Hirdetés
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
Hello
Ma megkaptam a Canon IXUS 100 IS készüléket,amit javításra leadtam. Teljes objektívet cseréltek rajta.
1.,CSAK EGYRE NEM FIGYELTEK a kontroll ledeket nem jó helyre tették vissza,egymáshoz képest egy sorral el vannak csúszva.
2.,Másik az élőképe nekem zajosnak tűnik, igaz az elkészült kép az jó csak maga AZ ÉLŐKÉP zajos.
3.,A harmadik az aksija ennyire melegszik használat során,szinte érezni,hogy melegszik a Canon háza működés közben.Akinek van ilyen gépe, az tud infót adni arról, hogy nála is fenn állnak a 2-es és a 3-as sorban megírt hibajelenségek?
-
jeni
félisten
Szia
Bocs,hogy ide írok nekem egy Canon IXUS 100 IS van igaz nem én vagyok az első tulaja (bár az apámé) . A gond az ,hogy friss gép ellenére (09.07.08) pedig Made in Japan teljes terjedelmében,és fényképezéskor a bal sarokban pöttyöt látni folyamatosan,vagyis PIXEL hibás.
Ezt miképpen oldják mer sajna csere nem jöhet szóba mert letelt a 3 nap. Ha van ennek topikja,megköszönném a linket -
forgonati
őstag
Na, megtört a jég. Végre van tesztvideó is
Amúgy fú de nem kéne ez a gép. Tényleg mint egy parfümszappan. Ezek a szinek meg... A vakuja azért meglepett. Ki gondolta volna hogy abból a vékonyka vakuból kijön ennyi fény... -
WD40
aktív tag
Szegény de ocsmány
azzal a vakuval meg főleg. Kinézetre nem tudnám komolyan venni, de a 15-ös záridő végre valami. Úgy érzem, kicsit sok a Canon divatgép manapság..
-
Chris82
senior tag
Nekem egy ilyenem van, Thaiföldön használtam, és meg voltam vele elégedve. Szép képeket csinált minden helyzetben a méretéhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Canon Ixus-ok közül már több járt nálunk, a mostani vajon hogyan illik a sorba? Meglátjuk.
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...