Hirdetés
- [Re:] GeForce RTX 2070 16 GB RAM-mal, na de házilag?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hozzászólok Aktív témák
-
D1Rect
félisten
Teljesen gyanútlanul ültem le elé anno.
01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01101111 01111001 01000101 01010000 00111001
-
Nem értem, ha linkelted a port.hu oldalt, rajta a film címével, hogy nem ment azok helyes leírása? 🤔
Cold Mountain
Lone Survivor"Látom kimozdultál a biztonságot jelentő PH-ról. Ez itt a vadon. Megeszünk." :DDD https://hardverapro.hu/apro/elado_pocophone_x3_nfc_nillkin_nature_tpu_tok_gray/friss.html - Eladó Pocophone X3 NFC Nillkin Nature TPU tok (gray)
-
wody21
tag
-
icemad
veterán
Fűrész összes része.
Az élet egy nagyon szar videojáték, de baromi jó a grafikája...
-
A
legdurvábblegviccesebb az, mikor az egyik szereplő úgy menekül meg, hogy Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoil"Látom kimozdultál a biztonságot jelentő PH-ról. Ez itt a vadon. Megeszünk." :DDD https://hardverapro.hu/apro/elado_pocophone_x3_nfc_nillkin_nature_tpu_tok_gray/friss.html - Eladó Pocophone X3 NFC Nillkin Nature TPU tok (gray)
-
icemad
veterán
válasz
Viktor0610 #5 üzenetére
Az a rész nekem is tetszett.
Az élet egy nagyon szar videojáték, de baromi jó a grafikája...
-
PhilBrick
őstag
Nekem a Keseru Mez jutott eszembe legeloszor.
-
Apollyon
Korrektor
Abre los ojos (1997) (Nyisd ki a szemed!)
Az utóbbi az előbbi spanyol film amerikai remake-je, vicces módon Penelopé Cruz ugyanazt a szerepet játssza mindkettőben.
Nagyon jó és elgondolkodtató filmek voltak a maguk idején, kiváló soundtrackkel.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Én nem értettem meg a Vanília égboltot.
Persze, lehet nem vagyok elég intellektüel.
"Látom kimozdultál a biztonságot jelentő PH-ról. Ez itt a vadon. Megeszünk." :DDD https://hardverapro.hu/apro/elado_pocophone_x3_nfc_nillkin_nature_tpu_tok_gray/friss.html - Eladó Pocophone X3 NFC Nillkin Nature TPU tok (gray)
-
"Körülbelül százmilliárd, a Naphoz hasonló csillag található meg minden galaxisban." https://www.youtube.com/watch?v=McUdml5ZlA8
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Viktor0610 #10 üzenetére
Spoiler!
Pedig a film végén mindent el- és megmagyaráz a csóka amikor mennek fel a liftben... Azóta is az az egyik legütősebb csavar amit valaha láttam.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
-
Gyűrűk Ura.
Imádom a fantasy műfajt. Az első részt becsülettel végigszenvedtem, de utána azt mondtam, hogy soha többet. De, a haverok rádumáltak a másodikra egy közös mozizás keretében. Szerencsére külön autóval, egyedül érkeztem. Fél óra után felálltam és távoztam a moziból.[ Szerkesztve ]
Samsung Note 9 (8/512), Android 9
-
Mi most a szebbik felemmel (oroszok mondják így..) végignéztük a trilógia rendezői változatát eredeti nyelven. Gyönyörű szerintem. Ha úgy nézzük, frodó kissé túltolja az arcjátékot, de ha nem ágy nézzük, akkor valahogy nem.
Megjelent az S100D DAC || bkercso HiFi eszközök: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?stext=&buying=1&selling=1&usrid=341946
-
Én nem tudtam beleélni magam a filmbe. Az a Frodo az elejétől irritált. Folyton az lappangott bennem, hogy de jó lenne istenesen szájon kapni, hátha attól kigyógyul az idegesítő szerencsétlenkedéséből. Akkor sokalltam be végképp, amikor megjelent az a szőke selyemfiú. Aztán volt vmi csata, amiben az egyik muksó kapott egy ütős tüdőlövést, amivel még lenyomott egy hosszú, dög unalmas dialógust (tán épp a szöszivel).
Egyébként mi az eredeti nyelve? A tünde?
[ Szerkesztve ]
Samsung Note 9 (8/512), Android 9
-
-
-
PR0JECTNR56
addikt
Egyik sem a klasszikus értelemben szép:
-
Fáraó
őstag
A Cold Mountain nekem is az egyik nagy kedvencem. Emellett a másik nagy kedvenc a Ben Hur (1959). Ezek bármikor odaragasztanak a TV elé. A Road nekem nem jött be, nem szeretem Vigo Mortensent... Talán még az Ember gyermeke is jó szenvedős film...
Nem szenvedős, de szintén kedvenc a Rocky Horror Picture Show, a Stop-Shop-ok, etc. Ezekbe annyi agymenés van, hogy mindig felvidítanak. Jah! Ott van még a Ford Fairlane kalandja is, de azt ugye a szinkron cipeli a hátán.
Rengeteg jó film van, és még több rossz.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
ktr_lala
csendes újonc
Nekem a The Grey (Fehér pokol) ütött nagyot, bár nem tudnám megmondani, hogy miért. Nem egy kiemelkedő alkotás, de a hangulata nekem nagyon bejön.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- [Re:] Huawei P30 Pro 8/256 Makulátlan Garanciás!
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- [Re:] GeForce RTX 2070 16 GB RAM-mal, na de házilag?
- [Re:] Eladó HP Elitebook 840 G2 laptop (i5, 8GB, SSD)
- Gaming notebook topik
- DIGI Mobil
- [Re:] Poco X3 NFC - minden, ami kell
- UPC Direct (műholdas TV)
- További aktív témák...
- [Számla + Gari] 15.4" Acer TravelMate 6593 / C2D P8700 2.5Ghz / 4GB DDR3 RAM / 160GB HDD / Kam, BT
- Dell E6430 alaplap bontásból
- ÚJ Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - i5-1035G1 - 8GB - 512GB SSD - Win10 - Közel 2 év gari
- Dell magyar billentyűzetek bontásból Vostro 14,15,17,G3
- Acer Aspire 5 - A515 - 15,6"FHD IPS - i7-10510U- 8GB - 256GB SSD+1TB HDD- Win10-MX250 2GB- 2+év gari
Állásajánlatok
Cég: Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.
Város: Dunaújváros
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy