- Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
- TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
- Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
- Túléli majd az Intel átszervezését a Falcon Shores projekt
- Megkerülhetik környezetvédelmi törvényeket a chipgyártók az USA-ban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
-
Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
gp A készítők nemrég megosztották velünk a hamarosan érkező játék launch trailerét.
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Húú de jó kis tápok ezek.
12 év gari az azért ritkaÚgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
pomorski
őstag
válasz 7Heads Drago #1 üzenetére
Jól hangzik tényleg.
-
NomadND1
senior tag
válasz 7Heads Drago #1 üzenetére
Bizony azok és csendesek is
Tavaly emelték meg az alap 10 év garanciát 12-re a PRIME sorozatnál.Akinek komolyabb gépe van, annak kötelező darab.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Azt a fanlesst el is fogadnam.
-
Lacok
őstag
A 600 wattos fanless 12 év garanciával nagyon komoly.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
Titanone
tag
Nekem egy PRIME 750 W Titanium van. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Bár az ár/érték arányban ,azért kételkedem, mert nem volt olcsó.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nekem egy 650W-os Prime Gold, de sajnos úgy néz ki, hogy gyárilag csapágyas a venti vagy valami más gond van vele, mert ha épp nem passzív módban van, akkor halkan kerreg. Ettől függetlenül eszem ágában sem lenne más márkát választani, ősszel küldöm vissza garanciába, amikor veszek helyette egy Prime Titaniumot, mert azért ~1 hónapot mégsem lehet kibírni gép nélkül.
Remélem nem lesz túl nagy felára a fanless verziónak.
"Less but better" - Dieter Rams
-
bteebi
veterán
Dicséretes, hogy nem csak tök értelmetlen, kW-os tápok vannak a kínálatban. Az én gépem átlag 60-70 W-ot fogyaszthat, pedig van benne pár HDD... Mondjuk árak nélkül nehéz bármi értelmeset nyilatkozni. Az nonszensz, hogy egy "valamire való" táp nagyon alsó hangon 30k-ba kerül, de ez simán megugorhat 50-60-ra is.
#8: Pedig pont hogy drágább lesz, mert szét kell szerelni a ventilátorosat, és kiszedni belőle a ventit (amit aztán ráadásul kidobnak a p*csába), ami így erősen megdrágíjja...
[ Szerkesztve ]
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Joshi
titán
Nekem is Seasonic tápom van, de szerintem enyhén szólva is túlárazott. A legtöbb neves gyártó rendelkezik bőven minőségi táppal jóval olcsóbban. Ez is olyan márka ami "biztonságot" ad, persze minden meghibásodhat még egy Rolls-Royce is, csak ezt sokan nem veszik figyelembe.
-
-
Joshi
titán
Egy 7-800W-os tápért 70k szerintem enyhén szólva is sok pénz. De lehet hogy csak én gondolom így.
-
Joshi
titán
Ne beszéljünk félre, mondj konkrét típusokat ami szerinted jó áron van. Az itt említett Prime 750W Titaniumot meg se mutatják 70k alatt 10-12év gari ide vagy oda. Ez számomra olyan mint a Kia autókra adott 7év gari, tök jól hangzik de attól még nem lesz jobb a konkurenciánál. Nálam ami elmegy pár évig az rendszerint sokkal többet is, szóval nem a gariért akarok fizetni.
ui.: ja és a gyári gari mindig macerás, nem oda szól ahol vetted. Postázni, keverni-kavarni kell.
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
Nekem sincs igazán bajom a Seasonic tápokkal, de az egyik corsair matricás darab kicsinálta a gépemet anno.
Give them hell Ukraine!
-
.mf
veterán
A sallang-mentes OEM SS-széria és az S12-II és moduláris társa, M12-II, bár már régebbi kiadások kicsit alacsonyabb hatásfokkal (real-life használatban pár watt), de ugyanúgy Seasonic minőség és megbízhatóság -- egy átlagos 1-GPU-s konfighoz az 500~520W-osak 20k körül vannak, ez szerintem egyáltalán nem drága.
Ha magasabb hatékonyságú kell, az már zsebbenyúlósabb, Goldos S12G-550 32k körül, vagy magasabb teljesítménnyel a még újabb Prime Gold 650 37k. Teljesen passzív 400-as táp 42k.
Ennél sokkal jobb árakat más minőségi gyártóknál sem találsz...Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
wolfman
veterán
Titanium fanless sorozatból kibékülnék egy 460W-os modellel.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
icp1970
senior tag
Nagyon komoly tápok.
-
Cs1csó
félisten
Nem tudom, de nekem egy 550W-os FSP Raider tápom van 80+, de amikor a HDD-m leáll, ugye a rendszer SSD-n van, akkor csak a házventiket hallom és a CPU ventijét de az is épp csak megy. A GPU ventik sem mennek. Tehát a táp ventijeit nem is hallom, Enyhén túlzásnak érzem ezekt a venti nélküli házakat.
-
bteebi
veterán
460 W-nak minden normális gépbe illene elégnek lennie... Oké, akinek 2 húzott csúcsGPU-ja van SLI/CF-ben az agyonhajtott 6-8 magos proci mellett, és éjjel-nappal Furmarkot futtat, annak közel se lenne elég. Tuning világcsúcsokhoz meg végképp nem. Manapság azonban már egy normálisabb GPU se fogyaszt 150-200 W-nál többet, és a teljes rendszer se igen nyel be peakben 400 W-nál többet (idle-ben akár bőven 100 W alatti is lehet a fogyasztás). Szóval igen, illene, hogy elég legyen .
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
NomadND1
senior tag
válasz Kronos3000 #29 üzenetére
Pillanatnyi fogyasztást mértél, arról nem is beszélve, hogy annyira nem jó, ha 100%-on pörög a tápegység.
Az 50%-os terhelés jó a tápegységnek és a pénztárcádnak is és bele van kalkulálva a 10-20% további teljesítmény, ami előfordulhat, ha nem a p95+futuremark benchmarkokat futtatsz...Szóval igen, ennyit a kalkulátorról
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
Minden benne van TaaT kommentjében a link mögött. Seasonic platinum passzív. Alapból elbírja a konfigot még, átlag 420-30w a terhelt fogyasztás, dea vga tüskefeszeivel nem tud mit kezdeni! Az felkúszik 460w fölé simán. Leszabájoztam ati szoftverben a feszt 10%-al, most nem fagy le, csak amikir jönne a kiugró áramfelvétel, beszaggat pillanatra a játék.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
kalmani
tag
Egy Seasonic Prime Titanium Fanless tápra beneveznék, de sehol nem lehet kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen