- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" (LGA1200)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes, vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs Intel processzorok topicja
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 (GA102)
- Synology NAS
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
Hozzászólok Aktív témák
-
Az ott... az ott egy.. RGB nélküli "új" ház? Ráadásul 5.25 hely is van benne?
véletlen legyártottak egy régi tervet, ami beleesett a gyártógépbe és most el akarják adni legyártott portékát? vagy mi történt?
The human head cannot turn 360 degrees... || Xeon 2678v3; Rx470; 32GB; 240GB; 2Tb + 3x1TB || Huawei P40 Lite (Sakura Pink + GMS)
-
Dr.FantastiK
őstag
mind pofas' !!
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
válasz
Dr.FantastiK #2 üzenetére
Szerintem meg csalódás az Antectől ez. Sokkal többet vártam tőlük, persze nem RGB téren, hanem amúgy. Az első, visszafogott ház eleje is csúnya szerintem, a többit meg hagyjuk.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa
-
grengor
csendes tag
Szerintem az RGB nem a reneszánszát éli, hanem inkább már a barokkját.
-
GoldhandRent
senior tag
ne kövezzetek meg, de én a ventiket várom
ha alacsony a min fordulat, kellően "halk" és jól nyom, akkor veszem is.i7 6700K @ 4.2GHz ; Gigabyte GTX 1070 Xtreme Gaming | Play Station 4 PRO 500M Limited
-
Solten
őstag
"miközben az RGB a reneszánszát éli"
Kisse csalodas szamomra, valami uj jo kis kompakt ISK-t vartam toluk mert mar vagy ezer eve piacon vannak valtozatlanul.
Saor Alba
-
Miért? A P100 Evo szerintem kifejezetten gusztusos.
A Project X meg beteg. Asztalra annyira nem való, de poénból összeraknék benne valamit, aztán vitrinbe vele.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx & Glide 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Csak a P100 Evo tetszik, a másik nem kifejezetten. Bár kérdés, hogy a memóriák és tápok miért okoztak csalódást?
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx & Glide 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Azok nem okoztak, de azok engem nem hoznak lázba a házak miatt szeretem a gyártót és az miatt vártam kifejezetten.P100 se tetszik, ezzel a színösszeállítással meg szerintem kifejezetten béna, amit kivittek.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa
-
-
zolee5016
őstag
válasz
GoldhandRent #5 üzenetére
vegyél skyee-t...most mondom előre feleáron többet tud ,és jobb
nekem 18 van most de amit szeretnék azt teszem bármely darabjával, 10-db ost tudok egy vezérlővel kezelni + 2 ramhütő + 2 szalagot...cirka 14k az ára...6-os szettnek....[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Redneck
veterán
Az első csicsa mentes ház tetszik, a többi nem. A Project X-től kiráz a hideg, de jónak tartom hogy próbálnak szakítani a megszokott sémával.
DraXoN:
És milyen jól tették. Még mindig sokan keresnek ilyen házat.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/
-
válasz
Synthwave #11 üzenetére
Nem is írtam , hogy nem számolok vele, ismerem jól a gyártót mind házak, mind tápok terén, 10 éve építek a kuckóikba gépeket, most is azt használok egyet az Antec One személyében.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
GoldhandRent #16 üzenetére
Az egy nagyon szép ház, ablakosok közül a kedvencem.( egyébként az RGB világítás kifejezetten szép benne, a gombnál meg az előlapi feliratnál. )
[ Szerkesztve ]
-
válasz
GoldhandRent #16 üzenetére
Kulturált.
Amúgy meg egy Deepcool Tristellar S. A fehér, mert a fekete snassz. Abszolút nem praktikus, de királyság akkor is.
Esetleg Fractal Design Define XL R2 Titanium Grey.
Ha meg nem ragaszkodunk a boltok polcaihoz, akkor ez a csúcs;
Ezek meg követik néhány lépés távolságból;
-
Payskin
tag
15 éve abszolút élvonalban voltak a kimondottan elegáns, szép, belülről is úttörően ötletes házaikkal. Két Antec házam is volt a 2000-es években. Aztán kezdtek lemaradozni, mostanra meg az egészet lehúzták a gamer WC-n.
Ha mostanában házvásárlásra gondolok, már eszembe sem jutnak. Kár értük. Szánalomputtony.
-
válasz
GoldhandRent #20 üzenetére
Irigyellek érte, nagyon szép kuckó, remek értékelésekkel. Szemezgettem vele én is,de az ára visszatartott.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph Új tápok, memóriák (!) és házak a küszöbön, miközben az RGB a reneszánszát éli.
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" (LGA1200)
- Milyen autót vegyek?
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Android dual SIM okostelefonok
- Milyen asztali (teljes, vagy fél-) gépet vegyek?
- Peugeot, Citroën (PSA) topik
- Komoly Covid Kocsma
- [Re:] [Humusz1:] RX 580 8gb Sapphire Nitro+ G5 SE +140mm Corsair H90
- További aktív témák...
- [Számla + Gari] 15.4" Acer TravelMate 6593 / C2D P8700 2.5Ghz / 4GB DDR3 RAM / 160GB HDD / Kam, BT
- Dell E6430 alaplap bontásból
- ÚJ Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - i5-1035G1 - 8GB - 512GB SSD - Win10 - Közel 2 év gari
- Dell magyar billentyűzetek bontásból Vostro 14,15,17,G3
- Acer Aspire 5 - A515 - 15,6"FHD IPS - i7-10510U- 8GB - 256GB SSD+1TB HDD- Win10-MX250 2GB- 2+év gari
Állásajánlatok
Cég: Andrews IT Engineering Kft.
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest