- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1ght3chzor
őstag
Nagyon brutál, végülis ipad 2 konzollal, sajnos elég drága lesz, ha lesz egyáltalán.
-
rauschie
senior tag
Most kövezzetek meg, de nekem nagyon kéne. -
Móci
addikt
WOW, micsoda szuper koncepció! Köszönöm, jót nevettem rajta, remélem örülnek a Razernél. Most már visszarakhatják azt a vackot a raktár mélyére.
-
BiGg DoGg
csendes tag
Ez pont úgy néz ki, mint ami van a Vasököl című filmben (amikkel irányítják a robotokat)
-
mepet
addikt
Na ez bukta lesz. A Razer gyártson inkább egeret (egérpadot inkább ne), ahhoz értenek!
(saját tapasztalatok alapján természetesen) -
Nikk
senior tag
Biztos lesz keletje a dolognak, de szerintem én tutira nem tudnék ilyennel normálisan játszani, csak alkalom adtán... Rángatom mert gyros a játék közben nyomkodjam mozog az egész. Neeeem. Szerintem ennek így nincs sok értelme...
-
smkb
őstag
Hát ez bőven kiló felett van ezzel a belsővel, meg kiegészítőkkel... hát öröm lehet ezzel kézbentarva játszani... mondjuk vagy 30mpig aztán leszakad az ember karja válla... vicc.
-
Zefír
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #34 üzenetére
Höh, Tzs, imádom a hozzá állásod
tökre igazad van, btw, fater szokta mesélni h "találkoztam zsömi apjával az elmű-ben"
énmeg: őőőő ez közérdekű infó volt vagy mondott is valami izgit?
csak közérdekű... -
Keksz03
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #34 üzenetére
hát azt kéne kapjon csak nem az a papírforma
-
Keksz03
senior tag
egy hisztisebb gyerek seperc lekapja a 2 kart az oldaláról!
-
banhammer
veterán
Drága és a tabletnek pont az az előnye, hogy vékony és hordozható.
Na ebből az utóbbi kettő nem valósult meg.
Hogy a fenébe lehet ezt a gépet egy kisebb taskába belerakni? -
BotaN
senior tag
válasz
buvartacsko #23 üzenetére
Látom nem igazán sikerült az irónia felismerése. Na nembaj.
-
Gergosz2
veterán
hát elsőre nekem egy túlméretezett PSP jutott eszembe róla.
-
hétalvó
addikt
Jo lesz ez. Gamer tablet meg nincs.
Az i7es kicsit meresz, de ha megcsinaljak mondjuk egy 3oras jatekidovel le a kalappal elottuk.
Ara pedig... Erosebb tablet se lesz a piacon... -
Zefír
őstag
válasz
buvartacsko #23 üzenetére
a teflont is ürhajózás miatt találták fel , aztán ott van akonyhádban.
tekintély a másik felé, tartsd figyelembe..
-
Angel1981
veterán
Elég idétlennek érezném magam ezzel a buszon....
-
BotaN
senior tag
i7 "tablet-be"? Legalább most már a buszmegállóban is tudok majd videót renderelni. Zsííír!
-
TESCO-Zsömle
titán
azon dolgoznak az Intellel karöltve, hogyan lehetne a hamarosan érkező, harmadik generációs Core i7-et sikerrel alkalmazni egy ilyen szerkezetben.
Sztem itt bukó a dolog... i7? Ami ippeghogy szegról-végről DX11? Diszkrét GPU?
Jobban jártak volna egy Trinity-vel...
BioNiCMaN linkjéhez viszont hozzá kell tennem, hogy ha tényleg működik, akkor akár le is cserélném egy ilyesmire a gamer gépet.
Amúgy is tervben van, hogy 2013-2014 környékén APU-ra váltok... Addigra egyrészt kiderül, hogy van-e az ilyeneknek esélye, másrészt talán a játékipar is jobban rááll az APU-kra.
-
Zefír
őstag
válasz
BioNiCMaN #15 üzenetére
Nekem nagyon tetszik, elbírnám ezt képzelni, például még irodai felhasználásra is kilehetne terjeszteni, egy dokkolóba beleteszed, ami ki küldi a képet egy vagy akár több monitorra is, és bluetoothon kapcoslódna egy bill/ egér pároshoz, Máris a cégeknek csak egeret, billt, meg monitort kéne biztosítani, ( persze tudom akor már a tablettet is kéne, hátha valakinek nem futja rá, meg céges tablett mint a telefon..)
A másik, hogy így az ember az adatait is kegyszerábben tudná hurcibálni, hiszen mindig nála van a gépe.. Végülis ezt már kitalálták: Laptop.
De értitek a lényeget -
-
BioNiCMaN
addikt
-
Televan74
nagyúr
Érdekes megoldás ,csak egy kicsit drága.
-
syl5
őstag
Wow!
Így koncepció alapján elképzelve még jó is lehet!
Kérdés, hogy mennyire marad így hordozható?! -
Daywalker
addikt
válasz
buvartacsko #8 üzenetére
A cím végén kérdőjel van, tehát senki sem állított semmit. Ellenben veled, aki kijelenti, hogy ez tuti baromság és halott ötlet
Érdekes
-
buvartacsko
addikt
szeretem ezeket a hatásvadász búlvár cikk neveket. szerintem a cikk név adója is tudja hogy rohadtul nem lesz a jövő mobil játékkonzolja. messziről lerí hogy halott ötlet...
-
Apika
addikt
"Ezért a Razer úgy gondoltja, hogy nem éri meg ezzel vesződni, inkább egy asztali számítógép erejét passzírozzák be a táblába, így ugyanazokat a játékokat élvezhetjük menet közben is, mint otthon."
Nem mondom, a villamoson látványosság lennék ezzel a kezemben...
-
Faxxx
csendes tag
Reméljük koncepció is marad.
-
Zefír
őstag
a cikket nem olvastam el, de a videó alapján van benne ráció, ha mondjuk a játékokat tablettra fejlesztenék, és alap funkció lenne a tv-kben h streamelhető rájuk minden féle tablet képe, pl wifin, és itt most az új közvetlen wifis technológiára gondolok, nem a routeresre.
2 legyet ütnének 1 csapásra, 1. psp meg a többit kiütnék a piacról,
2. ha stremaelhető lenne, akkor a tablettet hazsnálhatnád kontrollerként, esetleg + menüpontok ott lennének, és nem kéne kilépni a menübe, ( némításra, szerver elhagyás, új kör indítása stb..Viszont ezek a kiegészítők tényleg baromságok...
-
törölt tag
miért pont i7? a grafikai alrendszer miatt? kisebb proci nem lenne elég erre a kijelzőre vagy mi? pc-s játékokat nem igazán látom értelmét ilyen kis felbontáson és felületen nyomni, főleg ilyen drágán... ez hasalásszagú lenne ha megjelenne, de szerintem végleges termékként nem kerül a boltba egy hasonló sem...
-
FireKeeper
nagyúr
csak egy szót mondok: ne
-
G A M E R
csendes tag
Ha igazi konzol lenne, nem hiányozna róla a D-pad.
Igazi értelme akkor lenne, ha max 200-be kerülne még itthon is, és leszedhetőek lennének ezek a kontroller karok és gombok. De érdekességnek mindenképpen jó dolog. -
radi8tor
MODERÁTOR
Ennyiért inkább PC-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Ez történik, ha keresztezünk egy konzolt, egy tabletet és egy asztali számítógépek.
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest