Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jön a DirectX Raytracing 1.2, de nem sok újítást hoz
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
A vinyó ház tetszik.
-
aram01
nagyúr
jó az a vinya tartó
-
Gorneck
legenda
-
Vassili
tag
Nem igazán tetszik , de nem tűnik rossz háznak, főleg ha az árát is eltalálják. Sztem nem alu, SECC lesz ez is, azé csak 6 kiló mert nagyon kicsi 430 magas.
-
Elég szubjektív, de a felső igaz, hogy nem szép, de legalább igénytelen benyomást kelt.
Az alsóra meg igaznak tűnik, hogy nem csak számítógépekhez készült a ház, példáúl egy kávédaráló beköltöztetésére is alkalmasnak tűnik.
-
HollyBoni
veterán
Húú a vinyó tartó nagyon tetszik!Igaz én is most akarok csinálni egyet fából,csak még a csatlakozást nem tudom hogy oldjam meg..
-
Asador
tag
Létezik hogy még a hivatalos oldalon sincs fent a Chieftec DF-01B?
Pedig megnéztem volna belülről is vajon alsó tápos-e mert igen tetszetős... -
z00li
senior tag
A számítógépház a méreteihez képest elég könnyűnek tűnik. Lehet hogy már nem 1mm-es lemezből készítik?
Egyébként nekem sem tetszik külsőre.
Viszont jó pont hogy készítenek új cuccokat. Remélem lesznek még újdonságok.
-
hétalvó
addikt
pedig nagyon jo kis haz ez: df01
egy baj van vele konnyu : 6kg szerintem alu lesz
abban biztam maradtak az 1-es secc-nel, de mar a chieftec se a regi, egyebkent trendi haz, alultap, felul venti, sok 12cm-es hely....
azert a regi giga szerianal nem kicsit szebb
-
Picturemaker
őstag
A szg.ház nem elegáns, ellenben bumfordi és valóba olyan "gagyi műanyag" érzést kelt így fényképen keresztül. Érdekes ízlése van a "dizájnernek".
-
moha21
veterán
Hát a felső igazi műanyag rulez nekem. Az alsó meg kávéfőző
-
Móci
addikt
Kinézetre talán a vinyós ház tetszik, a rendes gépház elég érdekes...
A 6 centis venti aztán hűthet, de nagyon! Hangban biztos 'jó'... -
lajthabalazs
senior tag
Ha már ilyen komoly házat épitettek a merevlemezeknek, igazán rakhattak volna rá valami file szervert, ahogy az a doboz kinéz, nem lesz olcsó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A DF-01B jelzésű torony mellett egy adattárolókat fogadó kuckóval is jelentkezik a vállalat.
- Honor 70 256/8GB / szép állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest