Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Ez a LiveBox nagyon cuki

-
Srodney
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
nekem laikusnak elég brutális az az 5 monitor....de ha már van piaca ezeknek a többmonitoros dolgoknak igazán lehetne a gyártók részéről vmi keretszűkítés vagy vmi kivehető-legozható keret mert szerintem elég rosszul néz ki és zavaró is...

-
kromatika
veterán
elképesztő a LiveBox

-
ledgeri
nagyúr
Multi monitor, come in!
Pöttömke: az usb-k 3.0-val, és egy 2.0 elosztóval!!! (3.0-> X*2.0)
-
zsírsámán
senior tag
Az a szép amin a bajszos fószer nyomta, eléggé bejövős.
Kicsi fura volt szerintem így 5 monitoron látni a játékot, engem kicsit zavartak is a monitorok keretei, persze nem azt mondom h nem fogadnám el őket

-
lujó55
addikt
LiveBox:

Jó az irány!
-
Tigerclaw
nagyúr
Az a Live box tetszik. Ha jól láttam, értettem 5,5 -öt kapott a win teljesítményindex grafikus részén. Mondjuk lehetne kicsit nagyobb és inkább laposabb, valamint hagyományos lengő kábelle, nem közvetlenül a konnektorba dugva, hogy a usernek elérhetőek legyenek a portjai.
Már régen várom, hogy legyen a PC világban is egy mac mini szerű elegáns mini PC. Lehetne hasonló méretű, alakú mint a mac mini, de hogy ne tünjön koppintásnak nem zárt alu doboz lenne, hanem épp ellenkezőleg, lehetne lyukacsos az egész, vagyis sűrű fémhálóból lenne a burkolata.
-
Kronos3000
senior tag
Mini Pc....

-
Hát szegény bajszos emberke nem igazán tudta egyenesben tartani a verdát.
-
Gusztáv
addikt
válasz
69Raizen69
üzenetére
Vagy esetleg USB 3-ra lehetne cserélni a portokat.
A játékos gépet én is elfogadnám (a monitorokkal), fantasztikus élmény lehet rajta egy repülő/helikopter szimulátor. Viszont a csókának a szándéka az volt, hogy mindenkit meghánytasson, ahogy rángatta a kormányt
. -
69Raizen69
tag
A LiveBox remek kis szerkezet én is beújitanák majd ha megfizethető áron lesz,de szerintem elkelne még rá néhány eSATA port,mert hát az a 64GB nem túl sokk

Tudom USB-n is csatlakoztatható külső HDD,de az eSATA még is gyorsabb.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Pici elírás: Bloutooth 4.0
A LiveBox nem semmi, gondolom passzívan megy a hűtés. Piros pötty a beépített tápegységért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális (!) 1 éves Gamer PC / Ryzen 5 5500 / RTX 3050 8Gb Eladó
- Prémium Lian Li O11 Gamer/Workstation PC - Ryzen 9 5950X, RTX 4070 Super, brutális teljesítmény
- Vízhűtéses egyég adatközpontokhoz - Schneider Electric RC ACRC301H - új ára 4,5 Milió Ft
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- !!AKCIÓ!! GAMER PC AMD Ryzen 5 5600X/MSI MPG B550 GAMING PLUS/GeForce RTX 4070 DUAL 12 GB/32GB DDR4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pofás ez a mini PC.