Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
A fogyasztással kapcsolatban persze, hogy nem árultak el infót, mert ekkora méretben már semmiféle kecsegtető adattal nem tudnának szolgálni, a dúsgazdagok meg pont sz@rnak rá. Elkapja őket a bizsuláz, aztán már csengetnek is.
A céljuk a megalkotásával mindössze az volt, hogy demonstrálják az SUHD panelekben és a kapcsolódó technológiában rejlő erőt.
Mivel úgy összességében semmi értelmessel nem tudnak előállni manapság TV fronton, így ha okosak nem is, de legyenek erősek.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Partz
senior tag
Igazából a technológia lényege maradt ki a bejegyzésből, ez a Samsung első modul tévéje. Szerintem elég nagy újítás. Videó
Egy új vékony paneles lcd prototípus, állítólag egész jó kontraszttal.
Idén piacra kerül az első 8K tévéjük.
Innen nézve azért akad látnivaló.
Engem kifejezetten érdekelne a Sony új Backlight Master Drive tévé prototípusa, összevetve az ide Lg oled tévékkel. Mik a tapasztalatok kontraszt ügyben, mennyire tudja ez a fajta lcd felvenni a versenyt?
[ Szerkesztve ]
-
DithenS
senior tag
Tök mindegy a fogyasztás,soha nem kerül a boltokba.
-
flexxx2
őstag
Azért valamelyik fejes ott biztos hazaviteti a hétvégére.
-
tibaimp
nagyúr
Mekkora a felbontása, azt nem írták? SUHD, nem semmi....
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Kapanyél
őstag
Megvan Barney tévéje!
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Partz
senior tag
Ennél a tévénél a felbontás igazából lényegtelen, mivel több panelből tették össze, az első videó pont ezt mutatja be. Panelek mérete, felbontása alapján meglehetne mondani, de ezt nem közölték. A 8K tévéjük is SUHD brand néven fut, szerintem ez is 4k feletti kijelző összességében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest