Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Nagyon érdekli az Intelt a PC-s kézikonzolok piaca
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Speciális hővédelemmel bírnak az ASRock nemrég bemutatott tápjai
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceeeboy
tag
Emberek, én szerelmes lettem.
-
ᵽᵴᶙᶗᵺᴑ
tag
De KIS aranyos házacska!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
hackeeeee #334 üzenetére
kéttornyos hűtőkkel ezt nem lehet megcsinálni, nem lehet meghúzni utánna az alaplapi csavarokat.
kivehető alaplapi tálca megoldás, de ahhoz highend lianlit kell venni.
procihűtő levevéséhez meg olyan felfogatás kell, hogy csak a bordát kelljen felcsavarozni, a tartórendszer talpa viszont legyen fix. jobb hűtőknél ez meg van oldva, úgy meg már egy Silver Arrow is elég egyszerűen szerelhető házban.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
köszi az infokat.
nekem az asztal mögött van a ház, szóval a felső nyitottság a Cosmosnál a terelők miatt annyira nem veszélyes. lehet jobb is, de akkor nem tudna röhögve lehűteni 460Wot halk házszellőzéssel.
akkor az Antec p182nél jobb, remek.
davidsz: a Cosmos2nek két centi vastag, extra zajszűrős oldallapjai vannak. szép ház a define XL, de nem egy kategória a kettő.
[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
válasz
proci985 #327 üzenetére
"összeszerelési minőségre egyébként milyen a Cosmoshoz képest? ventik jók? mennyit fog fel a videokártya zajából?"
összeszerelés szerintem nagyon jó. jobb mint az antec p182, és szerintem ez mond valamit.
ventik 14esek és jó minőségűek, alapbol keveset forognak, nagyon csendben csináljákhm. vga-t még nem terheltem, de gyári hűtés van rajta, ami hangosodhat...
van rajta egy "kis" OC is, szoval nem tudom. de szerintem sokat, mert az antec-ben sem volt hangos, ez meg halkabb mint az. (Eddig)
vinyo olyan csendben van... csak akkor vehető talán ki ha nem mennek a ventik egyáltalán.
amugy szerintem azért halkabb mint az antec, mert annak a tetején jött a hang a venti miatt.
mivel mellettem van a ház, ezért számít, hogy a teteje ne legyen lyukas...[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
hhehe... nincs 8pin hosszabbítóm, sose kellett még
viszont én is még kinn felraktam a proci hűtőt, és nem kellett volna, mert így igencsak szűkösen maradt hely... azért van gondolom az alaplap tálcán a kivágás, hogy alaplap kivétele nélkül tudjunk proci hűtőt mókolni, csak azt nem tudom, hogy egy ember hogy csinálja meg egyedül -
proci985
MODERÁTOR
összeszerelési minőségre egyébként milyen a Cosmoshoz képest? ventik jók? mennyit fog fel a videokártya zajából? (kistesó R3mat egyik itthoni gépnek nézegettem)
megoldásokra... ja, a funkcionális lyukaknak örülnék, bár a vinyómegoldásokkal meg vagyok elégedve (amennyire macerás, annyi zajt meg is fog). tetőn zajszűrés szerintem annyit nem ér, ha amúgy is ott van két venti felül.
davidsz: úgy meg lehet meghúzni a felső két csavart. ezért is jó az új thermalright felfogatás, csak a keresztmerevítőt kell házon belül ráhúzni a bordára, és már kész is.
[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
kösz
(#323) proci985 : nem a méreteit vonom kétségbe, volt cosmos s házam is...
hanem azt, hogy pl a cosmos teteje nem hangszigetelt, hdd elhelyezés problémás... ilyenek.
kicsit régi már az a ház, szerintem jobb megoldások vannak a define XL-ben, csakhát procihűtőt utolsónak kell felrakni valahogy[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #315 üzenetére
-
nuke7
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #315 üzenetére
Define XL
az egy CM 612s es egy GTX570 OC benne
hopsz, nem jó a link...
[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #313 üzenetére
-
kiszi07
senior tag
jó teszt.. csak az árat sokallom
-
baraksumoron
csendes tag
Igen jól írod, akkor a valutának más értéke volt, csak az a baj, hogy a minimálbérnek is évek óta ugyanolyan "értéke" van.
(KB NETTÓ 55000-61000FT.....................NEVETSÉGES ÉS EGYBEN SZOMORÚ)
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Ł-IceRocK-Ł #302 üzenetére
Akad...
Ledsorból zöldet akartam, de jó áron kaptam a piros ledsort, így maradt a piros, meghát AMD/Radeon, ahhoz passzol a piros.
[ Szerkesztve ]
-
-
nuke7
veterán
Tegnapi három órás rendszer építés után meggondoltam magam...
Ha jön ki ennek a háznak halkitott verziója, valsz meg fogom venni...( egyszerűen agyrém, hogy ha benn van 612s - ami lehet, hog kicsit sok is, de nem ez a lényeg - az alap lapon kb. Nem erek el semmit ha be van építve a házba... Egy rémálom volt szerelni, különösen a bal felső sarkot. Ezt nem akarom mégegyszer. De remelem legalább halk lesz
)
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
-
KAMELOT
titán
válasz
Jhonny06 #292 üzenetére
Igen már előző hsz-ben írtam ,hogy szerintem.
Érdekes Xigmatek Elysium szerintem már HIGH kategória big tower vagy TT Spedo két tápegységes szintén big tower 40-45K. És ezt is ugyan úgy rakják össze mint a többi házat.
Corsair 500R 30K ft az a középkategória.Drágább----azoknál a termékeknél érvényes ez amik jóval többet tudnak az alacsonyabb árkategóriájúaknál. Itt a doboz az doboz max nagyobb. Az meg nem ok arra ,hogy dupla vagy triplaáron adjuk a terméket. Na de mindegy! Lehet itt irkodni naphosszakat. Aki akarja megveszi. Én kihagyom.
Dovidenia ,dopocutia! -
Tikakukac
titán
válasz
Jhonny06 #292 üzenetére
Igazából, mire eljuttatsz egy házat kb. ilyen szintre akkor belemegy mondjuk a kezdő ház árán (mondjuk 20-30k) felül még olyan 30-40k anyag és pár száz munkaóra. És gyakorlatilag 4 év után még mindig van 2 pont, ahol elvérzek a házammal, mert még mindig nem tökéletes a lemezmunka meg az üvegszálazás.
Szóval ha innen nézem akkor nem drága 120k érte. Ha meg onnan, hogy a presztízs és az egyediség, amiért súlyos x forintot felszámláznak lényegében csak illúzió, akkor meg igen. Szerintem -
Jhonny06
veterán
Az informatikában általában a drágább a jobb. Egyébként minden annyit ér, amennyiért megveszik. A fizetésekhez képest sok, de amikor 40-50k-ért mennek a középkategóriában a házak.. kell egy high-end is, ennyi. Már az elődje is drága volt, a Corsairnak is van drága háza. Legalább ha ilyeneket írsz, hogy nem éri meg, meg drága, akkor tedd hozzá, hogy "szerintem".
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Ł-IceRocK-Ł #287 üzenetére
Dehogynem, vinne bele egy kis színt.
Nekem ugye, swif2 a procihűtőn, fekete zalman, hátul, fekete arctic elől, piros xigmatek fent, piros ledsor alul.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Ł-IceRocK-Ł #284 üzenetére
Hehe.. Mondjuk Én szeretem a zöld színt, tehát nálam ez nem okoz komolyabb gondot.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Ł-IceRocK-Ł #273 üzenetére
Azok a ventik nagyon jók.
-
KAMELOT
titán
Sajnos az ár igen is irreális. És egy nagyon szuper és nagy ház is nem több mint 55-60 000ft
Szóval sokan azt a +60 000ft-t nem tudják hova tenni mi is kerül ezen ennyibe. Mert az ,hgoy van benne plusz egy két acéllap az még pár száz ft-ből is megvan
Figyelj! Nyugati államokban ,anglia és USA-ban simán kiveszik zsebből 400eurot a plédobozokért. Ott nem hiányzik senkinek mert a fizetésük is 2xxx-nél kezdődik. De ott ahol a fizetés még az 5xx-et sem éri el ott ez a ház irreális áron van.
Inkább úgy mondanám ,hogy felesleges ilyen országokba szállítani ilyen típusá terméket ,mert alacsony számú vásárlóréteget tudnak csak megszólítani vele. -
nuke7
veterán
nem, nem veszem meg. Mégpedig azért, mert SZERINTEM nem ér ennyit, nem használnám ki a plusz méretet, szolgáltatásokat, plusz nekem direkt halk házam van.
DE ez nem jelenti azt, hogy az ára annyira irreális lenne, mint ahányan felháborodnak rajta...amúgy meg ha egy lamborghini-ről lenne szó, vagy egy ferrari-rol vagy egy rollsroyce-rol akkor is írkálnád, hogy hát ez mennyire drága, mert már tizedéért is lehet tök jó Audi-t kapni pl...
plusz nem hiszem, hogy ha az a 10-20% prémium ami rajta van, mert luxus cikk, sokat segítene ezen a hozzáálláson.. (tehát ha 80-90ezer lenne, akkor is pontosan ezek a hsz-ek érkeznének, pedig akkor jóval olcsóbb lenne
)
[ Szerkesztve ]
-
-
-
baliii
senior tag
Azon gondolkoztam, hogy ha gépet kéne építenem, akkor egy macproházat alakítanék (vagy alakíttatnék
) át atx-re, de ez sokkal jobban tetszik, csak eszméletlen drága... Mivel nem akarok asztalit ezért úgyis mind1, csak egy kis eszmefuttatás volt.
-
XtremLor
őstag
szep nagy batar haziko, elfogadnam en is, de ennyit sajnalnek erte, max ha bejon a lotto es nyerek par millat
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mondjuk, nem panaszkodom, a Chieftec házam is full alu, és lényegében akár rá is ülhetnék, elbírna... Amikor vágtam, akkor jöttem rá, hogy elég vastag...
Az anyaghasználattól sok függ, annó haver az Armor-ját 50k felett vette, asszem vmi 70-80 körül volt, de ez nem 100%... De az viszont full acél. (ha jól tudom)
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Ł-IceRocK-Ł #251 üzenetére
Jobb ám..
Mondjuk 120p-t raktam rá, ez ugye a legerősebb. Alapból szinte semmi hangja nincs, ha terheléskor felpörög, akkor azért van, de nem vészes. A légszállítás is elég jó. Szépen "átszellőzteti" a bordát.
(#254) KAMELOT: Elmondtam már többször. Szubjektív, hogy minek mi, mennyit ér meg, és miért mennyit ad. Valaki képes 100k felett VGA-t venni, van akinek ennyiből komplett gépe van, lesz. Gondolom ebben a házban nincs acél, csak alu.
Hozzátenném azt is, hogy a TT hasonló házai, amik acélból (is) vannak, eléggé aranyáron mennek. Cserébe strapabírók, masszívak.
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
Hozzáteszem....szerintem
120K a kocsim fele amit nemrég vettem.
(#256) nuke7: köszönöm a megértésedet! Olyan helyen nőttem fel ahol az utolsó fillért is értékelik. Én értékelem a munkájukat ,beléfektetett energiájukat meg stb. De ár / tudás arányában csak annyit ér amennyit írtam.
[ Szerkesztve ]
-
afterwhite09
tag
Már engem sem tartottak normálisnak a Sunbeam Transformerem miatt...annó 40k-ért + amennyit ráköltöttem még egy 20as... ;Đ ha valaki vesz ennyiért egy ilyet... hát annak respect ;>
-
zack
nagyúr
Szép és jó is, de harmad ennyiért van legalább ilyen jó HAF 932...
Nem sokban különbözik ez, és egy "átlag júzernek" aki akár 4 VGA-ban gondolkodik szélsőségs esetben a HAF méretei is bőven elegendőek.
Tudom, mert Chieftec Dragon tornyot cseréltem HAF-ra, és csak ámultam és bámultam, hogy elveszik benne az alaplap és úgy globálisan minden.
Aki toronyházat akar annak még mindig "best buy" a HAF 932, 942... -
nuke7
veterán
Te max. 40k-t adsz egy házért. értjük, leírtad sokszor. de ez baromira nem azt jelenti, hogy ennyit is ÉR ez a ház.
minden annyit ér, amennyiért megveszik.
és ha valaki értékeli a mögötte lévő fejlesztéseket, belefektetett munkát, infrastruktúrát, szolgáltatást, design-t - és még sorolhatnám - az bizony ki fogja fizetni gondolkodás nélkül ezt a kvázi 100 ezer magyar forintnyi összeget. és kész.
azt tudjuk, hogyha neked lenne rá pénzed, akkor se vennéd meg. köszönjük. -
korion
senior tag
szia!
tedd hozzá,h szerintem
nekem is nagyon drága,
de,ha 600-700ezer forintot keresnék évek óta,
most tuti elkezdenék rá gyűjteni
és 3-4 hónap múlva megvenném!
úgy,h észre se venném,hogy spóroltam!
egy ilyen házat vagy 5-6 évre terveznek minimum szerintem...
én életem végéig!
láttam már élőben chieftec dragon házat az is nagyon tetszett,
és ezzel össze se lehet hasonlítani! -
KAMELOT
titán
válasz
hackeeeee #249 üzenetére
Akkor rosszul írtam. 32kg-s acélházért kéne fizetni 120K-t?
Ahogy írtam max 40K-t ér a ház. Nemtud számolni ,nem ad képet ,nem végez el feladatokat.
Ezért nem ér ez többet.
XIGMATEK Elysium
ha jól látom ebben van hely bőven és csak 37 000ft. Szóval felesleges kaidni 3x többet egy dobozért. -
proci985
MODERÁTOR
inkább, mint a 7970, az csak max két kiló, ár/súlyban mennyivel jobb már
amortizációban se biztos rosszabb....
viccen kívül: persze drága, nem ad plusz fpst, de ad szerelhetőséget, szellőzést és nagyban befolyásolja az akusztikus teljesítményt. házon spórolni szerintem pontosan olyan, mint táppal csinálni ugyan ezt.
-
Tibor_560sec
aktív tag
Hat az 1000-s nel nem szebb ...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Ł-IceRocK-Ł #244 üzenetére
Nekem a procihűtőn Swif2 van, ezért is döntöttem úgy, hogy majd kellene még belőle pár darab.
(#247) KAMELOT: Szerintem nem. Megnézem, hogy hogy fog kinézni, hogyha óccobban veszel valahol 32kg acélt és odateszed az asztalra.
[ Szerkesztve ]
-
NomadND1
senior tag
Szép nagy dög :-)
-
proci985
MODERÁTOR
egy javítás:
a Cosmos RC-1000 acélvázas, a Cosmos S RC-1100 volt aluvázas. összehasonlításképp: a jelenlegi adatlapomon lévő Cosmos kb 32 kiló között mozog (5 3,5ös vinyóval), tehát a Cosmos 2 esetén tényleg lehet kb 35 kilóval és két emberrel számolni.méretekre: 10 centivel magasabb ÉS szélesebb, hosszra csak 3 centit nőtt. más kérdés, hogy a maga idején a Cosmos a 63centijével hosszban a legnagyobbak között volt. kb arányokat tekintve úgy kell elképzelni, hogy a Cosmos kb annyival nagyobb egy CM690nél, mint egy CM690 egy generic 4x5.25ös Codegennél. a Cosmos2 pedig kb annyival nagyobb a Cosmosnál, mint az a CM690nél.
a hangja tetszik, ezek szerint az oldalsó szellőzést sikerült kombinálni a halksággal.
minden tekintetben jobb az elődnél... hm. a Cosmos Snél biztos, a Cosmos inkább egy E-ATX méretű Antec P180 volt. utóbbi egy eléggé restriktív hűtésű darab, de megfelelően felventizve hangban és hűtésben is jó megoldás. a Cosmos 2 viszont nyitott előre, ami hang szempontjából korántsem biztos, hogy jó megoldás.
dizájnra tetszik, bár négy éve van Cosmosom, azalatt pedig bőven volt időm szokni a designt
. funkcionalitásra javították a Cosmos összes hibáját (nonfunckionális kábellyukak ATXnél, némi műanyag itt-ott, nehezen becsavarható bővítők, padlószőnyegen alacsony hasmagasság). az ajtó jobb lett, bár szerintem a Cosmos megoldása is jó volt: ember elég hamar megtanulta visszarakni, viszont ha valakinek gépet akartam mutogatni, csak egy mozdulat volt... az ablak egy dolog, a mozdulatra nyíló oldallap egy másik.
viszont kicsit felemás a véleményem. ár és featurelista szempontjából kicsit olyan, mint a Silverstone Temjin TJ11: nagy, mindent tud, csak éppen túl nagy effektív szellőztetéshez, és légen hűtésben a Fortress FT02 mindkettőjüket veri. kb fele áron (TJ11hez képest még kevesebbért). igaz az nem tud 10 slotot.
2-4GPUra, 6+vinyóra, HPX lapra és dupla radira nincs jobb (ld megint a TJ11 a quad140el), de halk gépnek nem tökéletes alap, egyébként pedig overkill. mondom ezt úgy, hogy anno egy CM690ben én nem fértem el, és a Cosmos volt a legkisebb ház (a Stacker810 mellett) ami nekem elég nagy lett volna.
drága, de azért adott esetben el tudnám képzelni, hogy egy ilyen váltsa a Cosmosom. bár semmiképpen sem a következő kb két évben.
csövekhez: akinek nem tetszenek, az valszeg még sose próbált odébbrakni egy rendesen megpakolt ATX házat. eszméletlenül ergonomikusak.
[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
hackeeeee #225 üzenetére
Jah, az irány nagyon nem mindegy. Tavaly nyáron hülyültem, és cserélgettem az irányokat mindenhol, egy ventit megfordítottam, kapásból plusz 12 fok üresben, azthittem rosszul látok, de tényleg sokat számít, hogy van e benne irány/illetve rendszer, hogy mi hova mit fúj és mennyire.
A swif2 őt dícsérik, de nekem a színe nem igazán díjnyertes.
-
Füge007
senior tag
Ez a házam van vagy 6 éve. és még marad is sokáig, minden elvárásomnak maximálisan megfelel a mai napig.
-
DroppaB
csendes tag
És milyen alaplap van, amin ennyi ventillátor csatlakozó van??
-
csirkés11
tag
válasz
MasterMind #234 üzenetére
Persze nem akarom jobban tudni kinek mi kell, DE sokaknak csak azért képvisel egy ilyen ház eszmei értéket, mert 120k az ára, és am nem használja ki, csak megvette, mert neki a legjobb kellett, és boltba persze hogy ezt mondják a legjobbnak...
-
KAMELOT
titán
szép házikó meg jó nagy!
Kb. 40 000ft ér a ház! Inkább ennyi pénzért egy HD7970-et veszek amit tudok használni játszásra, képmegjelenítésre és sok minden másra. Van funkciója!
Még elektronika sincs a házban csak egy plédoboz!(#235) hackeeeee: csak azt sz.... ki ami nem kell ,ha meg rossz a gyomra az illetőnek akkor el kell menni orvoshoz!
[ Szerkesztve ]
-
T_Stark
őstag
T_Stark most tudja meg, hogy a Cooler Master Cosmos II ára 120.000 Ft:
Mennyiii???Amúgy nekem nem kéne, még olcsóbban sem. Nálam a házak netovábbja a Corsair Obsidian 550D. De sajna még az is túl drága nekem.
-
csirkés11
tag
válasz
mariomahmoud #226 üzenetére
És miért ilyen kell neked, csak az árcédula miatt, miért kell ilyen házra vágyni, hogy utána azt nézegessed?
-
h-yle
addikt
Asszem ezt a házat nem nekem találták ki. Persze ha nyernék egyet, elfogadnám.
-
OC
őstag
Mekkora ház...de hogy fogják ezt kifűűtttteni?
-
capulet75
addikt
Ha valaki akarja, összerakja az árát.
-
_Atesz
addikt
Ilyen árral megmondom ebben az országban mekkora sikert arat: 0,0000001%-ost.
-
mariomahmoud
tag
Ilyen kell nekem!!!!!!!!!!!!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Ł-IceRocK-Ł #223 üzenetére
Terv itt is van, hogy majd valamikor minden venti swif2 lesz, dehát ez csak terv, jelenleg..
Ha jók a légkavarók, akkor nagyon jó szellőzést lehet elérni elég sok házban, persze jól is kell bepakolni a ventiket. Gondolok itt arra, hogy sok olyat látok, hogy a hátsó venti úgy van bepakolva, hogy befelé fúj, mint az elülső. Plusz ugye az új házakban a táp alul van.. Felfelé szálló meleget szépen termeli befelé a hátsó venti is. Sok értelme nincs.
(#222) Findzs: Ezek a "csövek" a Cosmos vonásai. Az 1000-res sem nézett ki másképp, ott is megvoltak.
[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
csak nekem nem tetszik ?
feleslegesen nagy és ez a csöves dizájn se nagyon jön be, a sok okos megoldás nélkül meg meg lehet lennikb. 20 ezret ér a szememben
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Ł-IceRocK-Ł #211 üzenetére
Jam. Mondjuk főként az elsőtől, a felső annyira nem befolyásolta. Ugye annyit ér, h nem reked meg a tetejében a meleg. Meg ugye asztalban van, ott nem nagyon tud eloszlani a meleg.
-
Füge007
senior tag
Hol lehet megvenni, nekem egyből 2 db kellene, főleg ilyen potom áron
-
leikomessi
aktív tag
Nagyon szép ház, nekem tetszik
Bár az ára tényleg eget rengető
-
zazahoho
őstag
Nagyon szép,és nagyon drága
,elődjéhez volt szerencsém ,ha jól emlékszem 35 ezerért.Sajnos minőségi házak mindig is drágák voltak,és azok is lesznek (kis hazánkban) ,lásd antec,silverstone,corsair stb.
-
Cypresss
senior tag
Nekem az elődje van és IMÁDOM!
-
manoarc
senior tag
tipikus vagizós vérpistike ház, de azért kéne mondjuk 40 ért
-
Tikakukac
titán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #206 üzenetére
Ha mozgatni kell, és épp nincs darabokban, akkor faterral szoktuk pakolni. Plusz mivel ki-be mennek a csövek, így tesóm hozza a külső radit. Az egy újabb 10-15 kiló.
Ha lenne időm befejezni akkor mutatni is valahogy, de 3 éve gyakorlatilag csak reszelgetem a komponenseket -
Jhonny06
veterán
Szép-szép, de nagyon el van árazva, más házakhoz képest messze nem ér ennyit.
-
Zso2
őstag
válasz
Lavidaloka #61 üzenetére
A szomszéd tacskója valami elkényeztetett vakarték lehet .Ezt kutyája válogatja. Igen ,hiába 8 kiló a cica , a linkelt képen egy vadászterrier eb őrzi labdáját . Mindent elkap ami mozog, és nem tud megállni 1 percre sem.
[link]
[ Szerkesztve ]
-
Tomcat
őstag
válasz
hackeeeee #199 üzenetére
Chieftec BA-01-B-B-B. Évek óta ilyenekbe rakom a konfigjaimat, előtte Dragon nagytornyaim voltak. Tujadonképpen nekem itt kezdődik a számítógépház fogalma. Egyszerűen csak nyeli el a cuccokat és még mindig akkora hely van benne hogy szinte még egy kisebb konfig elférne benne. Táp nélkül sok helyen 30e Ft körüli az ára.
Csupán egyetlen dologban nem vagyok vele megelégedva hogy QuadCF-re nem elég a szabványos 7db rendelkezésre álló slot. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Ł-IceRocK-Ł #208 üzenetére
Él ám, csak nem nagyon találtam már róla normális képet, mert ugye nem mai ház már.
Annó terveztem, hogy váltok valami CM házra, de aztán lemondtam róla. Előre, és a tetejére kapott ventit, és kész.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Ł-IceRocK-Ł #206 üzenetére
Elég baba, és nagyon jól szerelhető, és masszív.
Annó még mistral-ban vettem.
-
viraga
tag
Megalománia a köbön. Az [ENIAC] jut eszembe. Nekem inkább az jön be, ha egy számítógép kicsi, minél kevesebb helyet foglaljon a nem olcsó lakástérfogatból.
Na meg ezek a szempontok, hogy szerelhetőség... sokkal kisebb házak is lehetnek jól szerelhetők, legfeljebb nem tudod belül körbevezetni a szomszéd Pistikét, hogy megmutasd milyen frankó.
Az is vicc, hogy az a teljesítmény ami tényleg csak egy ekkora házban fér el, 5-6 év múlva a laptopodban lesz, 10 év múlva meg a mobilban. (Kis túlzással persze.)[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Ł-IceRocK-Ł #201 üzenetére
Ez a féle:
Sry a kis képért, cska nem nagyon van már róla nagyobb.
(#200) aram01:
[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
hackeeeee #199 üzenetére
Jah, főleg a régi szériákban.
Azért szenvedek most, mert ez a ház egy noname ház, 7 éves már, szóval nem mai darab, gyári 8 centis helyek, szóval nem egyszerű a dolgom. Plusz ugye most egy fillért sem tudok rá költeni. Okoskodni kell a meglévő anyagakból.
lujó55: azért nevezték át, hogy utána bezárassák
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nálunk vendégeskedett a letaglózó méretekkel rendelkező, abszolút csúcskategóriás számítógépház, a Cosmos II.
- Politika
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen házat vegyek?
- Cybertruck Taipeiben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...