Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • hallador

  addikt

  válasz Fryskitt #5 üzenetére

  nem csak a 8. generáció, hanem az előtte lévő összes processzor a Sandy Bride család óta. De ahhoz ott kell lenni a gép mellett, és hardveresen kell a gépet bootolás közben hackelni. Szóval, annyira nem valós a probléma, előbb fogják hackelni exploittal, mint usb porton keresztül. Ezt javították a 10. gen-el.
  Inkább az Intel által elhallgatott Security bugok a problémásak szerintem, amit a megfelelő BIOS frissítésekkel lehet enyhíteni, a HT kikapcsolásával pedig több mindent lehet megoldani, de az szerintem a problémásabb.
  A 8. generáció viszont tényleg szégyen.
  Az Intel nem tudott és akart szállítani, ha megnézitek, akkor most kezdenek szállingózni a 10. gen-es processzorokkal szerelt komolyabb laptopok.

  Amúgy, ha már ennyit kiadok gépért, akkor Dell Latitude 7400, HP EliteBook 830 G6. Nem Apple.

  Akinek a MacOS kell, annak meg nincs választása az apple-t kell megvennie. Szerencsére nekem jó a Linux is, de kinek mi esik kézre, szerencsére nem vagyunk egyformák.

  (#7) pengekcs

  Az AMD meg úgy sem tud szállítani, mint az Intel, amennyi az Apple-nek kellene meg pláne nem. Ráadásul hova szeretnél tenni egy 45 wattos cput, egy 13"-os gépbe? Mi értelme lenne? Nem értem amit írsz. Még 4000u-s családot érteném.

  [ Szerkesztve ]

  The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés