Hirdetés
- Bezárta a Microsoft az ingyenes Windows 10-re ugrás kiskapuját
- Kormányos topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hobby elektronika
- Olcsó sportkamerák (GoPro alternatívák)
- 3D nyomtatás
- Jön a képgenerálás a konzolokra
- Képgenerálást hozott a soron kívüli AMD Software
- Bambu Lab X1/X1C, P1P-P1S és A1 mini tulajok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
"Találkozunk 2010 júniusában!"
Mi, csak nem maradsz ott?
Nem is gondoltam volna, hogy a Computex már 30 éves.
A nagy számok szerintem annyira nem meglepőek: Ázsiát kevésbé érintette a válság, mint Amerikát és Európát -- és gondolom a cégek túlnyomó többsége ázsiai volt. Meg ki tudja, lehet, hogy a kiállítási költségek is kedvezőbbek, CeBitről úgy hallottam, hogy egyre drágább, a kis cégek (pl. volt munkahelyem) csak pályázattal tudnak kijutni.Fotóim: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
van 214 ország? és ugandából meg észak-koreából is voltak?
kicsit soknak tűnik ez nekemGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Jövőre legyen valami még nagyobb ezen a szép kerek szülinapon. De érdekes belegondolni, 29 éve, 1980-ban milyen lehetett...
<-ƘƘ->
-
dezz
nagyúr
És ezt most hogy gondolták, hogy egyidőben rendezik az E3-at és a Computexet?
(Nem tudtam eldönteni, melyikre menjek, így hát egyikre sem mentem. De tényleg csak ezért.)
-
Killing
addikt
Kíváncsi lennék rá hogy miket állítottak ki 29 évvel ezelőtt.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Tidus
őstag
Isten álldásával ennek is vége! Jövöre jön a következő, és ismét ámulhatunk! De amin tavaly ámultunk, abból a fele sem ért ide!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph A számok tükrében búcsúzunk a neves informatikai kiállítástól. Indulunk haza.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest