- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Fagyos hangulatú, Intel B860-as deszkák a Colorful receptje szerint
- AMD Strix Point platformra épül az AOKZOE közelgő kézikonzolja
- NAND flash NAS-ként használható mini PC jön a GMKtec berkeiből
- A Jonsbo legfrissebb kompakt házaiba Flex táp való
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SÖ
addikt
Mirocast, qi töltés = mobil központi egység
-
Gróf...
aktív tag
Tudtam, hogy vannak rajtam kívül anglomán gyűlölők!
Sajnos még mindig menő idegen szavakat használni. Igaz, hogy nekünk kétszer annyi szavunk van és jóval pontosabban lehet magyarul meghatározni bármit, de egyszerűen SENKI VAGY, ha nem teszed!Fogadatlan prókátorokra nem vagyok kíváncsi!
-
AMn3t
tag
valahogy én ezt a trendet nem értem
mi a jó abban hogy egyre vékonyabbak a kávák?
én előttem most pl egy dell u2713h monitor van és örömmel vegyitett megelégedéssel tölt el az a tudat h jól össze van rakva és sugárzik belőle h nem akar összecsuklani ... nyilván a káva vastagsága ehhez nem ad hozzá, csak egyszerűen a minek? kérdés merül fel bennem ... ha legalább több monitoros rendszerről beszélnénk, akkor oké ... na de amúgy?persze tudom, ha nem tetszik ne vegyem meg, de sajnos általános már ... értsd ultrasharpot is utolérte, amit nem erre találtak ki
inkább widegamutot a népnek középkategóriában is
az meg h több helyet foglal el az állványtalp elég parasztvakitás szerintem, én oda pl soha nem rakok semmit ... és ne mondja nekem senki h az az állvány van olyan stabil mint az eddigi ultrasharpok állványai, mert azt nehezen tudom elképzelni, persze ettől még lehet tévedek
na de az a lényeg szerintem h panel terén én keresem ... de van bármi előrelépés?
-
westlake
félisten
Van egy gyönyörű, választékos nyelvünk. Tényleg szükség van olyan szavakra, hogy "hiperkeskeny"?
Főleg, hogy szerintem nem is létezik ilyen szó. Ráadásul teljesen értelmetlen. A szó eredetije mindig is a nagyobbat jelentette. Például "hyperspeed".[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
QwErTy42
addikt
Tetszetősek. A vezeték-nélküli cucc tetszetős.
Bár a többi sem rossz....oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
dcenter
csendes tag
Ezeknél a wireless megoldásoknál egyébként nem jelentkezik valamekkora késés napi használatot nézve? Régebben olvasgattam miracast dongle megoldásokról hasonló célra (nyilván ezek olcsóbb, utángyártott cuccok voltak), de általában az volt a konklúzió, hogy ez q jelenlegi állapotában filmnézésre oké, de munkára nem.
-
cildren
tag
Wireless Dock miért nincs legalább az U szériásba integrálva?????
-
fairi
addikt
Hiper keskeny káva. Hmm..
És milyen lesz a bevilágítás a széleken és milyen lesz a kijelző homogenitása?
Tudom, tudom, ezek oylan dolgok amit nem lehet jól eladni... -
Strezi
őstag
U2717DA reklámfotóhoz megtalálták a legkisebb filippinó emberkét, hogy nagyobbnak tűnjön előtte a minitor
[ Szerkesztve ]
Deye rendszerek felügyelete, javítása - Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
TigerCat
nagyúr
A karos megoldás plusz pont!
Tetszik a keskeny káva is, de kicsit viccesek az arányok a képen. Csávó mintha 40 col előtt ülne...♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Viccrovat
- Ukrajnai háború
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Crypto Trade
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...