Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Amazon Kindle
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Synology NAS
- [Re:] Hamarosan Vulkan API-ra vált a Transport Fever 2
- Milyen TV-t vegyek?
- [Re:] Az indiai játékosok felvették a kesztyűt a skalpvadászokkal szemben
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [eldiablo:] Z270+Coffee Lake újratöltve
Hozzászólok Aktív témák
-
-
M5Norbi
őstag
Az elég hosszadalmas. Én még március elejét olvastam valami nagyobb techportálon(nem tudom melyiken) De sajnos simán lehet.
Nem baj én kivárom még lejjebb esnek az árak.
Így sokan nem bírják és megveszik az eleve túlárazott kártyákat a hiénáktól akik egész nap az Alzát meg a többi hardverkereskedőt figyelik es felvásárolják azt a néha megjelenő minimális készletet."Az embereket mindenre meg lehet tanítani, két kivétellel: józan ész és jómodor". by H_M_CS
-
tisztelturam
junior tag
"Most is kapni" mindent nem kell ennyire ferdíteni. Figyelni kell minden elérhetőséget. Amikből sok van az a 3070 azokból "nagyon sok" jön mindig pl alzára
3060is lesz csak nem annyiért amennyiért sokan remélik. 200k biztos lesz főleg hogy a 400$-os 3060ti megy sokszor 250-ért...(És azt nézve hogy anno 120k volt egy 2060-as ahhoz képest brutális ez a 200k-s ár)
#19: És mitől változna bármi április végére? Semmi nem fog változni bányászni akkor is fognak..
[ Szerkesztve ]
-
tisztelturam
junior tag
25x-26x-ért vannak most 3070-ek.
Aki arra vár, hogy majd hirtelen nem csak 1-1 db lesz ebből hanem minden bolt tömve lesz és 200k-ért az jobb ha inkább nem vár semmire. Mert ilyen nem lesz.
Én azt mondom így látatlanban ez maximum kb 20 ezret ha fog "jó árasodni" azaz 3070-et majd el lehet csípni 230-240 körül is de ennél lentebbi összegre nem alapoznék. És egy ekkora összegnél szerintem nem ez a 20k fog dönteni hogy kell-e a kártya vagy sem.(Hiszen a 330-ezres variánsok is percek alatt elfogynak)
De kíváncsian várom mit hoz majd a 2021 Q2-Q3...(Ne legyen igazam)[ Szerkesztve ]
-
Én is mindig mondogatom hogy nem a bányászat a fő ok, mert tavaly is bányásztak, előtte is és a 2070 supert a vírus előtt bárki tudott venni.
Főleg, hogy nem csak a top új kártyákból van hiány, szinte bármit megvesznek. egy RX 550-el nem hiszem, hogy bányásznak......with great power there must also come - great responsibility! - Peter Parker principle
-
Megbotlott a keze, nem vannak hanem voltak, sőt 203e magyar forint ért is volt KFA2 ami a tesztek után kiderült még jobb az EVGA XC3 ultránál... Nincs garancia, hogy lesz még ilyen drop (Alza, Ipon) mert utoljára már csak 300-as dropok voltak.
...with great power there must also come - great responsibility! - Peter Parker principle
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph Külön öröm, hogy a GeForce RTX 3060 már 12 GB VRAM-ot kap, ami elég lehet a modernebb játékokhoz.
- Xbox Series X|S
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- PlayStation 5
- World of Tanks - OFF topic
- Amazon Kindle
- E-roller topik
- Windows 10
- Lakásfelújítás támogatási program (2021)
- További aktív témák...
- ASUS TURBO-GTX1060-6G videokártya
- G.Skill Trident Z Neo RGB 2x16GB 3600Mhz CL16-16-16-36 szett, AMD Ryzen X570, B550-hez újszerű
- Zotac Twin Edge 3070 és MSI Ventus 3x 3070 /TÖBB DARAB/ /BONTATLAN/ /27%ÁFÁS SZÁMLA - GARANCIA/
- HyperX Fury RGB DDR4 3200Mhz (2x 8GB) 16GB
- Eladó Gigabyte GTX1080 Windforce 21.09.03-ig GARANCIÁLIS (Oázis Computerhez)
Állásajánlatok
Cég: Netrix Internet Kft
Város: Budapest
Cég: Wellness Gate System Kft.
Város: Budapest