Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Japános és zombis lett az új AMD Software
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
Új hozzászólás Aktív témák
-
omnitronik
csendes tag
elég brutál lett... de egy jó hűtő elfért volna rajta
-
nvyktor
aktív tag
válasz
Silentfrog #23 üzenetére
Nekem az árcédulához mérten kicsit kevés csatlakozó van rajta...
Főleg mivel ez munkára van.
-
BlackSoft
addikt
Nem a Teslára gondolok, és nem is nagyban gondolkodom, szerverparkról. Csupán azt mondom, akinek szüksége van pár ilyenre, az dolgozni fog vele, és nyugodtan szólhat hangosan, hiszen csak akkor lesz hangos, amikor valamit nagyon számol, akkor viszont nem ülünk előtte, tehát nem zavar, hogy 100-on mennek a ventik.
Nekem is jól jönne akár 1db is, bár egy 780 SLI is elég arra, amit én csinálok, az a kis idő különbség meg nem ér ennyit. Ez pont azoknak van, akik direkt ezzel foglalkoznak sokat, és ez a munkájuk.
-
satz18
őstag
válasz
thatsofemre #5 üzenetére
Az ilyen kártyánál mindig nagyot nézek az ár láttán. Azért az elég durva hogy egy quad SLI GTX 780-at is a töredékéből meg lehet venni.
-
Rayyy
senior tag
Szerintem is a hőmérséklettel, de leginkább a memóriával lenne gond... ha adnék neki valami 4-5 millió polys scene-t, amiben van 1 gigányi textúra, meg egy kis displace, és otthagynám 24 órára... de elvileg erre való.
Nem tudom, hogy igazából a HW-gyártók hogy viszonyulnak a GPU renderelőkhöz, de mintha még nem lenne olyan nagy az egyetértés. Ha nem valami ipari cuccról van szó, akkor ezek a videókártyák még nem annyira bizalomgerjesztőek. Nem biztos, hogy rá mernék bízni egy animációt úgy, hogy pénteken elindítom és hétfőn reggel meg ránézek... bár nyilván külön gépben lenne a szerverteremben, ahol elég keményen megy a légkondi 0-24-ben. Nem tudom. De gondolom működik, ha piacra dobják, azért már elég nagy tapasztalata van ilyesmiben az nVidia-nak. -
bitblueduck
senior tag
válasz
thatsofemre #5 üzenetére
Már várom a "tök felesleges ilyen kártyát venni, akkor már inkább gtx 780" jellegű hozzászólásokat
az elso 10 hozzaszolas egesz rendben van hasonlo cikkekhez kepest.
amugy kar, hogy nincs semmi tapasztalatom olyan teruleten, ahol ez jo lenne, nem tudnek mit kezdeni egy ilyen kartyaval, de meg egy low-end quadroval sem. de ha valaki megdob vele igerem elolvasom egy CUDA tutorialt -
Tenken
őstag
Ebből nem lesz dzsíforsz?
-
thatsofemre
tag
Elfogadnék én is egy ilyet. Realtime rendernél kíváncsi lennék mit művelhet valamilyen 3D-s szoftverben.
Már várom a "tök felesleges ilyen kártyát venni, akkor már inkább gtx 780" jellegű hozzászólásokat...
-
Engineer086
Modder
Húú, egy ilyet elfogadnék a dolgozós gépembe!
-
myckie2
őstag
Legalább egy komolyabb hűtővel megspékelhették volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Kepler architektúrára épülő termék egy teljes értékű GK110-es lapkát kapott.
- Samsung-LG-Philips-Sony TV/MONITOR 40"-49" BAZÁR (Számlával és Garanciával) kb.: 150db
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / normál állapotban / 100%-os akkumulátorral / 12 hónap jótállás
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest