- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #45 üzenetére
Szám nélkül, kibelezve, nem nagy pénz egy klasszikus HD blokk (mármint ennek az árához képest). Csak a balos fedél (kuplung) alá bepakolok egy komplett számítógépet és akkor még nem nyúltam a váltó és a forgattyús házhoz. Biztos nem vacakolnék ilyen utánzatokkal, ha egy eredeti Panhead, Shovelhead, Evo, vagy TwinCam blokkból is megcsinálhatom.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Legyártom a 3D-s nyomtatómmal
Csak kéne venni egyet
Bakker, ez nagyon decens! -
caprine
senior tag
Nagyon jó lenne belülről is látni, mi hogy fér el benne.
A formára az a véleményem mint a multkori kigyófejesről, szép, frappáns, pláne, hogy még meg is vehető, de nem praktikus. Az árát tekintve, meg szerintem még az amcsiknak is drága, harlys az árazása.
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
Agregator
csendes tag
Szép... alig fér el az asztalon, akár egy kisebb termetű ember is beleférne.
-
Balu972
aktív tag
Nagyon durva, elsőosztályú munka! (nekem nagy lenne).
Azért beszélek a gépekkel emberként, nehogy átszokjak az emberekkel való gépies kommunikációra.
-
kovgab
tag
ezmiez
)
a következő egy Rába Steiger 1:1 legyenKá Úr
-
flashpointer
őstag
[ Szerkesztve ]
-
BlackDevil
aktív tag
Akinek tetszik vegye meg. Később jó lesz papír nehezéknek.
»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
XuChi
addikt
Most nem azért, de olyan hogy Maximus vii force alaplap nincs
A maximus V extreem meg nem ddr4
-
törölt tag
Jelentsd csak! Dobai biztos örülni fog neked és azonnal megindítja egy kínai bíróságon a pert. Sanszos, hogy még a jogi rész előtt, egy nyelvi problémán el fog akadni az ügy. Nem biztos, hogy sikerül megfogalmazni a benyujtandó keresetet, ha a kínai nyelvben ismeretlen pl. a "licenc", vagy a "védett szabadalom" kifejezés.
-
korion
senior tag
ehhez adta a nevét a Harley?
lecenzúrázom magam
Discord: https://discord.gg/DWzNeZZKcV - +3670-365-3097 csak viber!;)
-
shteer
titán
húúúúdeböszmenagy
szerintem jónak tűnik..
-
tomic
addikt
Iszonyat béna!
-
törölt tag
válasz
mefistofeles #20 üzenetére
Ahogy előttem is írták, HD szempontból ez egy borzalom. A HD gyárt ilyet is de teljesen más a vásárlóközönsége. Ha vki el akarná cserélni a Dyna Sportomra, akkor csúnyán kiröhögném az illetőt. Egy rocker motorosnak eszébe nem jutna, hogy V-Rodot vegyen.
-
Neovenator
senior tag
Azt nem értem, hogy amennyiben mindenből a telibevert maximumot akarják berakni egy gépbe, minek állnak meg 3TB-os vinyónál, ha mellette ott van 32GB DDR4 RAM meg majd' egy terabájt SSD...
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
-
válasz
Ha Te Harley örült vagy, akkor ezt különösen ízléstelennek és rondának kellene tartanod.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Szalontahó
tag
válasz
Szerintem, pont, hogy egy Harley fannak nem fog tetszeni, mert ez a ház egy Harley V-Rod-ot vesz alapul. A motor blokk pl. német tervezés, pontosabban Porsche. Az egész V-Rod mindenben más, mint egy tipikus Harley-Davidson. Pl. itt az "üzemenyag tank" a légszűrő ház és még sorolhatnám. Amúgy érdekességnek jó.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
"az ára pedig nagyjából két és fél millió forint, amivel a legdrágább asztali PC, amiről eddig hallottunk."
Pedig nem kellene messze menni, hogy akar a duplajat is elkoltsd ugyan ilyen spec 'asztali' pc-re. Lasd pl. Swordfish. Mondjuk azert joval komolyabb is....
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
KAMELOT
titán
Hülyeség lett. Ki fog már ekkora dobozt venni főleg, hogy túl is van árazva!?
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
macman507
aktív tag
Ez nem nagy, ez bazi nagy! Először nézve nem is láttam, hogy mekkora egy böhöm cucc ez, franc se fogja leporolni a sok kis részt.
1hs,.2HS,.3HS, yay! ;)
-
csucsotke
aktív tag
Elvis porszívója. Még szerencse hogy nem szegény kínai takarítónő felejtette ott, mert akkor nagyon bloody lenne a vége. Bár így is elég életveszélyes ahogy odatették a csincsungok az pozdorjaasztal sarkára ezt a behemótot.
-
Kuruc2
senior tag
Érdekességnek jó, cikkbe megnézni jó, de tényleg randa gépháznak.
Jobb szeretem ha látom a beltartalmat is egy ház esetén.http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
Nyilván szebb egy kockaház.....
Szerintem (és fogadom minden harley fanatikus szerint) gyönyörű!
Az igaz, hogy nem egy classic harley de ha valaki nem látná a hasonlóságot akkor Ez egy 2015-ös Harley modell, Ez pedig a fenti ház
Persze egy igen szűk célközönségnek készült, az übergazdag, PC őrült, Harley fanatikusok táborát érintheti meg.[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
salala
tag
Lehet most megköveztek,de nekem a Ghost változat kifejezetten tetszik.
A gép építés alatt...
-
Ötletes, elismerem, de hogy ronda nagyon az is tuti...
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Ingyen se kellene.
duree54
-
ZooLLeR
tag
Borzalmas a négyzeten(ronda*drága)
Farhát eladó.
-
Espla
aktív tag
Jetpack feelingje van.
-
Archer
őstag
Szerintem baromi ronda és nem tudom elképzelni, hogy ez milyen környezetben tudna jól mutatni.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Televan74
nagyúr
Nagy,ronda és még drága is.
Mindenbe beleugatok!!!
-
törölt tag
Nekem a minimál megjelenés tetszik, inkább nem írom le hogy szerintem ez mennyire ízléstelen.
-
Fantasztikus, hogy mennyi munkát és energiát képesek beletenni valamibe, ami ennyire csúnya.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Szalontahó
tag
Ez nem is a klasszikus Harley.
-
Konkrétan borzasztó ronda. Ingyen sem.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
haxiboy
veterán
Jól néz ki de olyan drága senki nem veszi meg szerintem
vagy csak nagyon fanatikus.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Szép darab, de azt az árat fizesse meg érte akinek "meg is éri" és van rá ennyi "zsebpénz"
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
devil-k
nagyúr
Úgy néz ki, mint egy jobbféle porszívó.
- mozi bolondéria -
-
Fred23
nagyúr
Szép, nekem kellene! Ötletes is.
-
rudi
nagyúr
Alapvetően teljesen mindegy, hogy szerinted vagy szerintem mennyi értelme van ennek a dolognak. A lényeg, hogy csináltak egy csomó grafikát, meg szemmel láthatóan egy előzetes, műanyag modellt és a közösségi támogatással erre megfogtak eddig tizenegy megrendelőt, akik közül feltehetőleg mindegyiken keresnek majd valamennyi pénzt. Pont.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Füleske
addikt
Ennek aztán sok értelme van.
-
Sicilian
addikt
Szép kinézet, szép ár !
nothing is true everything is permitted..
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ráadásul közösségi finanszírozásban akárki megveheti.
- Mesterséges intelligencia topik
- Politika
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Autós topik
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Súlyos hibát javít az iOS 18.3.1
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok