- Jön a DirectX Raytracing 1.2, de nem sok újítást hoz
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulupeti
senior tag
Ez a Buffalo márkanév amúgy ismert vagy csak én maradtam le valamiről? Érdemes ilyent venni? Mostanában mondjuk néhány hírt olvastam róluk, de nekem utoljára cipőm volt ilyen fajta, azzal nem volt baj.
-
shtml
őstag
válasz
Depression #1 üzenetére
Nehéz megérteni, minek kell 1440*900-as felbontáshoz 19 collos méret.
A RAID-es tárolóval meg várhattak volna még egy kicsit.
-
P00By
nagyúr
válasz
Depression #1 üzenetére
Nekem is ez jutott eszembe...
-
NoLF
veterán
A 82 mm magas, 135 mm mély, 40 mm széles és 500 gramm tömegű készülék egy 240 GB kapacitású SSD meghajtót foglal magában.
-
Hani
aktív tag
"A terméket a megfelelő adatátviteli sebesség elérése érdekében Gigabit Ethernet csatlakozóval látták el".. SSD és GbE, vicces.
Szerk:
Depression: szerintem csak jön a karácsony, és a marketingesek már nem bírnak magukkal. -
Depression
veterán
USB-n igazán van értelme a raid 0-nak. Még az esata is kevés ide. Tök kamu az egész kínálat, a monitor is simán beleillik a 30k Ft-os kategóriába. A gigabit lan pedig kevés az SSD-k teljesítményéhez. Arrgh! Van ezeknek egyáltalán értelme?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egy monitorral, egy RAID tárolóval és egy SSD NAS rendszerrel jelentkezik a vállalat.
- Jön a DirectX Raytracing 1.2, de nem sok újítást hoz
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Synology NAS
- Spórolós topik
- OLED TV topic
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Home server / házi szerver építése
- Macska topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Új 27 -os QHD Gaming ívelt monitor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- LG UltraGear OLED 27GR95QE-B Gaming Monitor! QHD / 240Hz / 0.03ms / G-Sync
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Samsung-LG-Philips-Sony TV/MONITOR 40"-49" BAZÁR (Számlával és Garanciával) kb.: 150db
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP Zbook 17 G5 - i7-8850H I 32GB I 512SSD I Nvidia P3200 6GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest