinaának milyen előnyai vannak egy sima ember számára, aki nem grafikával dolgozik, de mindegy. A FullHD is elég pixelmentes...

  Ezek után elkezdtél blöffölni arról hogy mennyivel drágább ugyanaz a konfig macbook esetében és hogy engem a kinézet érdekel :DDD Soha az életben nem vennék magamnak újonnan macbook pro-t,


  Tehát annyira szar az ára az apple termékeknek, hogy igazából Te sem vennéd meg újonnan, de én blöffölök :D :DD :DDD

  Ahha...

  , de nem erről szól a vita. Egyébként megnézném hogy a felextrázott 700 ezres Latiude vagy Elite/Zbook 5 év múlva mennyire tartja az árát és mennyire a MBP.

  Senkit nem érdekel, mert 5 év múlva nem egy öreg sz@rt akarok venni féláron amire annyi support van mint egy száraz lócitromra amit ott hagytak az út szélén 3 éve, hanem használhatót, ami ha beszarik, akkor még 5 évig van gari, megy rendesen az fejmosás látom.... :D

  Nem értem, komolyan ezzel akarod cáfolni hogy anyagminőségre, billentyűzet-touchpadra mikrofonra hangszóróra és nem utolsó sorban üzemidőre tönkreveri bármelyik Windowos munkás gépet?

  Az én EliteBook-om Linux-al 14 órát megy munkára használva, majd szólj, ha VM-et futtatva 14 órát kibír egy MacBook Pro a retina kijelzőjével, meg a szar hűtésével, mert ja azt kihagytam, hogy egy EliteBook G6 hűtése sokkal hatékonyabb a MacBookénál?

  Az hogy a Zenbook meg XPS konzumer... Hát jó, valahol félúton van az Air és Pro között.

  Nam b@szk1 ez a MacBook Pro széria világéletében konzumer volt, az utolsó valósi munkagépet az apple 2008-ban adta ki. Az hogy szerinted mi az a te dolgod, meg mi a valóság az más.

  The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Hozzászólok Aktív témák