Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • GeryFlash

  addikt

  válasz hallador #25 üzenetére

  Egyébként úgy látom valamennyit közeledtek az álláspontok.

  G5-G6 billzetét majd ki fogom próbálni, havernek pont azt ajánlottam és vette meg, ki fogom próbálni. Ez a G2-es billzet kb egy 2016-19-es macbook pronál kicsit jobb billzzet, annyiban hogy nem romlik el és valamivel nagyobb az uta (kb 1mm-re saccolom). 2015-ösé nekem egyértelműen jobb, egyszerűen jobb a nyomáspontja és a visszajelzése. De ahogy nézem ezt tendenciózusan ki akarják ölni.

  Touchpad: Szerintem 1 hónap volt megszokni a 2 újjas jobb egérgombot, abban egyetértek hogy ettől még nem ez a legjobb megoldás. Cserébe fejlett gesztusvezérlés amit ha betanul az ember akkor állati hasznos, és hát a touchpad minősége is extra.

  A felbontásra én arra reagáltam hogy nonszensz az hogy a túl nagy felbontás zavaró :D Egyetértek, nekem is elég az FHD, ettől még nem kezdek el szédülni a Retinától.

  ,,Tehát annyira szar az ára az apple termékeknek, hogy igazából Te sem vennéd meg újonnan, de én blöffölök :D :DD :DDD"
  Alapból nem költenék 300 ezer Ft-nál többet notira. Elitebookot kéz alól fél/kétharmad áron lehet venni teljesen újat, úgy oké, de az átlag ára vicc annak is 4 magos procinál. Azért mondtam hogy ez blöff, mert az ár ne legyen már szempont amikor a felvetés abból indult hogy melyik a legjobb készülék összességében. Ebben az ár érték arány nem szempont, én azt állítottam hogy nincs 1:1 megfelelője Win oldalon.

  ,,Senkit nem érdekel, mert 5 év múlva nem egy öreg sz@rt akarok venni féláron amire annyi support van mint egy száraz lócitromra amit ott hagytak az út szélén 3 éve, hanem használhatót, ami ha beszarik, akkor még 5 évig van gari, megy rendesen az fejmosás látom.... :D"

  Ezt arra írtam hogy ha megveszed a Macbookot nem fogsz évről évre olyan értékcsökkenést tapasztalni mint egy lattitudenél. Ezt a supprot dolog nem teljesen értem, ha gariztatásra gondolsz oké, az valóban 1 év a Macbooknál, az más kérdés hogy tökmind1 hogy 1 év vagy 5 mert szitne biztos hogy se az MBP se a Lattitude nem fog 5 éven belül tönkemenni. Ergo ha baja lesz az 5 éven kívül, akkor meg tökmind1 a garid.
  Ami tönkremehet az MBP-be az pedig széria hiba, amit az Apple szó nélkül cserél (púpos akksi és butterfly billzet ilyen). Szoftvertámogatás meg sok év van rá.

  ,,Az én EliteBook-om Linux-al 14 órát megy munkára használva, majd szólj, ha VM-et futtatva 14 órát kibír egy MacBook Pro a retina kijelzőjével.

  Hát persze :)

  ,,Nam b@szk1 ez a MacBook Pro széria világéletében konzumer volt, az utolsó valósi munkagépet az apple 2008-ban adta ki. Az hogy szerinted mi az a te dolgod, meg mi a valóság az más."

  Nem írtam hogy nem, ezt is te haluzod. Arra reagáltam hogy felvetetted hogy miért konzumer cuccokhoz hasonlítom az MBP-t (mondjuk ezt se értem, hogy miért probléma). Maradjunk annyiban hogy a Zenbookok és Dell XPS-ek előbb széthullnak a francba, zsanér meglazul stb. Nem írtam hogy az MBP a Latitude ellenfele. Egyébként meg ha igazán hurcibálós dolgozós notebook kell, akkor szerintem továbbra is Thinkpad.

  "Van pár ezer órám a GW2ben, szerintem nem rossz, de hamar meg lehet unni." (Kolbi_30)

Hozzászólok Aktív témák