- Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
- TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
- Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
- Túléli majd az Intel átszervezését a Falcon Shores projekt
- Megkerülhetik környezetvédelmi törvényeket a chipgyártók az USA-ban
Hirdetés
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
gp A készítők nemrég megosztották velünk a hamarosan érkező játék launch trailerét.
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Több, mint egy éve már egy Seasonic Prime Fanless 600-as tápot használok. Nem volt olcsó, de a 12 év garancia, a garantáltan néma működés (nincs coil whine) és a Titanium hatásfok miatt nekem megérte és bátran ajánlom mindenkinek.
Ezek az új 700-as és 500-as kivitelek is biztos jó választások lesznek.
"Less but better" - Dieter Rams
-
Geri Bátyó
addikt
A Prime PX-500 már egész jó. Pont nemrég írtam ,hogy a platinum minősítéssel már passzív tápokat lehet csinálni ezen a teljesítményszinten (Mondjuk 400-450-ről beszéltem, de ez mát majdnem annyi). Igazából nem lep meg, hogy a Seasonic lépte meg, hiszen volt 400-as passzív gold tápjuk is (ha jól emlékszem).
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Televan74
nagyúr
Nekem a 700 -as nagyon tetszik, jövőre úgy is lejár a EVGA -m garanciája.Lehet veszek egyet.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
ralfee106
tag
árban vajon mire lehet számítani?
Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
M@cika
őstag
-
Tengri
senior tag
+1
Várós nagyon! Amint beesik az ára 80k alá beruházok egyre (ha jól emlékszem a 600-as 70k-n nyitott). Egy VGA-val mindenre (is) elég."Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
MMIX
addikt
-
törölt tag
"Ennél lényegesen több embert érdekelhet az új, szintén 80 Plus Titanium szintű, passzív hűtésű Prime TX sorozat, amelynek legnagyobb méretű tagja már 700 wattos."
A többi tagja mekkora teljesítményű? Illetve ez a korábbi Titanium Fanless átnevezése, vagy egy új sorozat? (A 600-as Titanium Fanlessről tudtam eddig.)
(#8) MMIX:
[ Szerkesztve ]
-
Geri Bátyó
addikt
Na, ez király! Köszi az infót!
A hírben ez vajon miért nincs? Később jön csak?(#6) M@cika: A Focus Plus Platinum 550 30-35K, de az nem passzív. Mostanában azért nem rosszak a Seasonic árai sem, úgyhogy szerintem be fog férni 40K alá az 500-as is.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
MeszesKPT
őstag
Az 500W fanless már nagyon jól hangzik.
-
MMIX
addikt
válasz Geri Bátyó #10 üzenetére
Seasonic Prime fanless 450W 80+Platinum (PX-450)
www.plugloadsolutions.com .pdf
Silverstone verzió is lesz szerintem. Valamelyik csak ideér nemsokára.
Computex 2019
www.eteknix.com
Az ezüst színű a mostani verzió a fekete rövidebb lehet az új Seasonic.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen