Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Remusz911

  veterán

  Nem érted, valószínűleg nem ebből a 7nm-es Vga-ból fognak meggazdagodni, viszont javít a márka imidzsén. Talán pár ezret eladnak, egy kis zsebpénz is befolyik, de ennyi.

  Az igazi sláger a Navi lesz, amit én is várok, GTX 1080 körüli teljesítmény, a Polaris árában. Nekem való, jó lesz lecserélni a jól bevált RX 470-est.

  A Polaris olyan mint egy Opel, olcsó és jól fut :) Na ha ilyen lesz a Navi vevő leszek rá! :) Az öreg hatmagosom mellé még talán passzol. Ja és már 7nm lesz, tudom nem ez számít de az is jó érzés.

  Az új AMD procik is érdekelnek, viszont fáj úgy rákölteni a gépre mondjuk 150 ezer Ft-ot, hogy a régi 6 magos 12 szálas procim is bőven elegendő és villámgyors, tehát igazából jó lenne, de nincs rá igazából szükségem, luxuskiadás. Ja meg a DDR4 árak, ne is beszéljünk a DDR3-hoz képest, kb 6000Ft-ért kapsz DDR3 1*Gigát.

  A videókártya az más, az érezhető a játékokban, arra érdemes költeni.

  [ Szerkesztve ]

  Bemutatkozásom: https://www.youtube.com/watch?v=ptHwSB3SYnw Finom áron, finom venti: https://hardverapro.hu/apro/uj_noctua_nf-a8_uln/friss.html EarPods jó áron: https://hardverapro.hu/apro/gyari_apple_hangeroszabalyzos_jack_csatlakozos_ful/friss.html

Hozzászólok Aktív témák