Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Vezetékes FÜLhallgatók
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
NandorHUN
üzenetére
Hát de nézzük már a 2600K tunningal ment 4,6 ghz-et és 4 magos, azért az új i7 meg 10 magos lesz.
Azért írtam nem kell túl nagy órajelekre számítani mert a 9900K is látja az ember mi lett 5 ghz-en hűthetetlen darab, más felől papíron bele kell férnie a 95 watt TDP limitbe. All core turbó szerintem reális 4,6-4,7 ghz tippre, a 10 mag mellet de így is lehet kissé elszál a fogyasztás. 180 wattot biztosra venném

Majd meglátjuk ha kijönnek a tesztek mit profitál a zen 2 az újításaiból. Hát én pár tesztet elnézve a Ryzen 2000 széria is elégé az intel nyakára volt nőve, kivéve azok a játékok amelyeket többet profitáltak az egy szálas teljesítményből. Most a Zen 2 tuti versenyképes lesz, én nem írnám le. Minden esetre a 9000 szériát lefogja pipálni, szóval az intelnek a következő szériája ami elhozza az átlag embernek a 10 magot lesz az ellenfele.
10 Magos I7, 8 magos I5
Azért ennek is örülni kell hogy végre fejlődünk
Én próbálok pártatlan maradni a témában, amire kíváncsi leszek és állítólag nagy durranás lesz a Sapphira Rapids (7NM) Az intel szerint ez legalább akkora újítás lesz mint mikor piacra került a Core-I széria. Ez tuti felül múlja megint az AMD-t 
Csak a kérdés hol vagyunk még ettől? 3-4 évnyire biztosan, ha nem több.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Azért ennek is örülni kell hogy végre fejlődünk