Hirdetés
- Felvásárolja az Ampere-t a Softbank
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3DMark06 eredmények
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kvázi kidobja az OpenGL ES-t az Androidból a Google
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
tetszett a kis gép, amíg meg nem láttam a második oldalon az árát
30nál többet nem akarok költeni kompaktra -
Pompi
nagyúr
Nem rossz darab, de ennek is az a baja számomra ami a legtöbb kompaktnak. Nincs nagylátó. 37mm az sok.
Ebből a szempontból nekem szimpatikusabb a 870 / 860 IS amik 28mm-ről indulnak.
A kijelző felbontása viszont üt -
hemaka
nagyúr
Maga a gép szerintem egy jól sikerült darab, csak az árazásnál fintorogtam.
-
Timyyy
őstag
A sok scene üzemmód (ha tényleg hasznos) és a hosszú záridő mellette szól, de szvsz bűn ronda a design... na meg egy átlagemberke nem fog ennyiért ilyen gépet venni, aki meg 100K-t rááldoz, az meg azért nem ezt fogja menni. Maradnak a fanatikusok..
-
Zsolto
őstag
Hát azt nem csodálom, nekem három napig volt egy álomszép, full fémvázas S700-asom. Nézegetni, simogatni imádnivaló volt, de a képei... Zsírréteget idézően homályos, ráadásul szanaszét színaberrált sarkok, brutális hordótorzítás, pocsék fénymérés, három pixelhiba az amúgy nagyon szép kijelzőn...
Még szerencse, hogy a Vaterán vettem egy korrekt kereskedő arctól, aki visszaadta a pénzemet. Ahhoz képest még egy A40-es ős-canon is egy L-obikkal felszerelt 1D lenne
-
Paarthurnax
senior tag
Fel lehetne a teszt mellé rakni egy fél perces videót is, hogy megnézzük milyen a minősége.
-
^Clown
addikt
Gyönyörű gép, a manuális beállítások szerintem egy ilyen kategóriájú gépnél nem feltétenül fontosak. Az árcédula tényleg elkeserítő, dehát ez van. Ismét nem csalódtam a Canon-ban!
-
perempe
veterán
Nagybátyámnak volt Ixus S400 [link], jobban tetszett neki, mint a mostani Casio (6-8megapixeles kommersz kompakt). Még az új Ixus 990IS mellett is megállná a helyét.
-
forgonati
őstag
Szép ez, szép ez. A kijelző felbontása brutális, gyakorlatilag majdnem megduplázódott az elődhöz képest. Ezen már tényleg tűéles a kép
Mondjuk a manuális funkciók hiányát kicsit sajnálom, bár nem hinném hogy aki ezt a gépet veszi, az sokat játszadozna a záridővel...
Jó kis gépeket csinál a Canon, látszik hogy nem ma kezdte. Nekem is Ixus van, nem is cserélném el -
total90
veterán
Ááá, ez nagyon tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Canon gépének nincs szüksége digitális varázslatokra - ő minőséggel bűvöli el felhasználóit.
- Robotporszívók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford topik
- Felvásárolja az Ampere-t a Softbank
- Könyvajánló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest