Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Aprósólyom #18 üzenetére
Én azt írom, ami az apró betűs becsillagozott részeken van. Aszerint hivatalosan a H410 és B460 nem kompatibilis. A PCI Express 4.0 is az 500-as sorozathoz van kötve. Az alaplapgyártók egyénileg vállalhatják a felelősséget, hogy túllépik ezt, de ha nem működik, akkor az Intel mossa kezeit, mert sosem mondták, hogy működni fog.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Aprósólyom #34 üzenetére
Nem tudom milyen NDA-k vonatkoznak a gyártói anyagokra. Nekünk csak azért van meg, mert az Intel előadásán alig mondott valami konkrétumot. De egyértelműen ott van az anyagban, amit az OEM-eknek adtak, hogy hivatalosan Z490, Q470 és H470 kell. Egyébként tök felesleges a rakétatóval szemezni. Egyáltalán nem jó processzor. Inkább megéri megvárni az Alder Lake-et, ami majd ősszel jön, vagy átmenni Ryzenre. Mindkét opció sokkal-sokkal jobb.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Aprósólyom #36 üzenetére
A teljesítmény/fogyasztás aránya már borzalmasan messze van. Láttam a gyártói teszteket Rocket Lake-S-ről. Az ár/teljesítmény még kérdéses, de a fogyasztás tekintetében már másik dimenzió az Intel. Sajnos nem volt nagy ötlet 14 nm-re visszaportolni egy 10 nm-re tervezett magot. Nem véletlen, hogy nagyon sürgetik az Alder Lake-S-t.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Aprósólyom #38 üzenetére
Persze, hogy drágább a Zen 3, hiszen sokkal gyorsabb. A Rocket Lake-S sem lesz olcsó.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph Az újdonságok között az egyik platformnak már a második leleplezését élhettük át.
- VOIP telefonálás
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Peugeot, Citroën (PSA) topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- [Re:] Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Android felhasználók OFF topikja
- [Re:] Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Asus routerek
- [Re:] Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
Állásajánlatok