Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Brutális. (Csak minek?)
-
mumin007
tag
"Álom, álom, édes álom."
-
tibaimp
nagyúr
Az komoly
Ez így már simán elégséges lesz, sőt... (tudom, sokkal kevesebb is elég hozzá) a DX12 új fícsörének, a "végtelen textúra" (nem jut eszembe a neve), amit az Unreal Engine 5 tud jelenleg a konzolokon, a PC-re is elhozni. Már majd csak VGA ár normalizálódás kellene, és jöhetnének a totál realisztikus grafikával rendelkező játékok. -
tibaimp
nagyúr
Valahol jogos, de az én meglátásom: Írta is a cikk, hogy a szerverekbe van ez elsősorban szánva, nem az asztali szegmensbe. Eleve egy PCI-e 5.0-ás SSD mennyibe kerülhet, mint a DDR5, kb.
Majd a következő generációba lesz 20-24 szál, amikorra a cucc "nagyjából" leszivárog a szerver részlegből, de még akkor is igen csak drága lesz, így én valahol megértem az Intel-t, hogy jelenleg "fölöslegesen" nem költött arra a +4 szálra egy valag erőforrást (tranzisztort) a CPU-ban, ami amúgy is sokat eszik és kellett a "hely" a magoknak meg az IGP-nek, stb.
-
Chiller
őstag
Na akkor én is kidobom a 6800XT-t a kukába, jöhet az SSD adapterkártya helyette... majd biztos jól fognak menni a játékok.
LOL
Ezek a PCIE lane limitációkra már nem is tudok mit mondani... ß$@## -
Folyamatosan emelkednek a sebességek vajon hol a határ, én jobban örülnék ha lefelé nőne de az ára.
-
nexwo
őstag
Ugysem kapni olcsó videokártyát, nem kell neki hely/hideg levegő elven tényleg jó a design.
-
mad823
őstag
Aztán milyen fogyasztás és hűtési igény párosul ehhez?
-
Janika(1982)
senior tag
Nem semmi,csúcs.
-
darkarthur
senior tag
Ha ezt otthon is tudja, akkor jöhet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Ha nem lesz számottevő változás a posztolt anyagban látottakhoz képest, brutális mértékű sebességnövekedés van kilátásban.
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Viccrovat
- TCL LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest