Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Hobby elektronika
- Amazon Fire TV stick/box
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Egérpad topik
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
Most, hogy lecseréltem a Seagate-Maxtor-okat Samsung-okra, így valami nekem is rezonál a ház elejében. Megnéztem, nem kábel, nem lógó alkatrész (mondjuk HDD rögzítő keret, mert azokat pl. ki is szedtem), hanem tényleg az előlap. Még nem volt időm szétszedni, megnézni komolyabban, hogy mi a harci helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- APC Smart SU700INET 700VA valódi szinuszos szünetmentes,új akkukkal,2 év akku gari,számla
- Fractal Design Torrent hazai kisker garanciával
- Corsair SF850 850W 80 PLUS Platinum Tápegység!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő