Hirdetés

2019. július 16., kedd

Hozzászólások

(#140) K0vasz válasza Quadgame94 (#8) üzenetére


K0vasz
(fanatikus tag)

Egyrészt jelenleg az RT-nek nulla értelme van. A Battlefield 5-ön (ami egy multis cím, ahol az fps sokkal többet nyom a latban, mint a fancy tükröződés) meg az új Tomb Raideren kívül (tényleg, ehhez már kijött az RT patch?) sehol se használható. És a következő konzolgenerációs játékokig egész biztosan nem is fog tömegesen elterjedni az RT, ami még minimum 2-3 év. Szóval ha választani kell, hogy adott áron egy RT-s kártya vagy a gyorsabb memória, akkor ez utóbbi tűnik nyerőnek.

Ki adnak egy GTX 1180-at, ami mondjuk csak 599 USD csak tensor magok nélkül.
Ilyet biztosan nem fognak csinálni, mert ezzel csak maguk alatt vágnák a fát. Az nV-nek most pont az kell, hogy minél jobban elterjedjen az RT, mert különben kárbament az egész fejlesztés. Ha se a gamereknél nincs RT-képes kártya, se a játékok nem támogatják (éppen azért, mert senkinek sincs ilyen kártyája), akkor zsákutca az egész.

Majd a teszteken kiderül, hogy mit tud a Vega VII, bár ugye még így is lépéshátrányban lesznek, mert ha hozza is a 2080 (1080ti) teljesítményét, az akkor is a 2,5 évvel ezelőtti szint...

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.