- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- SONY LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- [Re:] Leleplezte a Radeon RX 6700 XT-t az AMD
- OLED TV topic
- [Re:] Saját Radeonokat tervezett a legújabb Legionjába a Lenovo
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Király :)
-
Fr4G
aktív tag
Nagyon tetszenek az ilyen tesztek :)
-
Keitaro
addikt
Gratulálok, nagyon szép teszt :C
-
Polesz
addikt
Na már ki is néztem a következő kártyámat!
ATi Radeon 9600
Köszönöm a tesztet :C:C:CElméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.
-
Gaius
tag
Király, így így. És ha eszembe jut, hogy van szerencsém egy sima 9700-et birtokolni, még királyabb... Még egy évig nem kell új zsuga.... :))))
Alea iacta est - Gaivs Ivlivs Caesar
-
Parci
HÁZIGAZDA
9700-zzá alakítható 9500-ast keress. Infóért lásd a Cikkek menüpontot, jó sok R9500-as cikket írtunk...
"azzal nem lehet mit kezdeni, ha valaki csak akkor hajlandó elhinni, hogy az ifa nehéz, ha már átment a lábán"
-
telcom
tag
Én nem követem annyira a kártyák fejlődését mostanában mert minden hónapban kihoznak valami újat. De valaki meg tudná mondani, hogy miért ér el több pontot az Ati kártya?
telcom
-
Elrood
őstag
Siess, mert pletykák szerint augusztusra komoly hiány várható RV350-s VPU/GPU-ból. TSMC megint hozza a formáját. Nem hiába fogja az nVidia az IBM-mel legyártatni a 0.13-s GPU/VPU-it.
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Keitaro
addikt
Azért az a ''sima'' 5600-as kb annyiba kerül, mint a Pro 9600-as.
FX 5600 alapórajel ugye 325/275
9600 Pro 400/300
De ugye ott az Albatron aminek 325/300-as órajele volt amit ugyancsak eltángált.
Nah mindegy, hogy ne csavarjam tovább :
[L]http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1812[/L]
Ha megnézed a Quake-s engineken kívül nem nagyon tud villogni az Ultra pedig még nagyobb memósávszélessége is van mint a 9600 Pronak.
Azóta egyébként emelték az Ultrak órajelét, de hát meghúzod a 9600-at és még mindig gyorsabb. Ultraból meg a legolcsóbb kerül annyiba, mint a legdrágább 9600 Pro.
Dehát remélhetőleg majd lesz helyi teszt is, és akkor dejó lesz ^_^
Én speciel jobban szeretem az ilyenfajtát ahol nem 20 oldal Unreal grafikon van és 1 oldal : hát ez itt a kártya.
Á este van, kibeszéltem magam...
:)) -
Alvin_ti4200
félisten
Szerintem várd meg, amíg lemegy az FX5900-ak ára, amíg ez bekövetkezik, addig jól(?) el lehet lenni azzal a 9000Pro-val.
-
Zenty
őstag
gerforce 5900 ulltra 256 MB /Asus
MSI
leadtek
Ati readon 9800 pro 256 MB /Hercules
Sapphire
Gigabyte
következőleg ezt a teszt sorozatot kérjük :DDGuild Wars - Zenty a survivor
-
Zenty
őstag
jaj sorry kihagytam az fx-et :((
Guild Wars - Zenty a survivor
-
twollah
nagyúr
harci-kakasokat ---> harcikakasokat
''lélegzet elállító ****bőség'' nálam ez úgy 120cm körül kezdődik, de ez már csak kötözködés a részemről.
''Az XFX csupa ''x''-es nevéhez illően X-alakú dobozba csomagolta FX5600-as kártyáját. Szép, csak a kicsomagolás gyorsasága szenvedett alatta.''
Már nem csak a kártya sebességét méritek hanem a kicsomagolásra fordított időt is?
Szólni kéne a szponzoroknak, hogy a hozzátok érkező teszt hardwareeket elég csak egy papírzacskóba rakni.
''itt már a RAM modulok is megkapták a nekik kijáró radiátorokat''
Jó melegük is lehetet szegény RAMoknak ha nem hűtőbordákkal hűtik azonkat hanem radiátorral melegítik őket. -
-
-
Andrew Boy
csendes tag
:C naggyon jó ez a cikk, csak így tovább PH!
You can live without Windows, but it doesn't help.
-
JulWCZar
senior tag
Jó kártya lenne ez az FX5600, mondjuk 35Kért.
Viszont a Radeon így is hidegebb... -
Yutani
nagyúr
Gratula a cikkhez Laca, szeretjük az ilyen lényegretörő teszteket. Nem kellenek az átláthatatlan táblázatok!
Üdv, YutaniRégi ISA SB és GUS hangkártyákat keresek saját részre, nem kereskedni! Privizz, ha van valamid! ABIT AU10 is érdekel! #tarcsad
-
Gaius
tag
válasz
Alvin_ti4200 #16 üzenetére
Szerintem meg ne várd meg, nem érdemes Geforce kártyákat venni. Sem akkor, ha lemegy az ára, sem semikor. A másik meg az, hogy ha le is megy az 5900-es FX ára, akkor is gyengébb lesz egy 9800 PRO-nál. Aki egy kicsit is jót akar magának, az Radeont vesz.
Tanács: nem érdemes már 9500-öst venni. Azok, amelyeket lehetett húzni, elfogytak. Kis hazánkban nem is lehet 9500 PRO-t kapni. Két alternatíva van: veszel egy 9600-ost, vagy PRO-t, vagy simát. A másik lehetőség egy sima 9700. Higyjétek el, brutál. Most meg már megfizethető kategóriában van.
:))Alea iacta est - Gaivs Ivlivs Caesar
-
kymco
veterán
A cikk is jó és az ATI Radeon is.
www.refujvaros.hu
-
Protoss
senior tag
Jó a cikk. Főleg az egyértelmű tábla tetszik a végén. :C
Ne glettelj, a vakolás jobb
-
Protoss
senior tag
Off:
Hagyd, most boot cdt csinál, majd szétveti az ideg! :D
Nem kötözködés végett.
Radiátorról csak annyit, hogy alapban hőcserélőt (pl.: kocsi vízhűtő rendszerében is van radiátor, hőt ad le így hűt; a lakásnál a kazántól viszed el a hőt :D) jelent.
Napjainkban már terjed az úgy nevezett hűtő/fűtő radiátor a 7köznapi szóhasználatban is pl.: a központi klímával szerelt épületekben.
OnNe glettelj, a vakolás jobb
-
Parci
HÁZIGAZDA
Egyrészt nem hinném, hogy Laca keverné a magyar és az idegenből átvett szavakat... próbálunk némi színt vinni a cikkekbe, játszunk a szavakkal. Tény, hogy ez nem mindig szemet gyönyörködtető, máskor viszont kifejezetten mulatságos.
A radiátor pl hősugárzó. Ha egy tűzforró memóriachipre bordát szerelsz, radiátorként fog működni, ez a lényege az egésznek :). Fogd meg, rögtön bólintani fogsz...
Nyilván nem úgy gondolta Laca, hogy fűtőtestet teszünk a RAM-okra, de szerintem értelmes embernek ;] ez eszébe sem jutott.
Nah, peace, inkább a szakmai részéről diskuráljunk ebben a topikban, offolni van bőven más is a fórumon."azzal nem lehet mit kezdeni, ha valaki csak akkor hajlandó elhinni, hogy az ifa nehéz, ha már átment a lábán"
-
goshawk
tag
Király volt a teszt.
Rendesen elverte az ATI a többieket.
Ez már lassan szégyen. :)
Hiába. Az Ati az Ati.Desktop: MSI P35 Neo2-FIR, Intel Q6600, 4G RAM, Galaxy NV9800GTX+ 512 | Notebook: Dell D630 (Gentoo linux)
-
Goose-T
veterán
Szerintem is király volt a cikk, engem speciel nem zavarnak az állítólagosan nem egyértelmü kifejezések (ellentétben twollah-hal), a cikkeket tényleg színezni kell ilyenekkel. Legközelebb akár a konvektor szót is lehetne használni... :DD :DD
Jó zene: https://tinyurl.com/voysv3w
-
MrSummer
aktív tag
Nem minden radátor fűtőtset de minden fűtőtest radiátor!!!:C
Anulu Öhö-ö-ö-ö
Aktív témák
ph AOpen Aeolus, Albatron Gigi és XFX a kínálat, már ami az FX 5600-asokat illeti. Bedobtunk egy GigaCube Radeon 9600 Pro és egy XFX GeForce4 Ti4200 kártyát is.
- 3D nyomtatás
- Xbox Series X|S
- NBA és kosárlabda topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Építő/felújító, szerelő- és szakemberkereső topic
- Milyen egeret válasszak?
- Battlefield V
- [Re:] Playstation 4 Pro - 1TB - CUH-7216B - November 25-ig garanciával
- Subaru topik
- [Re:] Garmin Fenix 6X Pro Solar Titanium DLC - a Napra lehet nézni
- További aktív témák...
- (BONTATLAN) Lenovo ThinkPad T490s*i7 8665U/16GB RAM/256GB NVMe/vil.MAGYAR bill./ujj.olv./2022.12.09.
- Rendkívül kedvező áron eladó 10.Generációs dobozos új Asus Zenbook!/i3/8Gb/256Ssd/Fhd/Ips/
- Dell Latitude 5590 - 8.gen i7 - 32GB - 256GB - Nvidia - FHD Touch - FULL
- Remek áron eladó dobozos új gyártói garanciás Hp Laptop! /Amd Ryzen 5 4500U/8Gb/256Ssd/Fhd/Ips/
- ELADÓ TOLÓAJTÓS SZEKRÉNY IMPERIAL
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: Green Tech Innováció Zrt.
Város: Szombathely