Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
roseane2004
csendes tag
Sziasztok él még a fórum?
Volna egy honor 3c mobilom, mikor megvettem kolégámtól tavaszal(ő edigitalban vette kb 1éve)
én első nap cwm recovery fel, 2,5 dalett11 emu 3 romot felraktam, ez ment is félévig...
És megvettem a héten a 16gigás memória kártyámat bele, nem akart müködni normálisan, mármint (nagy játékokat akartam hogy ne telon hanem a az sd-n legyen az obb minden...
Na ekkor az úgye rootolt buherált telomra raktam mindenféle okoságot, elfelejtettem a progi nevét, de az sd kártyát ,,felülirja,, és rendszernek használja kikerüli a telefon tárhelyét, müködött is, de a wot telepités corruption-t jelzet így mondom ,,lesz***m,,
cwm boot wipe cache,factory reset...
,,friss android,, gyári... igen ám de a 4,4es androiod nem látja google playben a csr racing 2, így mindig letöltöttem egy,,hivatalos,, teljes apk helyről.
De ez úttal kiirt olyat az androidom hogy karakterszintatikai ellemzés alatt hiba van, ez elméletileg azt jelzi ,,túl régi az androidom,,4.4...
Nos mondom jó a dalatt11 féle cwm 5.5 fent van letöltöttem egy Huawei Honor 3C H30-U10 to Android 6.0.1 Marshmallow CM13 Unofficial ROM.
Format system format minden... na maximumra mentem, mondom biztos egy perc és kész lesz...
kiirja a cwm hogy bad...na ekkor még jobban formáztam , letöröltem még a bootot is...
bekapcs, kép nincs, rezgés van..Tégla...
Ekkor a fórumban talált okoság packban
UNBrick megtörtént sptoolsal..
és felraktam az egyetlen neten talált sp tools verziós ,,official,, romot ezt:
ROM_H30-U10_V100R001C900B108_SIGNED
siker... ám nincs imei a telon..
ekkor leszedtem szintén a fórumban található linkek egyikéből egy b306os 4.4es androidot, sd kártyára fel odd mappa bele az update és csináltam total commanderel egy szöveges fájt ami
au_temp.cfg ilyen nevet kapott(cfg a fájl típus is)
Ám a gyári recovery hibát ír és nem csinál semmit...
Ekkor bootloader nyítás, majd fel cwm dalett féle, de mikor a dalett11-es 2.5 emu3 romot tenném kiirja can't open..bad...
Légyszíves segítsetek, még kibékülnék a b108-as fix romommal is ha lenne imei és a rootolás is sikerülne..
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Eladó Sony 55-210mm f/4.5-6.3 E OSS
- AORUS B450 ELITE 5800X3D 32GB DDR4 2 SSD RTX 4070S 12GB GAMER PC
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest