- A legtöbb kézikonzolra telepíthető lesz idén a SteamOS
- Bővíti HAMR merevlemezcsaládját a Seagate
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Fagyos hangulatú, Intel B860-as deszkák a Colorful receptje szerint
- AMD Strix Point platformra épül az AOKZOE közelgő kézikonzolja
- Apple notebookok
- Mini-ITX
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Ellenőrizhető a tápkonnektor bekötése az egyes GeForce RTX 50-es VGA-kon
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Nem értem egy ilyen eszköznél miért spórolnak a display porton, hogy csak 1.2 került rá belőle.
Aki hülye, haljon meg!
-
-
tecsu
addikt
Milyen videokártya tud ekkora színteret manapság?
https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
Nem cikizni akartam az Asust mert igenis vannak nagyon jó dolgai és a monitorai is remekek, csak arra akartam kitérni , hogy ez a kategória az Eizó vagy a Nec privilégiuma és általában azok ilyen áron vannak.
Az emberekben főleg aki komolyabb munkára vesz monitort erősen kétlem hogy az Eizó vagy a Nec helyett az Asus választaná mg ha legalább olyan jó minöségű is. Tehát arra akartak kilyukadni , hogy az Asus név nem a professzionális szinten van az emberek tudatában.[ Szerkesztve ]
duree54
-
-
-
TomMusic
őstag
Pls vegyetek nekem egyet (kettőt), köszi!
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
Mamuska
őstag
Én maradnék a régi PA329Q-nál, ez szerintem nem éri meg a felárat.
-
Acélfarkas
senior tag
Ha már képesek voltak HDMI 2b-t beletenni, akkor a displayport miért csak 1.2es? Idei monitor és nem volt a raktárban még 1.4es? Az a talpazat meg eléggé igénytelen a kijelzőhöz.
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
törölt tag
válasz
Massmurderer #11 üzenetére
Ennyiből egy jó 4K tévé jönne ki, az is inkább csak 55"-ig. De mindegy is, más közönségnek van az, meg ez a monitor.
[ Szerkesztve ]
-
-
yericho800
aktív tag
Köszi így már értem.
27" full hd asus ips vs278h asszem. Fehér. A monitorom. asustól ez az első monitorom. De mint a márkával nincs bajom. Pixelhiba nincs szépek a színek. Lg kipróbálnám valamelyik 4k ips 32" monitorát. Csak a miheztartás végett mondjuk egy witchert v barmit 4k.
mondjuk 980 matrix eléggé karcsú lenne hozzá
R7 3800x 4,5ghz -32gb tridentz neo 3600mhz - asrock phantom 6800xt
-
törölt tag
Filmeknél jellemzően 24 Hz a frekvencia, és 4:2:0 a chroma. Ehhez már van elég sávszél.
Ebben a cikkben találsz ábrát is, úgy szemléletes a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Pöttön
őstag
Egy hamar nem az is biztos, addig remélem kibírja a 27" fhd ips asus-om, mert én is majd csak valami ilyesmire cserélném le.
(#7) Balika911:
HDMI 2.0 nem alkalmas erre? Az oled tv-k nél akkor hogy oldják meg, vagy ott úgy is csak 30 frame van?[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
törölt tag
válasz
yericho800 #2 üzenetére
A HDR-t támogatja a GTX, de a Thunderbolt 3 portra (3-as van a monitoron, csak a cikk nem írja a verziót) nem tudom, hogy lehet rákötni.
A GTX-et a HDMI 2.0 és a DisplayPort 1.2 bemenetre lehetne könnyen csatlakoztatni, csak ezek közül egyik interfész sávszélessége sem elég 4:4:4-es chroma mellett a 4K@60 HDR-hez. Jó lett volna szerintem egy DisplayPort 1.4 is erre a monitorra.
"4K felbontású IPS panelt használ"
A TB verziója mellett érdemes lett volna azt is leírni, hogy konkrétan melyik 4K felbontást. Professzionális monitorként lehetett volna akár DCI 4K is, de ahogy sejtettem, UHD-ról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
Azért bármennyire is professzionális mégis csak egy Asus. 2000 dollárért meg nem tudom mennyire lesz piacképes termék.
duree54
-
yericho800
aktív tag
Egy gtx 1070 pl az is támogatja a hdr szabványt... azzal is kilehet tudtommal hajtani egy ilyen monitort?!
R7 3800x 4,5ghz -32gb tridentz neo 3600mhz - asrock phantom 6800xt
-
Várható volt, hogy az igazi HDR először a professzionális monitoroknál fog megjelenni.
Gondolom ezt csak Radeon Pro / Firepro / Quadro kártyákkal lehet rendesen kihajtani.
Üdv, pengwin
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az új ProArt PA32UC a professzionális felhasználóknak készült, és ennek megfelelő képességekkel rendelkezik.
- SAMSUNG LS32BG700EUXEN 32" Q-LED G7 144hz MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (27GR95QL-B) 27" 240HZ OLED QHD MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49CG950SUXEN) 49" 240HZ OLED GAMER ! AKCIÓ
- LG (27GR93U-B) 4K UHD 144HZ GAMER MONITOR ! AKCÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241Pbmidpx 24 FHD 144HZ 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel