Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • totron

  senior tag

  válasz hallador #20 üzenetére

  Azért akadnak egészoldalas megoldások is. Értem amit írsz, de bullshit számba megy az az Apple által beültetett userfilozófia, hogy csak Apple-n fut: nem igaz. Ha nem akar valaki vele tökölni, az is érthető, de a kettő két külön dolog, egyiket ne okoljuk meg a másikkal.

 • jegesib

  aktív tag

  válasz hallador #20 üzenetére

  Ezekben a kategoriakban nagyjabol mindenki meg tudja magyarazni a valasztasa racionalitasat, nyilvan meg is fogja, mert senki nem szeret hulyekent tetszelegni. En pl kifejezetten kedvelem h minden intengralt, sot kizaro ok volt a dedikalt vga, nagyjabol 10 evre szamolok vele, cirka ennyit ment az elozo is. Abba konkretan egy ssd-t tettem. Nem igazan varok ekkora (ssd-hez hasonlo) technologiai ugrast a kovetkezo 10 evben, de ha be is kovetkezne, ugyis az egesz plattformot dobni kellene. Ellenben tudom h 10 ev alatt sem tudom ugy "lelakni" (kulsoleg) mint pl egy lenovo T szeriat, amit sztem mindenki a strapabiro gepek kiralyanak tart (van lenovom az is hasonlo koru, arban sem volt a fele). Persze egyik sem kifogastalan, volt bajom ezzel is azzal is, megis az osx-et jobban kedvelem, konnyeben egyutt elek vele (persze h vannak bosszanto hianyossagai, mint mindennek) (kijelzo osx-en nem nativan jelenit meg, szoval igen kellemes nezni 13 colon is)

 • GeryFlash

  addikt

  válasz hallador #20 üzenetére

  ,,Nem egy kategória mert akár a Dell Latitude, akár az EliteBook kategóriákkal jobb billentyűzettel rendelkezik, a touchpad is elérte az Apple szintjét"

  Szóval.. A 2015-ös scissor billentyűzethez hozzá sem szagolhat az Elitebook. G2-t használok de a G4-et is próbáltam, semmit nem változtattak rajta. Tudom, mert naponta egyik gépről kell váltanom a másikra. Ha arra gondolsz, hogy a 2016-19 közötti macbookok billeznél jobb, azzal egyetértek, ez a 0,6mm-es nyomáspontú butterfly egy kényelmetlen szar, de msot magic visszament 1,0mm-e. Az már használható. A 2012-15ös macbook pro billeztenél soha nem lesz jobb szerintem.
  Touchpad: Na ne :D Szerintem nincs egy ezer FT-os egér szintjén lévő touchpad a világon, de így is a Macbooké kiemelekdik a sok rossz közül.

  ,,Latitude 7400 minden beviteli eszközben veri a MacBookokat."

  Most már ja, 2015ös Macbook Pro-n még 2 usb és 1 HDMI volt. De igen, azóta ez vicc.

  ,,A kijelző amiben a MacBook elhúz, már amennyire valaki ki is használja, mert a FullHD egy 13"-os gépen már zavaró is tud lenni."

  Mivan? :DDD Zavaró a pixelmentes kép? Fuha. Egyébként nekem se számít hogy FHD vagy retina, csak ne 768p TN panel legyen.

  Ezek után elkezdtél blöffölni arról hogy mennyivel drágább ugyanaz a konfig macbook esetében és hogy engem a kinézet érdekel :DDD Soha az életben nem vennék magamnak újonnan macbook pro-t, de nem erről szól a vita. Egyébként megnézném hogy a felextrázott 700 ezres Latiude vagy Elite/Zbook 5 év múlva mennyire tartja az árát és mennyire a MBP.

  Nem értem, komolyan ezzel akarod cáfolni hogy anyagminőségre, billentyűzet-touchpadra mikrofonra hangszóróra és nem utolsó sorban üzemidőre tönkreveri bármelyik Windowos munkás gépet? Továbbra is nagyon szeretem a kis Elitebookomat, és nem, nem használnék magamtól OSX-et ha nem lenne a munkámhoz kötelező, de mégis látom és elismerem azt, hogy egyszerűen így egyben nincs Windows-os aletrnatíva ebben a minőségben. Megközelítőleg van esetleg.

  Az hogy a Zenbook meg XPS konzumer... Hát jó, valahol félúton van az Air és Pro között.

  [ Szerkesztve ]

  "Van pár ezer órám a GW2ben, szerintem nem rossz, de hamar meg lehet unni." (Kolbi_30)

Hozzászólok Aktív témák