Hirdetés

Keresés

Aktív témák

 • rudi

  nagyúr

  válasz marcee #9 üzenetére

  A legtöbb világítós ventikkel meg körkábelekkel, Enermax tápokka, Kolink és Coolink cuccokkal foglalkozó kisker jár a kelly-tech-be (árlista alapján például a Magicomp ilyennek tűnik), ők tudnak hozni ilyet.

  A beszerelést tekintve ez egy műanyag tölcsérszerűség PONTOSAN olyan csavarmenetekkel mint a tápventik. A kisebbik alap szélességét és magasságát tekintve mindenhová illeszkednek, ahová az adott méretű venti, de az egyik részük (nevezzük tetejének) kiszélesedik. Arra kell figyelni, hogy ez a kiszélesített rész is elférjen a házban. Nekem pl Castek 1016-os házam van, de hátul a 8×8-as ventihelynél nincs annyi szélesedés, hogy a 8×8 to 12×12 adapter beférjen, ergo nem tudom rárakni a ház oldalát. Otthoni gagyenusz SuperCase házamba viszont éppen beférne, mert ott kicsit közelebb van az alaplapohoz a hátsó 8×8-as ventifoglalat. A lényeg azt, hogy a 8×8-as felfogatócsavarjaitól a ház pereméig legyen 4 cm hely, és akkor nagy valószínűséggel befér az adapter.

  A 6×6 to 8×8 átalakító más tészta. Ez VGA-kra lenne jó, ha fel lehet fogatni a 6×6-os oldalat valahogyan a bordára. Vagy az eredeti venti keretére támaszkodva, vagy a bordába tekert csavarokkal, ennek még utánanézek (a csavarok átmérőjének és hogy adnak-e hozzá csavarokat vagy bármit).

  Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Aktív témák