Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Igen, minden adott már jó ideje, de sajnos maradt a sebesség, ami inkább már csak 6mb körüli folyamatosan. Próbáltam másik programot a Total Commanderen kívül is mozgatásra, de nincs változás. Igazából már "megszoktam", csak bosszantó. Az eset óta volt gép upgrade is, egy Linksys router kipróbálása, de totálisan ingadozó a sebesség. Régen nagyon sokáig tartotta a 10-11MB-ot, amit már akkor is bőven keveselltem, de olyan, mintha elfáradt volna valami, egyre gyatrább.
-
orion1025
őstag
Szerencsére nekem nincsenek ilyen átviteli hóbortjaim, nekem csak két háziállatom működik lanos átvitellel, de gyötrelmesen lassúak, az okát pedig nem tudom. Ha a 10 megát elérem, már ujjongok, de sokszor leesik a sávszél 6-ra, mindezt egy asztali gép és az eszköz közötti kábeles kapcsolaton, cirka össz. 7 méter kábelhossz mellett.
-
orion1025
őstag
válasz
Dragon3000 #5 üzenetére
Az attól függ hol veszed. Régen az ipon volt olyan, hogy a jobb cuccokat olcsóbban meg lehetett venni. Ha jól emlékszem az aktuális készlet dzámával volt összefüggésben.
-
orion1025
őstag
Gémer rúter bázz.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A ROG- és TUF-színű felhő egyre csak gomolyog fejünk felett, de a gyártó a professzionális felhasználókra is gondolt.
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad 10 eredeti Apple cover (Smart Folio)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest