- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nemlehet
őstag
Én a Megafon-t jelentettem, nyitottam rá jegyet. Az a válasz jött, hogy ez politikai vélemény ezért nem vizsgálják, hogy álhír-e. Aha, elmentek a f*szomba...
Amúgy tényleg rengeteg a scam. Én mostanában ezt a "amazon returned palette"-es dolgot látom sokat, 100-200 dolláért rendelsz egy raklap árut és mosolygós emberek bontják ki a 6 db MacPro-t meg a 10 darab Razer laptopot belőle és húúú de megéri.
De persze mindenféle szuper táplálékkiegészítő meg rákgyógyszer is ömlik... Mindet jelentem, de még csak annyit se szokott érni, hogy ÉN ne lássam, nemhogy törölnék. -
-
a "Mediaworks' egy lenyomozható cég... khm
mégis folyamatosan "rém/áll híreket" tol az arcomba... már a főcím után jelentem.. de semmi sem történik mert fizetős... bezzeg ha a saját "zárt csoportom"-ban fel tesz valaki egy kissé pikánsabb képet .kb 1 percen belül jön a figyelmezetés ,hogy tiltás lessz...
-
Horri_
csendes tag
Azért törlik a kamu reklámokat, csak idő kell hozzá, ők se tudhatják egyből, hogy melyik kamu, meg melyik legit. Az már más, hogy ugyanaz a hirdető a tizedik álneve alatt teszi fel a kamuhirdetését, amit 1-2 nap múlva törölnek és kb csinálja a végtelenségig.
-
-
arnyekxxx
veterán
válasz
t72killer #18 üzenetére
Csak ilyen direkt hülyézésre jön a figyelmeztetés, egy szép cirkalmasan kifejtett leidiótázásra semmi reakció nem szokott lenne.
index444telex cikkek alatt gyűlt ki a három.A legszebb amikor nem fogadod el, 2 nap múlva jön, hogy igyjártál de mehetsz A Külső Bizottsághoz panaszra ahol az Arra Érdemes Válogatott Panaszokat esetleg kivizsgálják
-
válasz
arnyekxxx #17 üzenetére
Engem még soha nem tiltottak ilyenért, pedig néha elküldök embereket.
- Csoportban volt? Admin is csinálhat ilyet esetleg
- Ha már nem az első eset, akkor tuti könnyebben ugrik az algoritmus
...nekem ilyenért volt tiltás, hogy az oldalamon kitettem egy cikket egy fotósról, aki a II. világháborúban a szövetségeseknek fotózott... -
válasz
arnyekxxx #17 üzenetére
. gyorsan jött érdekes. Én magam nem csináltam ilyesmit, viszont láttam rá példát nem egyet, hogy sárga földbe mocskolta A user B usert és kint maradt még a komment is. Lehet nem jelentették
?
Mindenesetre egy lehülyézésnél sokkal károsabb, ha A user lebeszéli B-t egy védőoltásról járvány idején, és azt tételesen az én tapasztalataim alapján 0.0%, hcl kolléga mérése szerint a bizonyított esetek 0.1%-ában méltóztatnak mozgatni a fülüket. Egy ilyen troll végignyom két komplett kampányt anélkül, hogy BÁRMILYEN felelősségrevonás érné.
-
-
-
ha egyéb kategória ráhúzható, csak akkor. pl benne felejt egy buzizást-zsidózást-anyázást. Sima "grafénoxid pengék vannak a zóttásban, eszedbe ne jusson beadatni" posztok közül EGYETLENEGYET nem szedtek le a többszázból, amit jelentettem.
oltásmellékhatásos csoportból engem azért raktak ki, mert kérdezni mertem (kamuhírre, miszerint a vöröskeresztnél nem adhat vért az oltott, hogy linkelje már legyen kedves a hivatalos infót - ami persze nem létezett).
-
-
-
-
-
-
válasz
Andreaspasco #2 üzenetére
a tonnányi mélyhülye antivaxxer tartalomért fizetett valaki? hiába jelentem a legegyértelműbb hazugságokat, sőt, 99% fizetett trollokat, le se szarják a jelentést, fennhagynak mindent. Ruszki propaganda detto.
-
Busterftw
nagyúr
Ebay-t es az osszes hasonlo platformot nem perelik?
Ott is a platformot hasznaljak fel illegalis/scam tevekenysegre. -
válasz
Andreaspasco #2 üzenetére
Áh!
De akkor benne kéne lennie az ÁSZF-ben is...
Ja, meg az álhíreket terjesztő idióták se fizetnek... -
"A Meta azzal védekezik, hogy a félrevezető és pénzügyi csalásokról szóló reklámok sértik az irányelveit, és technológiai úton igyekeznek felkutatni és blokkolni az ilyesmit, miközben együttműködnek a mostani vizsgálatban."
Ez viccesFull ugyanazt a copy-paste postot ne tudnák kiszűrni, amikor egy meztelen képért 3 perc múlva megy a retorzió?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az internetcégeket a tévinformációs adatok átadására is kényszeríthetik továbbá a jövőben az ausztrál hatóságok.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- BMW topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- További aktív témák...
- ThinkPad P53 15.6" FHD IPS i7-9850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ROG Strix GX601 Helios Black
- Oppo Find X7 Ultra 16/512GB 100% aksi újszerű!
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS kihajt érintő i5-1245U 16GB 512GB ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest