- Házimozi belépő szinten
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- SSD kibeszélő
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Gémer rúter bázz.....
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
Lacc
aktív tag
Kár, hogy a ProArt PA90 külön házként és hozzá alaplap nem jön. Kíváló WorkStation lenne - a Quadro VGA támogatás zavar, sima RTX kellene helyette. (Még az AMD proci mániámról is lemondanék róla)
Legjobb, hogy nincs rajta az a furcsa "fél szemű, erősen kihúzott szemöldökös" gamer logó. Engem arra emlékzetett.
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
"Az előlap jobb felső sarkában terpeszkedő TUF Gaming logó vasból készült,..." -- nem inkább acélból, nem hiszem, hogy itt vasat használnának!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
orion1025
őstag
válasz Dragon3000 #5 üzenetére
Az attól függ hol veszed. Régen az ipon volt olyan, hogy a jobb cuccokat olcsóbban meg lehetett venni. Ha jól emlékszem az aktuális készlet dzámával volt összefüggésben.
-
Shin Chen
tag
Az acél a vas(Fe) max 2%-os szén(C) tartalmú ötvözete.
De értem mire gondolsz, ez valószínűleg szálcsiszolt rozsdamentes acél általános felhasználásra, anyagminőségi jellemzőktől eltekintve.
Fontos a pontos termékleírás szempontjából."A tudomány az vagy hülyeség, vagy az elit trükkös módszere az egyszerű emberek átverésére."
-
XuChi
addikt
Ha eltekintünk attól hogy "gamer", a tudása egyáltalán nem rossz. Ha még DD-WRT, vagy OpenWRT kompatibilis is lenne, akkor én tuti venném.... A jelnlegi WRT1900ACS router-emből is olyan dolgokat lehet kihozni a DDWRT-vel, hogy csak lesek. Rákötöttem egy USB3.0 aktív HUB-ot és most már 3 HDD lóg rajta, megy a Transmission az egyikre, a másik kettő meg az itthoni megosztás. És a másolási sebességekkel sincs gond, kiakasztom a gigabit-et vele! Jelenleg a linkaggregation van folyamatban, és ha azt is sikerül összehoznom, még egy SSD-t is ráakasztok
[ Szerkesztve ]
-
orion1025
őstag
Szerencsére nekem nincsenek ilyen átviteli hóbortjaim, nekem csak két háziállatom működik lanos átvitellel, de gyötrelmesen lassúak, az okát pedig nem tudom. Ha a 10 megát elérem, már ujjongok, de sokszor leesik a sávszél 6-ra, mindezt egy asztali gép és az eszköz közötti kábeles kapcsolaton, cirka össz. 7 méter kábelhossz mellett.
-
orion1025
őstag
Igen, minden adott már jó ideje, de sajnos maradt a sebesség, ami inkább már csak 6mb körüli folyamatosan. Próbáltam másik programot a Total Commanderen kívül is mozgatásra, de nincs változás. Igazából már "megszoktam", csak bosszantó. Az eset óta volt gép upgrade is, egy Linksys router kipróbálása, de totálisan ingadozó a sebesség. Régen nagyon sokáig tartotta a 10-11MB-ot, amit már akkor is bőven keveselltem, de olyan, mintha elfáradt volna valami, egyre gyatrább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crysis
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Házimozi belépő szinten
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest