Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NOKA32
aktív tag
válasz
t72killer
üzenetére
És az miért nem elég? Nem mellesleg unalmas hogy a fogyasztás miatt sír a legtöbb ember de 5 ből 3 ember adatlapján 600w vagy a feletti tápok vannak.Sehol sem fogod tapasztalni ezt maximum a hőfokban de ott is 5-10 fokot.
b: Az rtx max fhd 60fps re képes ami szerintem vicc ,az nvidia mindig az újdonságokat hajszolja, és minden bovli szart elad mert a játékok 60 vagy 70% ában az ő hardvereik nagyobb fps re képesek.Más felől nem tudtam hogy az rtx magok cachek azt hittem külön magok amelyek müködnek rtx nélkül is.Kb ez az rtx téma ugyan az mint amikor kiadnak egy játékot és az első nap jön egy 50gb os patch. Az nvidia már nem mellesleg ott elásta magát hogy kiakarta sajátitani az ismert vga típusokat mint a Rog vagy GamingX pés egyebek.(Nem emlékszem a projekt nevére sajnos.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- iPad topik
- Robotporszívók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2. és 3. generációs processzorok.
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő