Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
oké, számold ki, hogy mekkora letöltési sávszélesség kell ahhoz, hogy 1 mega feltöltést kisámfázd az ack csomagokkal.
egy ack csomag nagyjából 60 byte, az kb. 480 bps. 1 megán kb. 2180 ack csomag mehet ki, ehhez alapértelmezés szerint 8 KB letöltés jut, vagyis 2180*8K letöltés, az alsó hangon 140 Mbps. ha tuningoltál a network stacken, és mondjuk 128K az ablakméret, akkor 2.2Gbps körüli letöltéssel lehetne kisámfázni 1 megát.
tehát ha 2.2 gigás letöltésed van, akkor ki tudod sámfázni az ack-kal a feltöltésedet, egyébként nem. miért érzem úgy, hogy mégiscsak barokkos túlzás volt?
-
"Már maguk a letöltési visszaigazoló csomagok majdnem kihasználják az 1 mbit feltöltést...": lol.
ugye te is érzed, hogy ebben volt egyrészt egy kis barokkos túlzás, másrészt ezzel azt is elárultad, hogy fogalmad sincs, hogy működik a tcp és ezt a problémát hogyan tudod te magad megoldani. -
pakriksz
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
nálam problémát okoz ja. Meg az is hogy a melót 5x annyi ideig kell felöltenem, meg kb lehetetlen küldeni bármit egy ismerősnek olyan hulladék upload-al. Már maguk a letöltési visszaigazoló csomagok majdnem kihasználják az 1 mbit feltöltést...
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem kell miattam kétségbe esned!
Semmi gondom nincs a nettel. 50/5-ös kábeles netem van, amin semmi nem fog változni. A cirkusz az optikai csomagoknál van.A torrentes upload meg nagyon nem érdekel. A NAS intézi. Teljesen mindegy hogy egy óra vagy egy nap alatt tölt valamit vissza. Ahonnan meg letöltök, ott egyébként sincs arány

-
-
A telekom jobban tenné ha most pár hétig kussban lenne

-
GeorgeV
aktív tag
Én is kitaláltam egy új lájkoló rendszert, de a fene se tudja, hogy az ilyen ötletekkel hova lehet fordulni, pedig ütős dologról van szó.
-
macilaci78
nagyúr
Gondolom, Androidra, iOS-ra. mi meg Telekomos BlackBerry userként mit kezdjünk ezzel? Persze haszna/értelme lenne, ha... Egyszóval nem Android és nem iOS lenne.

-
-
pakriksz
őstag
de jó, erre van pénz, miközben a feltöltési sávszéleket csökkenti a telekom egyedülálló példa nélküli módon.
-
van abban egy kis hype, hogy egy spammanager szoftvert crmnek kamuznak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Semmi gondom nincs a nettel. 50/5-ös kábeles netem van, amin semmi nem fog változni. A cirkusz az optikai csomagoknál van.