Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BalaNce87

addikt

válasz feka007 #64 üzenetére

Ott a probléma ha valaki a negatívumokat írja le ezerszer azért pattognak de ha valaki csak isteníteni tudja az sose baj. Nem nem növelem a hsz-eimet k...ára nem érdekel hogy mennyit szóltam hozzá, megszokásból beírom, zavar ez van engem meg más emberek zavarnak, de hát most mit csináljak nem fogok moderátorért rohanni, mint valami óvodás. Az nem mind1 hogy én ezzel szemetelem más meg azzal, ugyanaz a lényege. Meg amúgy is nincs igazam?komolyan kérdezem mert csak ellenségeskedés megy ahelyett hogy elfogdaná bárki is amit írok, most tekintsük el a gazdag emberketől, akiknek napi 12 rongy repül ki az ablakon. Megint jönnek 5-6 an leszólnak, azt majd boldogan fognak aludni, túl van egy kicsit reagálva, ha kell leírom 1000x nehogy már ez probléma legyen. Nem a coddal van bajom hanem az egész üzletpoilitkájával, amit benyelnek jó páran. Én is látok nap, mint nap embereket hogy ugyanazt írják le csak nem a codról hanem másról, de az valamiért senkit nem zavar. Neked is voltak párszor ilyen beszólásaid hogy ft-ot nem ér, most szóljak rád ha ezt beírod? nem fogok mert nem érdekel, saját véleményed. Én sose vitatkozni jövök ide, de valahogy mégis az lesz a vége.

gamerkiller: Azt mondtam hogy sose a single miatt vették a codot, vagy ez neked nem tűnt fel?

Új hozzászólás Aktív témák