Hirdetés
- Computex 2023: figyelemreméltó klaviatúrák a Ducky standján
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- Processzor - VGA párválasztó topik
- Mini-ITX
- Computex 2023: a Lian Li kompakt AIO-k négyesével járnak
- Apple notebookok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Erről egy tesztet majd szívesen megnéznék.
Az akku kapacitásáról van e valami infó?[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
TK36
aktív tag
Teszt majd tényleg jó lenne róla, hogy a plusz funkció mennyire hasznos.
De remélem azért később majd többféle proci közül is lehet választani, pl. i5-ösök közül. -
Emtra
tag
Ez egy nagyon pöpec gémer noti az asus-t elveri a 300k-s kategóriában de szvsz nekem nem ér több mint +100k-t ez az érzékelő benne... max 30k-t
-
szalámissüti
tag
Ezt mondjuk nem nevezném gamer notinak. Egyrészt a gtx860m nem egy erőmű (bár casual gamingre elég lehet, de fHD mellett nagyon kevés), másrészt nincs benne olyan hűtés (nézegettem pár helyen tesztet, elég vegyes a kép, és én hajlamos vagyok a fizikának hinni a marketinggel szemben), amivel stabilan tartani tudná a turbo órajeleket, viszont a 2.6GHz amit tud nem túl combos, ez pedig bizonyos helyzetekben erősen érezhető (bf4 active prot. LAV ellen pl.).
Viszont ha valaki casual, vagy esetleg csak az átlagosnál nagyobb teljesítmény kell, viszonylag kompakt kivitelben, akkor ez egy jó választásnak tűnik.
-
Emtra
tag
válasz
szalámissüti #4 üzenetére
hűtés elég jól meg van oldva szerintem dicsérik is, alulról szív hátra fúj és elég halk is , néhol elég ki tudja hozni az átlag 30fps-t fhd de ha visszább veszed a felbontást akkor többet is. Most ha azt nézzük mivel tud többet egy g751-es - 460-500k ért ahhoz képest szerintem jó ajánlat 310k ért lenovot is alázza hűtésben is
-
kurtuzov
senior tag
Ez tkp valamilyen Kinect megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 17"-es Black Edition egy érdekes funkcióval egészül ki.
- ÚJ MSI GP66 Leopard Gamer Tervező Laptop 15,6" -40% Brutál i7-11800H 16/512 RTX 3070 8GB 240Hz FHD
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- ASUS H81M-A LGA 1150 alaplap
- Intel Core i5-3470 LGA 1155 processzor
- GAMER PC RTX 3080 I7 10700K 8mag 16szál 32GB 3200Mhz Ramok 1TB M2 SSD 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest