Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Új, alacsony profilú billentyűzettel bővíti Thor billentyűzetsorozatát a Genesis: a 420 RGB verzió alumínium alapokra építkezik, és többek között NKRO-t, az Fn gombsorra osztott multimédiás funkciókat, 78 eurós ajánlott árat kínál.
Milyen billentyűzetet vegyek topikba betérő kazuárok látatlanban azzal kezdenék, hogy
- ez drága, max 15 ezrem van rá
- tizedéért is lehet billentyűzetet kapni
- miért nincs magyar kiosztással?Mi meg nyilván elhajtanánk őket a francba, mert
- szivárványos hányás
- nem (home) office kompatibilis kapcsolók
- nem szabványos, nehezen pótolható/cserélhető kupakok
- floating dizájn
- integrált kávéfőző nem kéne húszezerért?
(- tanulj meg vakon gépelni.)Ettől függetlenül 20k-ért magyar kiosztással szerintem ajánlható lenne, ha mondjuk Choc Red vagy Brown kapcsolóval szerelnék.
Mondjuk attól még mindig nem én lennék a célcsoportja. -
törölt tag
tkl-ben lehet nekem is tetszene egy ilyen.
-
nyunyu
félisten
Igazából arra lettem volna kiváncsi, hány mm anyag hiányzik a plate és a kupak szoknyája közül.
Rendes MX klónoknál, mint a bal szélső Kailh Box ez 8mm, Chocnál ránézésre kb. 4-5 lehet.
-
dqdb
nagyúr
Ennél a billzetnél vajon mennyi a billzet házából elspórolt anyag aránya?
Itt van előttem egy floating designos TKL, mérleg szerint 995 gramm a súlya (igaz, ennél a teljes ház alumíniumból van, nem csak a kilátszó plate). Ez a Genesis teljes méretű és az adatlap alapján mindössze 573 gramm a súlya, számoljMa ebédidőben szereltem össze egy 40%-os billentyűzetet, az a 40 billentyűjével 1036 grammot nyom.
Az egész rendszer alapját alacsony profilú Content Slim Blue kapcsolók adják, amelyek ránézésre hasonlítanak a Kailh ilyen kategóriás termékeihez
A Kailh Choc/Low Profile sorozat a Cherry ML kapcsolók másolataként készült, csak sokkal jobb lett annál. Most már Kína másolja KínátEzeknek a kapcsolóknak a kupak a leggyengébb pontjuk két okból is: nem kapható rá utángyártott darab és a kupak leszedésekor a két pöcök nagyon könnyen le tud törni, és ekkor az első hátrány hatványozottan jelentkezik.
-
mg1992mg
őstag
Nagyon tetszenek az ilyen stílusú billek, picit elcsábultam most
-
Na, ebből pl. érdekelne egy olyan variáns, ami TKL-es, és nem teljesen lapos kupakokat használ.
-
Predatorr
őstag
Hát, ha tényleg adnak mellé 78€-t, én viszem.
Kicsit fölöslegesen halmozni tetszettek a szavakat.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Thor 420 RGB alacsony profilú mechanikus kapcsolókra épül, makrózási és RGB-s képességekkel.
- Videó stream letöltése
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ford topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9 / 6 mag i7, 32/512GB, 4GB Radeon - garancia ( 4442)
- Macbook Pro 15" - 2017 gyártás, 4 mag i7, 16/512, 4GB Radeon - garancia ( 97)
- Macbook Pro 13" - 2018, 16GB RAM, i7/i5, 512/256GB SSD, touchbar - garancia
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest