Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- [Re:] Jól alakultak az Intel dolgai tavaly, és sínen a 7 nm-es node is
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- [Re:] Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kompakt vízhűtés
- iPad topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hozzászólok Aktív témák
-
martonx
addikt
Hát kíváncsi leszek, hogy lehet-e majd kapni. Mert mostanában az intel kivételével mindenkinek kizárólag csak paper launch-okra futotta.
Én kérek elnézést!
-
martonx
addikt
A második linkednél pont, hogy a CPU-t ki is hangsúlyozták, hogy 100 fokra melegszik, maga a gépház is 61 fokra felment
GPU-k meg teljesen mások, azaz tényleg csak a levegőbe beszéltél, nem fűtöttek jobban, noha szemlátomást csak minimálisan termeltek kevesebb hőt, mint Intel (95 fok vs 100 fok mindkettő elfogadhatatlan).Én kérek elnézést!
-
martonx
addikt
Egy valami biztos, és objektív hőfok. A gépek külsején mért hőmérséklet: ez a 9750H + 2070-nél 61 fok maximum, 4800H + 5600M-nél pedig 64 fok maximum.
A mérések alapján a két CPU közel ugyanott van hőfokban, míg a két GPU hőtermelése drasztikusan eltér, a 2070 sokkal kevesebb hőt termel. Ráadásul 15-ös notikról beszélünk, minden egymásra van bennük halmozva, szinte biztos, hogy egy 20-25 fokkal melegebb GPU a CPU hőfokára is kihat pár fok erejéig (persze ez megint csak feltételezés, és mondhatnánk, hogy fordítva is igaz, de a CPU hőfokok közel ugyanolyanok, ergo egyik CPU se melegítette jobban a GPU-t, mint a másik). Ezek alapján azt kijelenteni, hogy a 4800H sokkal jobban fűt, szerintem továbbra sem állja meg a helyét.Én kérek elnézést!
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph Külön öröm, hogy a GeForce RTX 3060 már 12 GB VRAM-ot kap, ami elég lehet a modernebb játékokhoz.
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- Gaming notebook topik
- [Re:] Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Milyen processzort vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- [Re:] Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- [Re:] Jól alakultak az Intel dolgai tavaly, és sínen a 7 nm-es node is
- Milyen alaplapot vegyek?
- Tanuljunk angolul!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: NISZ Zrt.
Város: Budapest
Cég: Scania Hungária Kft