Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Narxis

  nagyúr

  A liberális neveltetés iskolapéldái ezek a lányok. ;]

  Viccet félretéve, vigasztaljon az, hogy nem vagy egyedül, amerre tart a világ ez egyre nagyobb probléma lesz. Ha nem vagy gazdag és/vagy sármos, karizmatikus egyéniség akkor nehéz helyzetben leszel. Ne stresszelj rajta, egyszer majd csak lesz valami, próbálj valami csajosabb közösségi dolgokban részt venni, pl. főzőtanfolyam. Nem tudom Pécsen milyen lehetőségek vannak.

  I do not fear, for you are with me. All those who defied me, shall be ashamed and disgraced. Those who wage war against me, shall perish. I will find strength, find guidance, and I will triumph.

 • gabyka

  aktív tag

  "Ha valakinek van ötlete, hogy miként ismerkedhet az ember élőben egyedül..."

  Tán ki kellene menni az "utcára"...
  Ha online puncira éhezel, akkor a legjobb helyen vagy. Ha a legjobb puncira éhezel, akkor a legrosszabb helyen vagy... :U
  Ha ennyi online kudarc után ez nem esett le, akkor a baj a fejedben van, nem a felhozatalban.

  Szvsz :U

 • chopin42

  őstag

  válasz PSti #1 üzenetére

  Perpill a lakáshitel miatt nem opció, illetve egymást erősítő dolgok vannak annyira nem akartam belemenni.
  Narxis
  Igen, sajnos nem jó irányba megyünk, de tényleg kb az jön le, hogy aki nincs kitömve látványosan pénzzel, az bekaphatja.
  gabykaSzoktam járni az utcán. Le kellene szólítanom a szembejövőt? Vagy hogy gondoltad? Írjam ki, hogy randi 20 fillér? És ha környékemen nincs ránézésre sem leszólítható? Heti 5 napot reggeltől estig dolgozok, szombat-vasárnap meg kevesen lófrálnak...És ha nem esett volna le, nem a legjobb punci kell, hanem egy értelmes nő. Nem topmodell. Hanem ne legyen rajta 20 kiló felesleg, ne legyen 33 évnél idősebb, legyen hol aludnia, ami nem a szülei. Dugni már sikerült párszor ezekkel az alkalmazásokkal, ha számodra ennyi a lényeg. De tulajdonképpen igazad van. Élőben szeretnék ismerkedni, csak még nem tudom, hol kezdjem, mert nincs egy haver, akivel bevethetem magam az éjszakába/nappalba stb.

  [ Szerkesztve ]

  Szakmai kérdések csak a fórumban...

 • Jack Hunter

  csendes tag

  LOGOUT blog

  A nők olyanok mint a parkolók: alig találsz egyet, ami nem foglalt, amelyik meg mégis, az vagy fizetős, vagy rokkant. :DDD

  Az online társkeresés olyan mint az online álláskeresés: 99% bukó. Csak ennyi értelme van, hogy megcsömörlesz a tréfli felhozataltól. Tessék kimozdulni, Pécsen van egy csomó hely, ahova lehet: Árkád, vásár, tévétorony; mind potenciális vadászterület. Amellett mindig van pár rendezvény, buli is. Nem kellenek ahhoz mások, hogy ismerkedj.Csak add önmagad. Elég egy udvarias köszönés, és egy banális kérdés: a válaszból kiderül, mire számíthatsz. És ha úgy érzed, lehet belőle valami, hát légy egy kicsit határozott és rámenős. Hívd meg valahova, valamire.Sok sikert! ;)

  [ Szerkesztve ]

 • chopin42

  őstag

  válasz Jack Hunter #5 üzenetére

  Hahaha, jó példa :C
  Majd meglátom. Így leírva nem hangzik rosszul. Mindenesetre akkor is nevetséges, ami megy. Ez van

  Szakmai kérdések csak a fórumban...

 • totron

  őstag

  Az "elvált" flag ott van az adatlapjaidon? Vedd le, felesleges stigma.

  Értem, hogy ecseteled a történéseket, de kicsit mintha elvesztél volna az adatokban és olyanok siratásában akikre amúgy sem lősz (onlyfans/kurvakultúra). Ez az elveszettség, görcsösség pedig lerí. Várj pár évet és kiöregszenek az önárulás ilyen formájából, illetve formálódik annyit a pluszévekkel az önbecsülésük, gondolkodásuk, hogy közelebb kerülnek az általad elképzelt értékrendhez. Nyilván onlyfans mindig is volt, csak máshogy hívták, ha esetleg valaki a technikára, hálózatra gondolna rámordulni.

  Mikről szóltak, hogyan voltak ezek a beszélgetések? Erről nem írsz. Szó se róla, nem ritka az inkorrekt szar-féle jellem online sem, de van, hogy az egyik jóval többet lát bele a sorokba és tulajdonképpen nem sok csodálkozni való van az elhaláson, persze a korrekt lezárás, megokolás mindenkor járna. Túl nagy és túl folyamatos a túlkínálat az érés első pillanataitól kezdve részükre, egyszerűen a legtöbben nem fejlődik ki az emberség, nem szorulnak rá, hiszen 1 ablakkal odébb egy másik már löki a mágikus sódert, emez meg ösztönszerűen átmarkol az új az ágra, persze szigorúan a párhuzamos ágfogások fázisa után. Ebből kell főzni... Oda fog írni, arra fog tendálni ahova kevesebb magyarázkodni valója van és ahol a több csoda szervírozódik számára. Ez egyébként az önismeret notórius kikerülésére is egy kiváló módszer. Kivétel van, de kevés.

  Ha végleg eleged van a nőkből akkor még mindig ott a shemale vonal, igaz, a vállalható verzióhoz érdemes külföldekbe mozdulni. Picsai allűrök és hormonok nélküli szoftver női testben, igaz, kukival - jó, nem?

  A nő mindig helyiértékre megy, önbizalomhiányát, rangját így gondolja felsrófolni, kipótolni. Nehéz társjellemet* találni. Így aztán mindig önmaga fölé fog lőni. Természetes igény, hogy a megléphető legjobbat vagy valamilyen féregjárat által még annál is sokkal, irreálisan jobbat kapjunk, hozzáadott érték nélkül akár (önkritika nincs, nem is volt). Szóval a természet adta igényből könnyen lehet folyamatos üres halmaz kergetése. Lányok, nők esetén ez az üres halmaz könnyebben változik mégis működővé, hiszen van puncijuk, így elfedődnek a bűzös részek, ha csak ideig-óráig is, de komplett életek is leélhetők így. Férfitársaimat dorgálnám meg alaposan ezen a ponton. A legkövérebb, legbutább egyednek is kinéz 2 szimultán szerető alapjáraton, pusztán attól, hogy a nemiség egyik oldalára születtek. A kudarcok jellemet pallérozó hatása nélkül pedig...

  *tudom, ezt a kifejezést használja a pszichológia, ahogy én értem: gondolkodásban, célokban és személyiségben olyan irányultságú amely alkalmassá teszi igazi társként kezelni a másikat és önmagát is társként szerepeltetni egy kapcsolatban, akár házasságban: közösen építkezni egy mellérendelt viszonyrendszerben. Sokan beleugranak a házasságba mert azt úgy szokás, aztán menet közben bukik ki, hogy érdemben működtetni azt alkalmatlanok. Mindig alakul az önismeret, a cél a mind kevesebb kifelé okozott kár lenne vagy mi (nem mindenkinél sajnos).

  Ugord át az egészet, sikertelenségeket, adatokat, a testbeszéd el fogja árulni ki a te utad. Persze ez illuzórikus, mégis jobb, mint a keserűségbe beleragadni, talán már el is ment előtted a megfelelő, csak te még mindig az össze nem jövéseken gondolkodtál éppen. Pár hónap intervallum egy minőségi keresésben egyébként semmi, ne vicceljünk már.

 • chopin42

  őstag

  válasz totron #7 üzenetére

  Nincs kint. Történt amúgy sokminden, nagyon hosszú lett volna leírni, de igen, kedves ferfitársainknak köszönhetően mindegyikük egója az egekben. Nem siratok senkit, csak a felhozatal tényleg olyan, mint egy tágra nyílt olló. És egyébként tök jó hozzászólások születnek.
  Az eredeti konklúzió egyébként az lett volna, hogy "Jajj annak, aki komoly kapcsolatot keres ezeken ".
  Igazából az lesz, hogy mint 2 éve, magammal fogok foglalkozni. Aztán lesz ami les.

  Szakmai kérdések csak a fórumban...

 • Iramirez

  tag

  válasz chopin42 #8 üzenetére

  Saját és baráti kör tapasztalata...
  kb talán 30 ból jó, ha egy jó,okos,értelmes.Kiélni magad testileg,inkább az lehet ezeken az oldalakon.
  Ne feszülj a kérdésre az megérzik.Amúgy meg ahogy az egyik kollega mondta,egyszerűen kicsi a merítés.túl nagyok az elvárások,ez jobban szűkiti a lehetőségeket.
  ráadásul a nők sosem a jó fiúkat keresik.Az unalmas.

 • Kalandor

  HÁZIGAZDA

  LOGOUT blog

  normál alkatú csinos független nők
  A társkeresést úgy végzed mint valami versenytárgyalást. Kizárod a kövéreket, rokkantakat, gyerekeseket, rondákat, és még ki tudja mi mást. Ezek külsőségek. Te tudod, de majd ne lepődj meg, ha esetleg téged is dobnak, ha kövér, rokkant, öreg, stb. leszel.
  Külsőségek alapján nem fogsz társat találni csak esetleg párt.

 • Narxis

  nagyúr

  válasz Kalandor #10 üzenetére

  A külső fogja meg az embert, a személyiség tartja meg. :) Az viszont igaz, hogy ez oda-vissza működik.

  I do not fear, for you are with me. All those who defied me, shall be ashamed and disgraced. Those who wage war against me, shall perish. I will find strength, find guidance, and I will triumph.

 • Armagedown

  őstag

  válasz Kalandor #10 üzenetére

  Genetikailag belénk kódolt dolog, hogy egészséges párt keresünk magunknak, hogy az utódjaink is egészségesek legyenek.
  Aki kövér, az pedig többnyire beteg testileg és mentálisan is.

  “If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”

 • Kalandor

  HÁZIGAZDA

  LOGOUT blog

  válasz Armagedown #12 üzenetére

  Genetikailag belénk kódolt dolog, hogy egészséges párt keresünk magunknak,
  Az is belénk kódolt, hogy minden nőt meg kell... És mégis párkapcsolatról beszélünk, ahol ez tilos.
  Szóval hagyjuk ezt :)

  Aki kövér, az pedig többnyire beteg testileg és mentálisan is.
  Lehet, és?

 • carl18

  addikt

  Úgy látszik ami a világ többi táján van az is lassan eljut magyarországra.
  Igazság szerint pont arról olvastam a mai társkeresés egyre jobban kudarcra vall, Mert hát meg se ismered a másikat de már minden hol red flegek vannak.
  Én megértem a poszt íróját, szerintem igen is ha valaki add a külsejére legalább a saját szintjén akar keresgéli. Ha nekem van 15 test zsír százalék például, nem értem miért kéne olyannal randizni akinek van mondjuk 50%.

  Itt egy kis Tinder test, de kell hozzá kis angol.
  **GIGA CHAD** Tinder Experiment Proves How Easy It Is For Top 5% Guys

  Igazság szerint nem érdemes erőlteti a randi dolgot, nyárj nyított szemmel aztán ha sikerül sikerül ha nem meg nem. Úgy látszik manapság a nők ideálja "Chad" akikre ők igazán vadásznak, de a férfiak jó pár százaléka sorolható ebbe a kategóriába. :U
  Manapság a világ alaposan felborúlt, így semmi meglepő nincs ebbe.

  Amúgy járj le kondi terembe, sportolj foglald le magad.

  [ Szerkesztve ]

  Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

 • [K2]

  tag

  Meglehet, az online társkeresésnél túlságosan türelmetlen vagy. Nálad a személyes találkozás a lényeg, tehát gondolom, erre törekszel. Vannak ennél visszahúzódóbb (introvertált) emberek. Ők "fölöslegesen" nem szeretnek találkozni, de gyakori köztük az olyan, aki nem is nagyon mer (az a kategória mondjuk felejtős).
  Ha a macskán túl állatbarát vagy és a munkahelyeden maganál tudnál tartani egy kutyát, akkor szerezz egyet. Lehetőleg valami szociálisat. Azt kell vinni sétáltatni, a kutyafuttatóban pedig lehet üldögélni/ismerkedni más gazdikkal. Ha budapesti lennél, szívesen kölcsön adnám a kutyám ilyen célra :DDD Bár megpróbálhatsz ismerőstől kérni, vagy valami menhelyit sétáltatni. Azzal kapásból ketten jártok jól.
  Ha minden ismerősöd/barátod megházasodott/gyereke lett, stb, akkor sétáltatáshoz kérhetsz kölcsön azt is. :DDD Mondjuk gyereket csak akkor érdemes, ha amúgy te is szeretnél egyszer. Amikor a lányommal sétálok/kerékpározom/vásárlok/stb, igen gyakran vagyok leszólítva/megszólítva, pedig annyira jóképű nem vagyok. :))

  "Sum ergo cogito; cogito ergo dubito" - Jonathan Hepburn

 • Narxis

  nagyúr

  válasz carl18 #14 üzenetére

  Brutál ez a videó, még a Chad se büszkélkedhet olyan jó arányokkal ha nem tesszük mellé a Normie számait. :DDD

  I do not fear, for you are with me. All those who defied me, shall be ashamed and disgraced. Those who wage war against me, shall perish. I will find strength, find guidance, and I will triumph.

 • chopin42

  őstag

  válasz carl18 #14 üzenetére

  Majd megnézem.
  Mindenkinek: igazából régóta terveztem megírni, hogy mennyire elcseszettnek érzem az egészet, és most vettem rá magam. Nem vagyok depis, vagy ilyesmi, edzeni fogok, lesz rá időm. Csak eléggé vészjósló, hogy nem vagyok ronda, dagadt, egy kötelező minimumnál még talán jobb is az anyagi helyzetem (másfél állás és plazmázás mellett... :U ), teljesen önellátó, életképes, főznitudó (nem is akárhogy mások szerint) macska és állatbarát vagyok. És mégis, "normie" számait sem érem el (pár hónap átlaga, illetve kicsit több, ha az első két részt is beleszámolom). Nem érzem az én hibámnak. Igen, gyúrhatnék, lehetnék én a társaság színfoltja, a buli királya, a nagypofájú lazacsávó, aki mindig mindenhez máshogy öltözik, süt róla a sárm és a siker. De azért valljuk be: ez nem életszerű, és nem általános. És persze ha az ember meggebed, akkor sem lesz ráírva minden előnye, és a valódi előnyök megismeréséhez pl ismerkedni és találkozni kell. Mindent meg fogok tenni a lehetőségemihez mérve, aztán vagy összejön, vagy lesz kutyám is, pénzem is, tiszta lesz a kocsi, nyugi is az életemben. ;)
  Kalandor#10
  Bármennyire is esetleg nem az jött le, alapvetően elég sok testalkatot és kinézetet tudok kedvelni. Olyan nagy elvárás, hogy ne legyen (sokkal) vastagabb a teste/combja, karja, tokája, mint az enyém? Vagy hogy legyen érettségi és stabil munka vagy normális szakma? Esetleg ne a szüleivel éljen, vagy legalább tervezzen elköltözni (és ne hozzám)? Tudom hogy vannak betegségek, stb, de az eddigi 33 életévem alapján ki merem jelenteni: aki túlsúlyos, túl sokat zabál. Legyen az akármennyi, és nem bír parancsolni magának, nincs akaratereje. Én pedig képes voltam 28 órát egyfolytában gyakorolni, vagy munka mellett lenyomni 8 órát reggel esti bontásban, 9 óra meló mellett, de elmentem segédmunkázni is 2 éve, mert kellett a pénz. És fogadjam el, hogy kövér mert "beteg"?
  Még a kezdetről van egy példa: aranyos tanítónő, széparcú, kedves, képeken látszott, hogy nem vékony, de nem tűnt olyan vésznek. Míg megláttam, 18 évesen hogy nézett ki: mint kb mindenki szerelme, de 6-7 év alatt duplára hízott. Persze az ismerkedés alatt végig hallgattam, hogy fogyni szeretne így, úgy, edzeni stb, és ez pozitív volt, mindaddig, míg elmondta, hogy mennyit és milyen kajákat szokott enni: pizza, hambi, sült krumpli, 2 big mac stb. Ezzel indult az élő találka, de bár lemondtam volna: élőben annyira...nem volt vékony, hogy azt hittem, visszafordulok. Mindegy, végigcsináltam a randit, mert nem akartam bunkó lenni, és a végén közöltem, hogy nem egymást keressük, persze nem így, hanem hogy "túl gyorsan haladunk és úgy érzem, még nem állok készen". F@sz voltam, de talán mégsem. Persze letörölt, végig sértődött, ignorált, de pár hónap múlva azért csak bejelölt, így láttam, hogy mit és mennyit edz. Nem sikerült lefogyni, a mai napig. Ekkor döntöttem el, hogy SOHA TÖBBÉ hetekig tartó chatelgetés, mert óhatatlanul befürdik vele az ember. Időpocsékolás. Lehet, hogy olyan a szagom, hogy nem bírja és ez csak élőben derül ki, stb.

  Szakmai kérdések csak a fórumban...

 • carl18

  addikt

  válasz Narxis #16 üzenetére

  Hát de pont ez a baj ha a Chad se felel meg, akkor mi lenne a megfelelő? ;]
  1 a millióból? Azt olvastam ezekkel a társkeresőkkel az a baj sok nő csak egó gyűjtésre szedi. Mivel egy nőnek ír 50-100 férfi így aztán hamar a bőség zavara támad, egy angol videó kommentjéből szedtem. "A Tinder az a hely, ahol egy 10/3 csaj elutasíthat egy 10/8 srácot." (Angolul képzeld el) :D
  Meg hát sok nő életét is tönkre teszi ez, szó szerint vannak videó válogatások 35 felett falnak ütköznek. Woman Breaks Down In Tears Because Men Don’t Approach Her!!!
  De legyünk pozítivak ez is egy módja annak hogy csökkenjen a túlnépesedés. ;]

  Nem lehet mit csinálni a világ változik, most ezt a korszakot éljük.
  Amiből hiány van az túl értékelik...

  [ Szerkesztve ]

  Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

 • Angie™

  addikt

  válasz chopin42 #17 üzenetére

  Szerintem nem szabad erre a témára annyira nekifeszülni.. Ha erölteted a párkeresését, akkor még nehezebben fog sikerülni... Nekem ez a tapasztalatom.

  Sétál a Hold a háztetőn, zsinóron húzza maga után a szívem.

 • chopin42

  őstag

  válasz Angie™ #19 üzenetére

  Én olyan ember vagyok, aki ha mondjuk új ételt készít, átnyálaz 20 receptet, saját ötleteket is bevet, aprólékosan előkészül, és kb 1 centiről vezeti végig a folyamatot. A zenetanulás is ilyen. Nem nekifeszülők, csak olyan alkat vagyok, aki minden idegszálát a feladatra irányítja és minden lehetőségre igyekszik odafigyelni. Emellett 33 vagyok, szóval azért olyan sok időm nincs, hogy kiderüljön, egyedül kell-e élnem, vagy más kölkét nevelni, netán dugipajtikkal átvészelni a magányt. Ha 23 lennék, más lenne a helyzet, mindenesetre meglátom majd, mi lesz, és lesz a mi lesz :K

  Szakmai kérdések csak a fórumban...

 • Narxis

  nagyúr

  válasz carl18 #18 üzenetére

  Bizony, a nagyobb választék miatt magabiztosabbak a nők, így képbe jöhet a kinézeten túl az is, hogy milyen dumája van, milyen az anyagi helyzete. Meg hát ha azt nézem ráírnak csak 50-en akkor érdemi kommunikációt abból 5-10-el ha folytathat. A netes társkeresőn egy jól beálított képpel egy nőnek óriási a merítési lehetősége.

  I do not fear, for you are with me. All those who defied me, shall be ashamed and disgraced. Those who wage war against me, shall perish. I will find strength, find guidance, and I will triumph.

 • Angie™

  addikt

  válasz chopin42 #20 üzenetére

  Szerintem így nem lehet igazi párt találni. Ez nem egy időfutam és nem egy megoldandó probléma amit ha nem sikerül időben véghezvinned akkor kiesel a játékból..
  A netes társkeresés szerintem zsákutca. Igazi programokon kell résztvenni és igazi emberekkel kell beszélni, találkozni.

  Sétál a Hold a háztetőn, zsinóron húzza maga után a szívem.

 • Kalandor

  HÁZIGAZDA

  LOGOUT blog

  válasz chopin42 #17 üzenetére

  A kommunizmusban az életet, a legtöbb ami elérhető dolgokat szimbolikusan a Gazdálkodj okosan jelentette. És sokan így is éltek, 2 szoba panel, bútor, OTP betét, két hét Zalakaros. És boldogok voltak, ha darabra minden megvolt.
  Én azt érzem valahogy így keresel társat. Legyen csinos, fiatal, független, stb-stb. Szomorú, hogy kilóra-centire-forintra keresel valakit. Lélektelen lóvásár.

  ki merem jelenteni: aki túlsúlyos, túl sokat zabál.
  "Csodálkozol a kokainistán, s nem érted?
  Gondolkozzál az okain is tán - s megérted! "
  De miért kövér? Ezer oka lehet. Betegség, trauma, stb. Téged ez nem érdekel, kilóra méred az embert. Te csak addig jutsz, hogy kövér. Nem kell és nem is lehet megváltani a világot, de te olyan hidegen pöckölöd le az embereket, ahogy a gyártósoron a selejtet a fúvóka.
  Megteheted, még fiatal és egészséges vagy, nyerésben vagy, megy a szekér. Amire próbálok rávilágítani, azt lehet hogy majd akkor érted meg, ha nem így lesz. Bár az is lehet hogy akkor sem, szerencsével le lehet így élni egy életet.

  Már bánom, hogy nem fogtam be a pofám. Te ezt így látod, neked a habosbabos kell, életeket-sorsokat kilókban-centikben mérsz. Risztekpá :R

  [ Szerkesztve ]

 • kuntics

  tag

  “ minden 6-os 8-asnak hiszi magát, és 10-est keres minimum.”

  És ez nem csak nőkre lehet igaz…

 • LamerGyuri

  senior tag

  válasz Kalandor #23 üzenetére

  Nem is baj, mond csak...nekem is gyanús lett valami....aztán elolvastam újra az előző két blogbejegyzést.
  Hát emberünk beleesett a saját csapdájába. 2 éve még fullos normális lányokat pattintott le, mert nem akar komoly barátnőt, most meg sírdogál, mert vele is ezt csinálják :D

  "Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."

 • chopin42

  őstag

  válasz LamerGyuri #25 üzenetére

  Hmm...azt hiszem itt páran kicsit másként értékelik az irományaim. Hol pattintottam le? Kit? Ki volt "normális" "fullos" nő, akikről írtam? Voltak randik ilyen olyan emberekkel. Nem jött össze. Az egyik pl egy 5 évvel idősebb tök jó csaj volt, akinek az volt az életcélja, hogy egy gazdag faszi pénzelje. Egy másik minden áron férjet keresett, én meg pont nem voltam alkalmas, ő pl napi 3 sráccal randizott és mindet lepattintotta, ezt hónapokig, mire talált egy rendes faszit. Vele mentem a buliba, ahol a hosszútáv dolgot találtam, és az is úgy volt, hogy egész este le se szart, meg előtte is kb csak akkor "használt" ha panaszkodott, pedig korrekt és tisztességes voltam vele. A Kalandornak írt csajszi volt a 3. Válás után kicsit lazábbra vettem a figurát, de azért csak beesett egy komoly, több mint másfél éves dolog, aminek pár hónapja lett vége. Nem gyanús? Egyébként meg nem a kardomba dőlök, tökéletesen elfogadom mindenki véleményét, ha velem van a gond, és igen, a 6-8-10 mindenkire igaz lehet. Nekem azzal van bajom, hogy-ahogy páran felhozták-külföldön is feltűnt, hogy 10/3 lepattintja a 10/7-et. Lehet, hogy én 6-os vagyok, de a 6-osok nem engem keresnek, ha már számosítunk.
  Kalandor szelíden megpróbálom: nem tudom, miből jött le, hogy kilót keresek. Átlagos, normális embert keresek, akinek nincs jelentős traumája, nem drogfüggő, alkoholista, munkanélküli stb. Nincs bajom a kövérekkel, a drogosokkal, a mentális betegségben szenvedőkkel, traumatizáltakkal. De ez nem egészséges, és nem is értem, hogy jön ide. Extra elvárás lenne? Vagy ne is érdekeljen a külső/semmi, luk-luk? Kicsit nyersen fogalmaztam, de ha mindenki a traumái miatt lenne túlsúlyos nem lenne helye az egészséges életmódot népszerűsítő marketingnek. Vagy mittudomén. Nagyon sikerült azt megtalálni, hogy nálam aki dagadt az nem nyerő-pedig nem így van. De én tiszteletben tartom azt, hogy szerinted egy p*cs vagyok, aki csak lukra megy de nem akármilyenre. :U

  Szakmai kérdések csak a fórumban...

 • chopin42

  őstag

  válasz Kalandor #10 üzenetére

  Ja, és nem zárom ki a gyerekeseket. A rokkantakból kevés van, de nincs velük bajom. A ronda szubjektív, nem igen nevezném rondának őket, de attól még nem jön be mind. És igen, tudom, a belsőt takarhatja akármilyen külső-de ezeken a randiappokon meg az életben is azt látod meg először, nem? Egyébként rokkantakkal azért nem randiznék, mert lehet, hogy a személyisége, nem jön be, és akkor mi van? Legyek én az az ember, aki mézesmadzag volt? Gyerekesek: az a baj szintén, ha valami nem klappol, a gyereket is bánthatom akarva-akaratlanul, és azt NEM akarom. Gyerekek, nem akarom, hogy bántódásuk essen, mert mondjuk anyu nem bír, vagy valami. Előfordulhat. Elő is fordult az elmúlt egy hónapban...de ügyeltünk rá legalább, hogy a gyerekekkel ne nagyon találkozzak, elővigyázatosságból. Olyan nők, akik nem jönnek be, nos vannak mindenkionek. Én sajnos egy ilyen gyenge jellem vagyok, hogy elvárnék valami minimumot, aminek a nők a 10x-esét várják el (a gyerekesek, rokkantak, kövérek, rondák akárkik mindenki).

  Szakmai kérdések csak a fórumban...

 • Jack Hunter

  csendes tag

  LOGOUT blog

  válasz chopin42 #17 üzenetére

  tökre meglepődtem, de így első blikkre mi tökéletes pár lennénk.Kár hogy házas vagyok, meg pasi. :DDD

 • Kalandor

  HÁZIGAZDA

  LOGOUT blog

  válasz chopin42 #27 üzenetére

  Ja, és nem zárom ki a gyerekeseket.
  Az írásodból indultam ki, aszerint függetlent keresel.

  de ezeken a randiappokon meg az életben is azt látod meg először, nem?
  És?

  Egyébként rokkantakkal azért nem randiznék, mert lehet, hogy a személyisége, nem jön be, és akkor mi van?
  Akkor megmondod neki, hogy mégsem szeretnél járni vele. Nem értem mi a gond.

  Én sajnos egy ilyen gyenge jellem vagyok, hogy elvárnék valami minimumot, aminek a nők a 10x-esét várják el
  Most azt mondod, valami minimumot vársz el, míg az írásod szerint legyen jól kinéző, lakjon önállóan, legyen munkája, ne legyen gyereke, stb. ami le van írva. Ez azért nem a minimum. Nem vagyok a célcsoportod, nekem mindegy, csak akkor a blogposztod mégsem annyira igaz, mert itt a hozzászólásokban egyre finomodik.

 • chopin42

  őstag

  válasz Jack Hunter #28 üzenetére

  :C ezt vegyem bóknak? :DDD Akár irónia, akár nem, jót röhögtem :DD
  Sebaj, sok boldogságot, akinek van valaki akivel (sok) minden klappol, becsülje meg. :R

  Szakmai kérdések csak a fórumban...

 • chopin42

  őstag

  válasz Kalandor #29 üzenetére

  Hatmillió karakter se lenne elég, a blog elég fapados, nem akartam senki idejét rabolni. A probléma összetett, sokrétű, de röviden összefoglalva benne van a lényeg: sokszor túl nagyok az elvárások és túl kevés cserébe amit kap az ember. Pár hölgy ismerősöm (régebbről) ugyanerről számolt be, csak a különbség annyi, hogy 100+lajk/nap jött nekik,és szinte mind idióta volt. De lehetett is bőven válogatniuk. Szóval általános és szomorú probléma.

  Szakmai kérdések csak a fórumban...

 • mustang08

  aktív tag

  válasz chopin42 #27 üzenetére

  A 30 körüli feleség alapanyagoknak szerintem már nagyrészt van gyerekük. Én se szívesen nevelném fel más gyerekét, de ahogy telik az idő, úgy nő a gyerekesek aránya, és így számodra a "piac". Pasiként az hogy 33 vagy és nincs gyereked, egyáltalán nem probléma, de nőként a társadalom hatalmas nyomást helyez rájuk. Ismerősöm is ebben a korban van, és szinte belebetegszik, hogy nincs még pasija + gyereke. Ha nem gond a 120 km távolság összehozhatlak titeket ;]
  Az, hogy csak a belsőt kell nézni, és nem számít ha rokkant, kövér, vagy ronda meg orbitális marhaság. Ha nem gerjed be a pasi a nő látványától, akkor annak a kapcsolatnak rövid távon meszeltek. Persze ha a pasinak a kezdetektől nem probléma, hogy pl. kövér akkor nincs gond, de nálad jól teszed, hogy kizárod őket, mert csak magadnak spórolsz energiát, mert téged zavar, és ezzel nincs semmi gond, tök mindegy más mit mond.
  28 vagyok, 5 éve vagyok együtt menyasszonyommal, badoon ismerkedtünk meg, októberben jön a baba :) Előtte rettentő magányos voltam, és igazán jó kapcsolatom egy se volt, szóval meg tudlak érteni, kitartás.

 • Xaels

  félisten

  A covid csúcsán lettem kirakva, lefutottam ezeket a köröket én is. Engedd el a netes társkeresést. Értem, hogy hitel stb. nekem meg albérlet és gyerektartás jutott, de ezek a Tinder és társai csak letaszitanak a mélybe lelkileg mint Leonidasz a perzsa követeket. Lépj túl azon, hogy egyedül nem mész semerre, nem kell sokat költeni csak mozdulj ki, a komfortzónádból is. Ülj be egy kv-ra, teára stb. ha tetszik valaki akkor nézz a szemébe és egy kedves mosoly elég. Arra lesz reakció amiből tudhatod lehet e közeledni vagy sem. A napi rutinnál is érdemes néha a csajokat nem a borító alapján ítélni, pl. egy pénztáros csajszi lehet munka közben nem a legdekoratívabb de ott van, meg kell látni, ha megcsinálja a haját kedves megjegyzést tenni stb.

  PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

 • GoodSpeed

  őstag

  Nos az első két részt nem olvastam végig de ezt a harmadikat igen, mert ez jött szembe, és be is indította bennem a reagenst ...

  Az utóbbi 15-20 év nagyon durva irányba ment el. Amikor még gyermek voltam egyszerű forgalmi szolgálattevőnek volt meseszép nője... olyan amelyik szült neki egy lányt, aki 2000-ben Magyarország egyik udvarhölgye lett a szépségversenyen. Persze még a 80-as években szétment a pár, de házasok voltak, és két gyermekük született, az egyik pedig nagyon szépnek. A másik fiú lett :D

  Ezzel az igaz történettel csak azt akartam felvezetni, hogy honnan hová jutottunk.

  Ma egy jó nőnek nem elég az, ha jól nézel ki. Elvárások még - és lényegében együtt:

  - legyen rengeteg pénzed, hiszen egy ilyen nő nemcsak azt méri fel tudat alatt, hogy el tudod e tartani, hanem azt is, hogy olyan életszínvonalon is el tudod e tartani amit szerinte ő megérdemel. Valamint az esetleges gyermekeiteknek is tudod e ezt biztosítani
  - Lehetőleg ne legyen hiteled, de legyen csodaszép házad, ami a település elit részében fekszik
  - Szép, drága autó vagy autók, és tudják alá is tenni egy ilyet
  - Nemcsak stabil és jól fizető munkahely, de befektetéseid is
  - Ne akarj házassági szerződést kötni, aminél válás esetén, ő egy szál bugyiban meg max a gyerektartással távozik
  - Legyél sportos, esetleg testépítő :D
  - Csak annyit legyél otthon amennyit feltétlenül szükséges..., hogy ő is élje a saját - nemi - életét
  - Az intelligencia nem lenne feltétel náluk, de ha eléred a fentebbieket, akkor vélhetően a társadalmi helyzettel jár :D
  - Tőle ne várd el, hogy okos is legyen, mert akkor kieshet. Általában ez így is van, amelyik dekoratív az nem a legélesebb kések között keresendő a fiókban. Persze vannak ellenpéldák is...
  - Ne várd el, hogy szűzen kapd meg. Arról lekéstél, ha elmúlt 20... Már Harry hercegnek is elvált nő jutott :D+

  18 évesen még éretlenek, 20-tól 25-ig van az aranykoruk. Utána már rettegnek, hogy le lesznek cserélve. 25-30 között, hogy bevédjék magukat vállalják be a gyermekszülést. 30 felett leesik nekik, hogy az élet is véges, de a szépségük és a fiatalságuk még végesebb. Tudják, hogy vannak már náluk fiatalabb jelöltek. A MiLF kategóriába való bekerülés, az felér náluk az életközepi válsággal. Arra, hogy elhagyjon ekkortól kisebb az esély, még a 20-as éveiben magasabb.

  A Tinderen, meg a többi társkeresőben jól látszik ez a dolog, de oda is igaz ez :

  ASUS Rog Strix G17 G713QM HX1139T 32 GB RAM KINGSTON FURY Impact 3200MHz - KF432S20IBK2/32 (KIT 2DB); ASUS TUF VG249Q Gaming monitor 144Hz; ASUS Xonar U5; ASUS RT-AX86S , Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128, Samsung Galaxy A54 5G DS 8+256GB; Xiaomi M365 & Pro 2

 • ncc1701

  veterán

  válasz Kalandor #29 üzenetére

  Bakker, csak ugyanazt várja el, amit nyújtani tud. Ez azért nem egetverő elvárás. Egyik sem.

  Amúgy meg már ott rontja el, h csak nőt keres. Kicsit liberálisabb ízléssel mindjárt több esélye lenne. :)

 • chopin42

  őstag

  válasz carl18 #14 üzenetére

  Megnéztem ezt a videót, meg a "normie" előzményt is...
  És valami brutális. Pontosan ezt tapasztalom én is, úgyhogy nem fogok ezektől az applikációktól megnyomorodni, nem én! Ezek, meg a "közösségi" média dezinformáló hatása mindenkit megnyomorít. Mindenkit. Az instagram, ezek meg a többi külsőségekre épülő förtelem csak arra való, hogy az ember nyomorultabbul érezze magát, mint indokolt.
  Szóval köszi a linket, elég brutál, de sajnos ez van, ha az ember nem a top 10% külsőre. És még akkor sem garantált semmi.
  ncc1701Nos, művész, zenész körökben nem annyira jellemző a melegellenesség vagy rasszizmus, és nekem is van egy meleg ismerősöm, akinek kb 10X rosszabb. A faszi sportos, jó anyagi helyzetű, klasszikus brácsaművész, természetjáró stb, és nem talál magának senkit. Rendben, nem én vagyok a célközönség, ez kicsit árnyalja a dolgot, de aki a célközönsége, az ugyanolyan válogatós, vagy még sokkal rosszabb, mint a hetero vonal.

  [ Szerkesztve ]

  Szakmai kérdések csak a fórumban...

 • ncc1701

  veterán

  válasz chopin42 #36 üzenetére

  Poén volt. :) Amúgy tökre megértelek, én 48 vagyok, és szerintem kb egyedül maradnék, ha most anya lépne. Pedig van ház, kocsik, nincs adósság, 10 évet letagadhatok (nem szerintem, mások szerint), IT szakma, relatív jó fizu, 21 éves korom óta legalább heti 4x konditerem, heti 100km bicajozás, és még normális is vagyok.
  De azt látom, h a csajok 14-16 éves korukig néznek jól ki általában, amíg tart a genetika, 18-20-as korosztály már narancsbőr, plöttyedt alkat, sport, mozgás semmi, viszont igények az egekben. És már a 30-35 éves korosztályban is nagyítóval kell keresni az igényesebben kinézőt, és ide csatolnám a koromat, h amint egy 30 eleji csaj megtudja, h mennyi vagyok, már lefagyott, pedig ha bekamuzom, h 39 vagyok, benyeli, csak nem szeretek kamuzni. És azt képzelheted, h mennyi olyan 40 körüli nő van, aki adott magára az életében, és legalább normálisan néz ki. Kb 0.01%.

  És nem, nem kell engedni a kinézetre vonatkozó elvárásaidból, mert ha egy nő most nem indít be, akkor az a kapcsolat hosszú távon sem fog működni.

  [ Szerkesztve ]

 • Kalandor

  HÁZIGAZDA

  LOGOUT blog

  válasz ncc1701 #35 üzenetére

  Bakker, csak ugyanazt várja el, amit nyújtani tud.
  Ugyanazt a tényt látjuk, csak a kiértékelésünk más.

 • totron

  őstag

  válasz chopin42 #36 üzenetére

  Meg nekem az is szemet szúrt fentebb, hogy rokkanttal eleve azért nem kezdesz, mert feltételezed, hogy félre magyarázná az esetleges elutasításod. Ilyenekkel ne terheld még pluszban az ügyet, egy felnőtt érzelmi intelligenciával bíró egyed nem játssza meg a betegségkártyát, hanem felfogja, elfogadja amit mondasz. Az különben is az a szint lenne mint amikor egy nő gyerekkel akarja magához láncolni a pasit vagy mikor gyerekkel akarják megjavítani a házasságot a felek - ez is jól mutatja, hogy eltolódott egy agyi kémiájú sportról van itt szó kérem, nagyban.
  Tehát ne zárj be eleve kapukat magad előtt olyanokra jellemző és feltételezett reakciók miatt akikre amúgy sem lősz. A kategóriákat, mint elvárásokat/falakat hagyd el, mert így ugyanazt a csapdát állítod saját magadnak mint amire panaszkodsz, hogy mások nehézzé-lehetetlenné teszik az egymásra találást. Világos, hogy sokan kiesnek, de ne ennek lekommunikálása legyen fókuszban.

  Abban nincs egyébként semmi érzéketlenség vagy antiPC-ség, hogy rokkant rokkanttal keresi a kapcsolatot, de az sem hülyeség, hogy cukorbetegek állnak össze. Van vegyes felállás is persze, a lényeg, hogy ne érezd magad szarul, ha nem egy merőben más életutú személy felé húzol, ez teljesen természetes. Vagyis ne érezd magad irányítva. Ha valami saját döntés az életben, az a párkapcsolat. Nyilván tudod te ezt magadtól is, de valahogy mindig gondolnak tenni arról az embertársak, hogy önigazolásuk, birkaságuk, múltbéli keservük szirénhangként beszűrődjön a másik választásába. Kivételt képezhetnek az igaz barátok véleményei, de a végső döntés ott is vastagon saját kell hogy legyen, természetesen. A csak baráti véleményeken alapuló választás megint csak egy no comment, óvodás szint. Menet közben az érzelmiek elvihetik ezeket az otthon, fotelben még magabiztosan tudott alapvetéseket, csak ezért említem. De értem, nem fenyeget semmi ilyen veszély, hisz jelentkező sincs. :) Viszont szintén a szabadság jogán meg ha úgy alakul simán válassz egy nagyban eltérő problémakörű, sorsú nőt. Rengetegen nem gondolkodnak dobozon kívül eleve, olyan mélyen áthatják a szemléletet a társadalmi normák és korlátok.

  Elvonulásra gondoltál már? Pár hét abszolút ingerszegény környezet rakhatna beléd egy cél eléréséhez szükséges perdületet, felfrissült szemmel tekinthetnél az egészre. Egy poshadt szagú,. megfáradt keresőtől csak menekül a másik nem.

 • carl18

  addikt

  válasz GoodSpeed #34 üzenetére

  Ennek főként az internet az oka, a társkeresők instagram és hogy a nőkra túl kereslet van.
  Meg tegyük hozzá a jó nők egy része már"Instagram model" vagy Onlyfans oldalt is müködtett.

  #36
  chopin42
  Én is töröltem magam az ilyen béna alkalmazásokról, azért nem érdemes reggelni csak az időt pazarold ott. Meg más egóját nőveld az egekbe :C

  #37ncc1701
  Jól eltaláltad a témát, igaz tény és való az egy nő születhet szépnek stb meg egy darabig jól is nézz ki. De ezt fent is kell tudni tartani, például egy 55 kg 20 éves csajszi mondjuk 20% test zsírral jól nézz ki, becsúszik egy gyerek utána 80 kg és le fogyni se tud/akar.
  Sok ilyet láttam, 20-30 év közötti nők nagy része nem is akar változtatni.
  Hiába születik jó genetikával az nem tart örökké. :K

  Én arral leszek csak kíváncsi ennek mikor lesz vége? És mikor térünk oda vissza hogy egy azonos szintü férfi ugyan annyit ér mint mint egy azonos szintű nő. :K
  Egy nőnek elég jó genetikával születni és minden férfi a lábai előtt hever, egy férfinek hogy ízmokat és jó fizikumot építsen fel akkár évek kérdése is lehet.

  [ Szerkesztve ]

  Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

 • GoodSpeed

  őstag

  válasz chopin42 #17 üzenetére

  "Olyan nagy elvárás, hogy ne legyen (sokkal) vastagabb a teste/combja, karja, tokája, mint az enyém? Vagy hogy legyen érettségi és stabil munka vagy normális szakma? Esetleg ne a szüleivel éljen, vagy legalább tervezzen elköltözni (és ne hozzám)?"

  Tehát azt keresed, hogy a nőnek legyen saját lakása, jó munkahelye, stabil egzisztenciája a szüleitől függetlenül, és legyen vonzó is...

  Nem tudom, hogy hol éltél eddig, de a vonzó, dekoratív, magyarul a jó nők között általában az a divat, hogy ennek megteremtését pont tőled várják el. Különben nincs rád szükségük.
  Ha ezt nem tudod elfogadni, és pláne megadni nekik, akkor kiestél.
  és ez a kevésbé okos példány.

  Amelyiknek esze is van, az eleve olyan értelmiségi párt keres, aki ilyen vagy olyan elit diplomával is rendelkezik, és milliós fizetéssel bír. Aki sosem menne el segédmunkásnak, mert nincs rá szorulva, ebből fakadóan ott eleve kiestél.

  Ezt azért 33 évesen be kellene látni.

  ASUS Rog Strix G17 G713QM HX1139T 32 GB RAM KINGSTON FURY Impact 3200MHz - KF432S20IBK2/32 (KIT 2DB); ASUS TUF VG249Q Gaming monitor 144Hz; ASUS Xonar U5; ASUS RT-AX86S , Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128, Samsung Galaxy A54 5G DS 8+256GB; Xiaomi M365 & Pro 2

 • ncc1701

  veterán

  válasz GoodSpeed #41 üzenetére

  Semmi gond, csak akkor nem kéne sírni, h 30 felett az ilyen nő még nem talált senkit, és pedig neki már nagyon ketyeg az az óra.

 • totron

  őstag

  válasz GoodSpeed #41 üzenetére

  Csóró vagy középosztálybeli értelmiségi párok is vannak, a lényeg az attitűdben rejlik. Ha persze történetesen elnyomja a nőstény részéről a pénzéhség akkor az valóban erősebb ütőkártya. De épp a hasonló hozzáállások kiküszöbölésére van az érelmiségi lét, vagy mi. Nem a józan fejjel, jogosan igényelt szintről beszélek, benne kell, hogy legyen az elvásárok között, fizikai világban élünk, egymásra leszünk utalva, jogos. Viszont ha már itt járunk, akkor legyen aki tud főzni, meg legyen egy, aki be tud hajtani egy csavart. Villanykörte becsavarására is "szakembert" rendelni nem ér.

 • GoodSpeed

  őstag

  válasz carl18 #40 üzenetére

  "Ennek főként az internet az oka, a társkeresők instagram és hogy a nőkra túl kereslet van.
  Meg tegyük hozzá a jó nők egy része már"Instagram model" vagy Onlyfans oldalt is müködtett."

  Főként az az oka, és az ottani kínálat túlcsordulása. Régebben azt mondták, hogy csak van fent internetes társkeresőn, akinek élőben nincs lehetősége, pl azért, mert egy kis faluban lakik, de az okok változatosak lehetnek...

  A valóság ezzel szemben az, hogy azok is fent vannak ezeken akik csak szórakoznak, vagy egyszerűen nem elég nekik egy nő, nem bírnak a vérükkel, és egyébként alfahím kategória lenne ...

  Aztán ott vannak a burzsuj kölykök, akik pl - ha már a Tinder hozódott fel - mindjárt előnyben vannak. Egyfelől olyan képet tesznek fel, amin támasztják vagy apu Porsche-ját, vagy már a sajátjukat.

  A legenyhébb előnyük, hogy ők a Tinderen is feloldanak minden fizetős funkciót, így egyből látják, hogy kik lájkolták be őket...

  Ezek mellett ott vannak még Badoon meg a külföldiek mellett az összes hazai társkeresőn is.

  Vegyünk egy jó, de annál kevésbé etikus nőt, aki a pénzre megy, és tudja, hogy gyönyörű ...

  Egy ilyen kaninak nem kell megerőltetnie magát. Felteszi a fényképet, amin igazolja is, hogy ő van, meg feltesz még pár képet a Maldvíról, Dubajból, New York-ról stb.. A kocsi mellett sok milliós karóra fityeg a karján, meg Jachtozik is...

  és nagyjából foghat magának több csajt is egyidejűleg.

  Ezek alatt vannak a valamivel kevésbé pénzesebbek, de még mindig igencsak jó partik. Folyamatosan fent van mindegyik réteg és folyamatosan halásznak, vadásznak, tehát még az sincs, hogy elvitte a környék szépét, aztán eltűnt :D

  25 évvel ezelőtt azért korlátozottabb volt a dolog. Mert ezek a társkereső oldalak még nem nagyon léteztek, vagy csak kezdetlegesek voltak.

  Nyilván az lenne az egészségesebb verzió, ha tényleg csak azok lennének fent a társkeresőkön, akiknek még nincs párjuk, de ez nem így van. Vagy azok, akik élőben nehezebben ismerkednek, pl introvertáltak.

  Most viszont az van, hogy az átlagos szépségű nőknek is 50-100 jelentkező is lehet, de a férfi oldalon egy átlagosnak alig van valamennyi. Ez pedig eltolta a balance-t.

  A társkereső alkalmazásoknál van jobb, és ingyenes netes keresés. A Chat... ismerek legalább két párt akik már 10+ éve házasok, és teljesen a chaten jöttek össze. Ott ismerkedtek meg. Ott másabb a dolog, mert eleinte csak beszélgetnek, és nem úgy megy a szelektálás mint Auschwitzi rámpán :( Az ősidőkben még fényképet is alig lehetett küldeni, pl 2000-2001-ben :D Beszélgettek az emberek, aztán pár hét után találkoztak. Akkor derült ki, hogy külsőre bejönnek e egymásnak vagy sem a felek. Meg van e kémia, vagy nincs. Anno még így ment:
  Hi
  Hi,
  Hogy nézel ki?
  178 cm magas vagyok, barna haj, kék szem stb :D

  ASUS Rog Strix G17 G713QM HX1139T 32 GB RAM KINGSTON FURY Impact 3200MHz - KF432S20IBK2/32 (KIT 2DB); ASUS TUF VG249Q Gaming monitor 144Hz; ASUS Xonar U5; ASUS RT-AX86S , Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128, Samsung Galaxy A54 5G DS 8+256GB; Xiaomi M365 & Pro 2

 • GoodSpeed

  őstag

  válasz ncc1701 #42 üzenetére

  Erről eszembe jutott egy ismerősöm története...
  A nő sportos kinézetű, jó testű, egykoron sportolt is. Egy kevesebb mint 500 fős településről származik. Eleinte nem nagyon találta a helyét a világban pedig jól nézett ki. Mindennel próbálkozott. Katonaság, erőemelés ... érettségi után mégsem találta a helyét a faluban. Valahogy bekerült a kisvárosba, ahol kb 11x annyian laknak mint a faluban, de se kórház se semmi, csak egy gyár. 2-es érettségivel sikerült a gyárban elhelyezkednie.

  Ott ismerte meg a jelenlegi párját, a nő 33 éves, a párja meg 39 azt hiszem. Na nem a raktárosok közül került ki a párja, hanem a gyár üzemvezetője, közgazdász diplomával, két nyelv magabiztos ismeretével, és rendszeresen megy tárgyalni a német multinak.

  Már van két gyermekük, de a pasi nem vette el a nőt. A nő meg úgy mondja, hogy anyósom, apósom... egyszer összekaptunk, én meg beszóltam, hogy nem is vett el feleségül, akkor hogy lehet az anyósod? :D

  Szóval a nőci kifogta az aranyhalat. Gyorsan szült is. Odaköltözött a pasashoz. A kapcsolatuk be van jelentve a munkáltatónál, így a csajnak szülés után külön részlegen kellett megint munkát találni, hogy ne legyen összeférhetetlenség.

  Facebookon volt a csajszinak pár barátnőjével közös csoportja. Aztán ott berakott olyan üzeneteket amiket ő készített a saját telefonján, vagyis ő fotózta le, és ő küldte be a csoportba is... és kiderült, hogy nagy tagbaszakadt autómentős csávónak is küldött olyan üzenetet, hogy elkérheti e a telefonszámát, mert sosem lehet tudni, mikor lesz szüksége egy erős férfira.

  Úgy, hogy stabil kapcsolata volt közben, meg azóta is az.
  Az üzenetről úgy tudtam, hogy én is csoporttag voltam egy olyan csoportban, ahol a nő korábbi barátnője, betolta, miután megromlott a kapcsolatuk...

  és akkor jött a felismerés, hogy a fickó altatja a csajt, hogy gyűjtsenek álomesküvőre (mondjuk ezt én évekkel korábban megmondtam neki, hogy elég lenne két tanúval odaállni), és akkor elítéltem magamban a mukit ... de az üzenet után már úgy láttam, hogy árnyaltabb a dolog.

  Hiába van ott meg a szellemi fölény, a stabil egzisztencia, erős nőnek, erős férfi kell :D

  ASUS Rog Strix G17 G713QM HX1139T 32 GB RAM KINGSTON FURY Impact 3200MHz - KF432S20IBK2/32 (KIT 2DB); ASUS TUF VG249Q Gaming monitor 144Hz; ASUS Xonar U5; ASUS RT-AX86S , Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128, Samsung Galaxy A54 5G DS 8+256GB; Xiaomi M365 & Pro 2

 • carl18

  addikt

  válasz GoodSpeed #44 üzenetére

  Igen, az a baj ez a mai dolog az átlag vagy az alatti férfiakat szívatta meg legjobban.
  Ők szó szerint kiestek a piacról és elég rossz esélyel indulnak most a "Humar Race-ban"

  Online Dating: Chad's Dream, Women's Ego Boost, Normie's Nightmare

  Ha Chad vagy akkor minden remek, mindenki téged akar. :D

  #34GoodSpeed
  Ahogy írtad 2000 előtt talán még a szép nők is beérték egy hűséges szakmunkással/kőmüves például. Manapság már sokkal több az elvárás, rossz esetbe el is küldenek a "Halál" Faxára ha megtudják fizikai munkás vagy. :DDD

  Több külföldi videós rámutat manapság a nők a "High Value Man"t keresik. Nagy értékü ember, de ebből kevés van így aztán ez egy örök dilema mert az kell ami nincs.
  Bár szerintem magyarországon még nem olyan rossz a helyzet mint amerikába, de itt is érezni felborult az egyensúly.

  Akkor nincs más tovább kell változni Chadé! :D
  Giga Chad punch 3 👊🏼🗿

  Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

 • ncc1701

  veterán

  válasz carl18 #46 üzenetére

  Azért itthon egy kőműves/ács/viacoloros ősmagyar migráns jobban keres, mint egy értelmiségi otp-s középvezető. Vagy akár egy csőgörényes, és nem is szólva a gázszerelőkről, ugyebár. Csaxólok.

  [ Szerkesztve ]

 • carl18

  addikt

  válasz ncc1701 #47 üzenetére

  Attól függ? Egyéni vállalkozó vagy csak alkamazott...? Ez se mindegy.
  Haverom kőmüves neki is nehezen akadt nő pedig nagyon jó a beszédkészsége. :U

  Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

 • ncc1701

  veterán

  válasz carl18 #48 üzenetére

  Ilyemire eléggé lököttnek kell lenni, h ne vállalkozz magadnak.

 • GoodSpeed

  őstag

  válasz carl18 #46 üzenetére

  Szerintem ez jelentős részben egy gazdasági/politikai irányvonal begyűrűzése a társkeresésbe is.

  "Ahogy írtad 2000 előtt talán még a szép nők is beérték egy hűséges szakmunkással/kőmüves például. Manapság már sokkal több az elvárás, rossz esetbe el is küldenek a "Halál" Faxára ha megtudják fizikai munkás vagy. :DDD"

  Nos én még a 80-as években születtem. Most lehet, hogy úgy fog tűnni, hogy én egy népköztársasági újszülött vagyok :D begyepesedett értékrenddel de, én úgy látom a dolgot, ahogyan most leírom.

  Nem volt az sem egészséges, hogy valaki 8 osztállyal lehetett vállalati osztályvezető, de az sem az, ami most megy már 20+éve megy. Miszerint:

  - 1 diploma nem diploma
  - Egy nyelvvizsga nem nyelvvizsga (most már azt is csinálják, hogy kit érdekel, hogy évekkel ezelőtt megszerezted legálisan, tehát nem "vetted", ott fognak tesztelni, és ha kiderül, hogy az idővel felejtettél mehetsz is
  - és a diplomádnál sem mindegy, hogy hol végezted. Az persze állami cégeknél is követelmény, hogy egyetemi diplomádnak kell lennie bizonyos tisztségekhez. Főiskolaival meg balra a másik ajtó... Az álommelóba érdemes belenézn, amikor a Summa Cum Laude -t is elzavarja ... meg azt mondja, hiába vagy jó ha nem tudsz elég pénzt keresni.

  Szóval a 80-as években ami egészséges volt: nagyon magas volt a házasságkötések száma, mert akkor a nők addig nem dobták le a bugyit, ameddig meg nem volt az esküvő, de cserébe nem sokadik voltál a sorban, hanem az első!

  A mai élettársi kapcsolatot vadházasságnak hívták, az abból fogantak meg a zabigyerekek voltak.

  Mi van ma? Ahogy megnyíltak a határok két dolog tűnt el, az egyik a házasság szentsége .Erre szokták mondani páran , hogy magas volt a válások száma is, hát persze a nagy számok törvénye szerint, sokkal több házasságkötés esetén a felbontások száma is magasabb.

  A másik dolog, hogy a 90-es években úgy akarták csökkenteni a munkanélküliséget, hogy minél tovább benttartják a tanulókat az iskolában. Ez egy időhúzás volt, mert azzal, hogy lentebb vitték a felsőoktatási ponthatárokat és megnyíltak azok előtt is a főiskolák kapui, akik egyébként nem kerültek volna be, annyit értek el, hogy a felhígított "értelmiségiek" 3-4 évvel később lettek munkanélküliek.

  Mert ugye fizikusnak, matematikusnak, kémikusnak nem lehetett mindenkit benyomni, hát a reál helyett létrehoztak olyan humán szakokat, amelyeket el tudtak végezni, és aminél már "értelmiséginek" számított. Egy hibát azonban elkövettek alapvetően méghozzá, mert sokaknak bentragadt a diplomája, mert nem volt képes letenni a nyelvvizsgát...
  Amelyik meg letette, az kapott olyan diplomát, amelyikre csak piaci kereslet nem volt, pl filozófus, vagy más olyan humánszak amire nem volt kereslet.

  Innen eredt az, hogy nálunk már a szakmunkásoknak nem volt értéke... Most pár éve elkezdték erőltetni, hogy a szakmunkás végzettség, az jobb mint a gimnáziumi érettségi, mert szakmát ad. Külön bája van annak, hogy pont azok, akik korábban kitalálták, hogy mindenkinek diplomát, aki nem nettó fogyatékos.

  Csak mondjuk párválasztásnál egy kőművesnek rosszabb az esélye, mint egy informatikusnak. A nőknél is megjelent a karrierista típus, aki nem szül, mert nincs rá ideje, aki majd 40-42 évesen vállal be esetleg egy császárt. Újból javasolnám az álommeló versenyzőinek a megnézést. A magasan képzett nőknek nincs idejük a családra, napközben dolgoznak, délután meg képzik magukat tovább. Őket nem kell eltartani, de olyan párt is keresnek, akiknek szintén nincs igényük arra, hogy a napi ingyen szexen túl minőségbeli időt is együtt tudjanak tölteni, mert ugyanazt csinálják.

  Tehát ez a felső réteg. Alattuk pedig azok vannak, akik a külsejükből próbálnak megélni. Nekik az a "munkájuk", hogy 20 év alatt megkeressék azt az embert, aki nemcsak eltartja őket, de biztosítja azt is, hogy soha ne kelljen dolgozniuk az életben.

  Nem olyan jó sors azért az sem, mert nem élete szerelmét keresi, az csak az I-n a pont, inkább azt akinél még nem hányja el magát, de felállítja az I-t. Akinél esélye van arra, hogy nem cseréli le, ha nem hülye annyira, hogy agyba-főbe csalja, és akinek eltűri hogy az ipse az megcsalhassa...

  de még mindig jobb a helyzete, mint azoknak a férfiaknak akik ugyanazt akarják elérni mint a nő, csak férfiban :D Magyarán, hogy a nő tartsa el, és biztosítson neki életteret.

  Egykori történelem tanárom mondta még 1997-ben: Nézzetek meg a szépségversenyeket. Olyan csajok vannak, hogy csuda, de ha nem tud megszólalni angolul, mehet a francba!

  [ Szerkesztve ]

  ASUS Rog Strix G17 G713QM HX1139T 32 GB RAM KINGSTON FURY Impact 3200MHz - KF432S20IBK2/32 (KIT 2DB); ASUS TUF VG249Q Gaming monitor 144Hz; ASUS Xonar U5; ASUS RT-AX86S , Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128, Samsung Galaxy A54 5G DS 8+256GB; Xiaomi M365 & Pro 2

Új hozzászólás Aktív témák