Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Ghoosty

  őstag

  1. Nem is értem teljesen a kérdést. Szerintem, mindenki el tudja dönteni, hogy neki magának hogyan jó. Ráadásul annyi minden nem élelmiszer jellegű dolog van és mindent másként szoktuk vásárolni. A vásárlás 90%-a egy hiperszupermarketben történik. Ott aztán egyszerre megvesszünk mindent, kaját is és nem kaját is. Nagyértékű eszközöknél meg nem a hagyományos értelemben megyünk vásárolni, hanem kinézzük a neten, utánaolvasunk és elhozzuk/megrendeljük.

  2. Ezt kihagyom.

  3. Alapvetően attól függ, van-e más helyiség, ami alkalmas a képernyő nézésére. Ha nincs, akkor valahova 'kell'. Ha van, akkor nincs helye, de ennek semmi köze a 'háloszobában lévő tv megöli a szexet dologhoz'. Simán annyi az oka, hogy bármi megy a képernyőn, az villog és hangot ad. Ha az egyik fél aludni akar, akkor ez zavarja. Ketten nézni meg sokkal jobb egy 60'-os tv-n a nappaliban, mint egy kicsin ami elfér a hálóban ráadásul legtöbbször nem is optimálisan elhelyezve.

 • Carlytoo

  aktív tag

  LOGOUT blog (1)

  Ezek szerint te még nem vásároltál egy vásárlásmániás nővel. :) 1 üzlet 2 óra. Mi általában plázákba járunk és sok esetben különválnak az útjaink a bejáratnál.

  "No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

 • Lauda

  félisten

  LOGOUT blog

  Uh, ez egy kemény dió! :DDD Mára már leszoktattam a páromat nagyjából erről és ha "húzom kifelé" az üzletből, akkor tudja, hogy megyünk. Egyébként konkrétan minden szarságnál megáll és időzik. Agyrém. :D

  Nem adok így senkinek kp-t, mert láthatóan italra vagy cigire fogja költeni. Másként szoktam ilyesmikben résztvenni. Ha van például pörköltfőzés, aminek a bevétele számomra szimpatikus célokra fordítódik, akkor megyek pörköltért. :) Múltkor egy óvodának volt főzés+sütivásár, ilyenekre elmegyek.

  Nincs hálószoba sem.

  [ Szerkesztve ]

 • Ghoosty

  őstag

  Hát plázában vásárolni utoljára talán 10 éve voltam. Valóban nem csináltam még ilyet. A vásárlásmánia olyan mértékű negatív tulajdonság a szememben, hogy baromi nehéz más tulajdonságokkal kompenzálni. Még nem találkoztam olyan nővel, akinél ez sikerült volna szóval nem fenyeget olyan veszély, hogy valaha is kelljen egy ilyennel vásárolnom.

 • Lord Myn

  senior tag

  1. Általában a párom szokott vásárolni, mert neki rugalmasabb a munkaideje, de ha épp ráérek együtt megyünk, de szigorúan gyerekek nélkül (gyerekekkel max 2-3x megyünk egy ÉVBEN vásárolni :D )

  2. Egyértelműen nem, régebben előfordult, hogy adtam, de a szociális érzékem erősen tompult az elmúlt 10-15 évben...

  3. Van, különben, hogy élnénk "házas életet", úgyhogy a gyerekek a szomszéd szobákban vannak...? (30%-os hangerő már eléggé el tudja nyomni a gyanús hangokat... ;) )

  "War does not determine who is right - only who is left."

 • Carlytoo

  aktív tag

  LOGOUT blog (1)

  Főleg ha egy XXX-es csatornát sikerült 30%-os hangerőn visíttatni. :DDD

  "No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

 • total90

  veterán

  1.) Inkább magam, ha olyan cuccot akarok venni ami engem érdekel. Ha lennének gyerekek és pl. nekik lenne valami, akkor nyilván ott lennének.

  2.) Senkinek, párszor már jártam rosszul.

  3.) Sehol nincs TV már. Volt, de eladtam, mert nem használtam.

  Ha nincs jó, ló a szamár is. Képeim: 500px.com/abenteuR Videóim: tinyurl.com/yb2nk3e6 Instagram @abenteuerkanal

 • Geri Bátyó

  őstag

  LOGOUT blog

  Először is, ezek a témák szerintem nem igazán vitázhatóak. De legalábbis nehezen.

  1. Sikerült már olyan nőt kifognom, aki órákat tudott eltölteni egy-egy boltban nézelődéssel/próbálgatással. Amikor megkérdezte, hogy valami jó-e és mondtam, hogy nem, megsértődött. Amikor mondtam, hogy jó, közölte, hogy csak udvariasságból mondom. Viszonylag hamar közöltem vele, hogy mostantól egyedül, vagy a barátnőivel fog vásárolni, mert engem ez a szarakodás nem érdekel.
  Én jellemzően egyedül vásárolok.

  2. Egyszer adtam kérincsélőnek, de annak is már vagy 20 éve. A Déliben jött oda egy 35-40 körüli jól láthatóan illuminált csóka és közölte, hogy alkoholista és piára kellene neki egy kis pénz. Na, neki adtam, mert legalább őszinte volt.

  Illetve egyszer fordult elő az is, hogy valaki kajára kért pénzt és mondtam, hogy pénzem nincs, de egy jó szendvicset tudok adni és nagy szemeket meresztve (Tényleg nekem adnád a szendvicsedet?), hatalmas köszöngetés közepette elfogadta és jó ízűen megette. (Amúgy csövi létére tiszta volt és viszonylag ápolt, valamint nem utolsó sorban udvarias és nem tolakodó)

  3. Mindenki ott néz TV-t, ahol akar. Én leginkább sehol.

  [ Szerkesztve ]

  "Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

 • pengwin

  addikt

  1. Ahogy éppen alakul. Ha ragaszkodnánk bármelyik megoldáshoz akkor csak csökkenne a mozgásterünk, így viszont sokkal flexibilisebbek tudunk lenni. Gyerekünk még nincs, de nem szeretnénk majd őket végigrángatni 2-3 bolton a heti nagybevásárlás során.

  2. Nem adok pénzt senkinek. Nekem is minden nap össze kell szednem magam, hogy nekem is legyen, senki sem adja nekem oda csak úgy.
  Ha bevásárlásból jövök kifelé és ételt kér valaki, akkor azt hajlandó vagyok adni.

  3. A mi megközelítésünk: van hálószoba/nincs hálószoba... 29nm-en csak az ágy előtt tud lenni a TV, de párom nem szeretné, hogy tartósan így maradjon. Ugyan én nem lennék ellen, hogy ott legyen, de két TV-t nem akarok/akarunk, amire meg használjuk, arra praktikusabb a nappaliban lennie (játék, HBO Go, Netflix).

  Üdv, pengwin "A belépőszint mindig ott van, ahol a fájdalomküszöbünk."

Hozzászólok Aktív témák