Hirdetés

Aktív témák

 • andorpapa

  őstag

  MLaca (#22): értem. Lehet, hogy kicsit tényleg erős volt, de a Tt Aquarius család már az első verzió óta bosszant engem.

  Lidi (#23): ez nem így működik. Én is dolgoztam a PH!-nál, és attól még, hogy bizonyos hűtőket elküldtem a francba, a forgalmazók ugyanúgy eljuttatták utána a többi cuccot is.

  jrpryv (#27): igen, kicsit nagy a haszonkulcs, ebben igazad van, a többiben viszont nincs. Az Innovatekre azért már ne mondjad azt, hogy a dizájn az első! És hogy ebből a szempontból mindegy, hogy Thermaltake vagy Innovatek! Ez durva sarkítás! Az meg szinte biztos, hogy olyan szintű blokkot te egy átlagos műhelyben soha nem fogsz csinálni, mint amilyet az Innovatek, de talán még olyat sem, mint a Thermaltake, főleg nem 10 rugó alatt. Gondold végig: egy jó blokknál minden milliméternek jelentősége van, ráadásul ők úgy készítik ezeket, hogy magasfokú biztonsági előírásoknak is megfelelnek, és ez garanciát jelent arra, hogy 6-7 hónap múlva nem fog csöpögni a rendszer.
  Amúgy nem is olyan drága. Csak nálunk. És tudod miért? Azért, mert a hazai forgalmazó megveszi Németországban, rárakja a hasznát, és eladja neked. Tehát ebben benne foglaltatik a hazai disztri árrése, valamint az is számít, hogy nem nagytételben veszi, hiszen itthon nincs rá akkora kereslet, így nem kap kedvezményt se. Valamiből élnie kell, ezért olyan drága itthon. Menj ki Dajcslandba, ott olcsóbban jutsz hozzá, most már vámot sem kell fizetni, tehát előtted a lehetőség!

  COOLNESS! - somebody ssssstop me!

Aktív témák