Hirdetés

2019. június 19., szerda

Hozzászólások

(#30) Abu85 válasza Petykemano (#11) üzenetére


Abu85
(HÁZIGAZDA)

1. Meg. Tekintve, hogy mennyire sokan használnak már 4Hi-s HBM2-t, valószínűleg 500-ért is megérné adni, de ugye ott van az a probléma, hogy akkor a teljes termékskálán árat kellene csökkenteni, stb. Sokkal kedvezőbb beárazni a sebessége szerint. Már csak üzleti szempontból is.

2. CU-t csökkenthetsz. Azzal lehet játszani. A HBM2 memóriát nem feltétlenül éri meg csökkenteni. Egyszerűen már nem drága. Nem sokat nyersz azon, hogy négy helyett két stacket használsz. Ezek a memóriák már velünk vannak másfél éve, azóta a gyártási mennyiség megsokszorozódott, így a memória ára annyira lecsökkent, hogy már belépőszinten is alkalmazza az AMD. Lásd a Vega 12-t. De CU-ból lehúzhatod 48-ra, és akkor lesz egy 499 dolláros verzió. Valószínűleg ezt most még nem éri meg meglépni.

(#29) Hopkins95: Az AMD szállítja a hardvert az Xboxba, meg a Microsoft felhős játékszolgáltatásába. Eléggé partnernek kell lenni ehhez. :D

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.