Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Socket AM4
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
tetszett a kis gép, amíg meg nem láttam a második oldalon az árát

30nál többet nem akarok költeni kompaktra
-
Pompi
nagyúr
Nem rossz darab, de ennek is az a baja számomra ami a legtöbb kompaktnak. Nincs nagylátó. 37mm az sok.
Ebből a szempontból nekem szimpatikusabb a 870 / 860 IS amik 28mm-ről indulnak.
A kijelző felbontása viszont üt
-
hemaka
nagyúr
Maga a gép szerintem egy jól sikerült darab, csak az árazásnál fintorogtam.

-
Timyyy
őstag
A sok scene üzemmód (ha tényleg hasznos) és a hosszú záridő mellette szól, de szvsz bűn ronda a design... na meg egy átlagemberke nem fog ennyiért ilyen gépet venni, aki meg 100K-t rááldoz, az meg azért nem ezt fogja menni. Maradnak a fanatikusok..

-
Zsolto
őstag
Hát azt nem csodálom, nekem három napig volt egy álomszép, full fémvázas S700-asom. Nézegetni, simogatni imádnivaló volt, de a képei... Zsírréteget idézően homályos, ráadásul szanaszét színaberrált sarkok, brutális hordótorzítás, pocsék fénymérés, három pixelhiba az amúgy nagyon szép kijelzőn...
Még szerencse, hogy a Vaterán vettem egy korrekt kereskedő arctól, aki visszaadta a pénzemet. Ahhoz képest még egy A40-es ős-canon is egy L-obikkal felszerelt 1D lenne 
-
Paarthurnax
senior tag
Fel lehetne a teszt mellé rakni egy fél perces videót is, hogy megnézzük milyen a minősége.
-
^Clown
addikt
Gyönyörű gép, a manuális beállítások szerintem egy ilyen kategóriájú gépnél nem feltétenül fontosak. Az árcédula tényleg elkeserítő, dehát ez van. Ismét nem csalódtam a Canon-ban!
-
perempe
veterán
Nagybátyámnak volt Ixus S400 [link], jobban tetszett neki, mint a mostani Casio (6-8megapixeles kommersz kompakt). Még az új Ixus 990IS mellett is megállná a helyét.
-
forgonati
őstag
Szép ez, szép ez. A kijelző felbontása brutális, gyakorlatilag majdnem megduplázódott az elődhöz képest. Ezen már tényleg tűéles a kép
Mondjuk a manuális funkciók hiányát kicsit sajnálom, bár nem hinném hogy aki ezt a gépet veszi, az sokat játszadozna a záridővel...
Jó kis gépeket csinál a Canon, látszik hogy nem ma kezdte. Nekem is Ixus van, nem is cserélném el
-
Ááá, ez nagyon tetszik

Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még szerencse, hogy a Vaterán vettem egy korrekt kereskedő arctól, aki visszaadta a pénzemet. Ahhoz képest még egy A40-es ős-canon is egy L-obikkal felszerelt 1D lenne 
Mondjuk a manuális funkciók hiányát kicsit sajnálom, bár nem hinném hogy aki ezt a gépet veszi, az sokat játszadozna a záridővel...