Hirdetés

2019. augusztus 24., szombat

Hozzászólások

(#151) kenwood3 válasza Lauda (#150) üzenetére


kenwood3
(őstag)

Ezt nem tudom, de azzal kapcsolatban, nem lattam sehol ilyen nagy felhajtast, mint errol

[ Szerkesztve ]

Az esetek 99%-ban mobilról vagyok fent, ìgy a helyesìràsom nem tökéletes, és ékezeteket se hasznàlok mobilról soha!

(#152) Lauda válasza kenwood3 (#151) üzenetére


Lauda
(félisten)

Ami teljesen érthető, ha végiggondolod.

----------------------------

Szerintem ebben az egészben már nem az a gáz, hogy ennyi pénz hirtelen összejött a katedrális helyrehozatalára, hanem hogy az emberek mit össze nem képesek kapirgálni, hogy bezzeg erre nem adnak az emberek. Ezt általában azok teszik, akik életükben 20 forintot nem adtak senkinek, vagy más módon nem segítették a rászorulókat. Meg akarja mondani ki mire költse a pénzét. Ne, ne akarja megmondani. Majd aki rendelkezik vele, az eldönti.

[ Szerkesztve ]

(#153) 8th válasza szipipeti (#147) üzenetére


8th
(őstag)

nem futkostak "segítségért..." Legalábbis nem hallani arról hogy "kértek" pénzt a tűz miatt. + Senki nem "kuncsorgott" pénz után...

De igen. Miután eloltották a tüzet az első hírek közt szerepelt, hogy Franciaország nem tudja fedezni a helyreállítás költségeit ezért az usától kér segítséget. A konkrét hírt nem tudom linkelni mivel hírkeresőn közel ezer találat van a Notre Dame kifejezésre az elmúlt napokból és biztosan nem fogom közte megkeresni. Majd E. Macron bejelentette, hogy nemzetközi adománygyűjtés lesz. Ezzel nincs bajom aki támogatni akarja tegye szíve joga.
Szeged város képviselőiről nem tudok nyomdafestéket tűrően a jó ízlés keretein belül nyilatkozni így inkább nem is mondanék semmit arról a rohadék bandáról...

[ Szerkesztve ]

(#154) K Norbi válasza kenwood3 (#149) üzenetére


K Norbi
(addikt)

(#155) Lauda


Lauda
(félisten)

A Notre Dame konteók ellen, avagy: mi is történhetett hétfőn este, miért terjedt ilyen gyorsan a tűz, mi lehetett az oka a tűzoltók -laikusok által vélelmezett- késlekedésének?

https://www.facebook.com/viktor.veres.37/posts/2767394399954360

Értelmesen összeszedett cikk magyarázatokkal, képekkel, videókkal.

(#156) bitpork válasza 8th (#153) üzenetére


bitpork
(veterán)
LOGOUT blog (1)

Szeged és vezetése köszöni szépen jól van - és remélhetőleg marad míg itthon normalizálódik a helyzet.

#eci ~~~ secundarium verecundiam ~ Az megvan, hogy Mária országa vagyunk, csak így körülnézve nem világos, hogy Geronazzo vagy Schmidt.

(#157) Lauda válasza Lauda (#155) üzenetére


Lauda
(félisten)

(#158) Lidl Jacob válasza joysefke (#143) üzenetére


Lidl Jacob
(addikt)

mondd*

Nem tudtam, hogy számít, de financial analyst vagyok.
Ugyanakkor sajnálatos, hogy lenézed a pénztárosokat. :U

[ Szerkesztve ]

Respect, seen?

(#159) Lidl Jacob válasza razorbenke92 (#146) üzenetére


Lidl Jacob
(addikt)

Én pontosan tudtam, hogy nem fog tetszeni a véleményem.

Hiszen ilyen világot élünk. :P

[ Szerkesztve ]

Respect, seen?

(#160) Lidl Jacob válasza razorbenke92 (#142) üzenetére


Lidl Jacob
(addikt)

Nem is vártam tőled, hogy rájöjj, miért volt demagóg az a hsz-ed. Ha annak tartottad volna, nyilván nem írtad volna be. :)

Respect, seen?

(#161) cskamacska


cskamacska
(addikt)

vótmá?

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#162) Dr. Romano válasza cskamacska (#161) üzenetére


Dr. Romano
(veterán)

passz....

Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???

(#163) [K2]


[K2]
(csendes újonc)

"Sum ergo cogito; cogito ergo dubito"

(#164) Apollyon válasza [K2] (#163) üzenetére


Apollyon
(Korrektor)

:C :DDD

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#165) Lauda válasza [K2] (#163) üzenetére


Lauda
(félisten)

Ritka böszme ember lehet, akinek ilyesmik jutnak eszébe egy ekkora léptékű eseményről.

(#166) erer1000 válasza Lauda (#165) üzenetére


erer1000
(senior tag)
LOGOUT blog

2. vh-ról is van rengeteg, sőt igazából mindenről.

próbálj meg úgy humoros lenni, vagy poént "kitalálni" hogy TELJESEN PC legyen az, és SENKIT se érjen negatívan az adott poén...

hát sok sikert.

a problémákból, xy eseményekből alkotott poénok, "meme-k" olykor még segíthetik is az adott trauma feldolgozását, elfogadását az emberek számára.

Sony Ericsson W200i->Tmobile Vairy Touch->Alcatel OT 806->Huawei ascend Y200->Nokia Asha 302->HTC ChaCha->Blackberry Q10->Blackberry Priv

(#167) Lauda válasza erer1000 (#166) üzenetére


Lauda
(félisten)

Szerintem akik ezen mulatnak épp annyi eszük van, mint akik ezeket alkotják.

(#168) razorbenke92 válasza Lidl Jacob (#158) üzenetére


razorbenke92
(senior tag)

Ezt azért nem vertem volna nagy dobra. Azt hittem, egy pénzügyi dolgozónak nagyobb rálátása van dolgokra, és nem ír olyan butaságokat, mint amilyeneket.

Neked, és a hasonlóan gondolkodóknak szól ez a poszt a közösségi médiából. Bár őszintén megmondom, az ihletet az adatgyűjtéshez a te demagógiád adta.
Kár, hogy egy gépészmérnöknek kell ezt elmagyarázni egy financial analystnak (bár megjegyzem ez is olyannak hangzik, mint megannyi "analyst" állás néhány multinál, aminél a követelmény a bármilyendiploma+angol+excel)

Kedves Mindenki, akik számára kérdés, hogy "Ha a Notre Dame-ra összegyűlik 190mrd Forint, akkor miért éhezik a világ fele?"
Ha valóban érdekel a kérdésre a válasz, és nem csak hangulatkeltést csináltok, akkor ezt olvassátok végig.

Természetesen 190 milliárd Forint rengeteg pénz, így biztos sokan úgy gondolják, hogy ez mindenre IS elég lenne. Ez csupán azért van, mert egyénként nem tudjuk sokan felfogni, hogy ez mennyi pénz is. Így jöjjön egy kis világstatisztika:

- Naponta körülbelül 150 milliárd Forintot költ a világ a túlsúlyhoz köthető betegségek gyógyítására és megelőzésére. Ez naponta (!) majdnem annyi, mint amennyit a székesegyház kapott.

- Naponta körülbelül 80 milliárd Forintot költ a világ (hivatalosan) videójátékokra. Naponta.

- Naponta legalább 120 milliárd Forintot költ a világ új mobiltelefon vásárlásra. Olyanra, amiről talán éppen te is posztolsz.

- Naponta körülbelül 3000 milliárd Forintot költ a világ oktatásra, ami valljuk meg, sokak számára tapasztalatra kevésnek tűnik.

- Naponta körülbelül 20mrd szál cigarettát szív el a világ. Ugyan ennek nagyon változó az ára magyar árral számolva egy csak 1000 milliárd Forint naponta. Naponta.

- Idén körülbelül 30000 milliárd Forintot költött a világ illegálisan kábítószerekre. Ez napra lebontva napi 250 milliárd forint.

- Közel 1 milliárd alultáplált ember él a világon, és nagyjából ugyanennyi nem jut egészséges ivóvízhez. A Notre Dame-ra két nap alatt felajánlott összegből mindegyiknek jutna 1 darab párizsis zsömle és egy flakon víz, szállításokkal nem számolva, egy alkalommal.

Míg a fentiek legtöbbje napi összeg, addig az utóbbi egyszer történik meg az elmúlt 200 évben. Tényleg ezt sajnáljátok annyira?

Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...

(#169) Lidl Jacob válasza razorbenke92 (#168) üzenetére


Lidl Jacob
(addikt)

Penztarosnak belyegeztek hatalmas viccbol, csak azert irtam le. Egyaltalan nem felvagaskent, ha erre gondolsz es nem is igazan szeretem a szakmamat, mert tul stresszes, es ha mar erre is kerdeztel, Bsc+Msc diplomam van kozgaz teruleten, no nem mintha a diploma valos tudast adna ezen a teruleten (mashol se nagyon). Kurvara nem nezem le azokat sem ugyanakkor, vagy eppen ezert, akik nem felsooktatasi intezmenyben, hanem alternativ modon szereztek a kello tudast.

Ez a posztod (pontosabban amit ideztel) pedig ujfent tele van demagogiaval. Még a prostituciora koltott penzt belefoglalhattad volna pluszban, ugy lett volna az igazi, bar lehet abbol is tobb forog vissza a gazdasagba, mint ebbol.
Ismet nem veszed eszre, hogy te magad mennyire demagog vagy.

Folyamatosan lekezeloen irsz valami erthetetlen oknal fogva, pedig vilagosan elmagyaraztam, hogy az az egyik bajom, hogy tobb gyult ossze, mint amennyi indokolt lenne.
Fiatal baratom, sosem mondtam, hogy ebbol meg lehet oldani a vilag ehezeset. Azt mondtam, hogy rengeteg dolog hasznosabb lett volna mint ez. Ha egy kisebb csoport ehezeset vagy felzarkoztatasat megoldottuk volna, mar elorebb lettunk volna, mint ha ujrahuzzuk a vilag legoregebb fantasy story-janak egyik IRL epitmenyet a sok kozul.

[ Szerkesztve ]

Respect, seen?

(#170) 8th válasza Lauda (#167) üzenetére


8th
(őstag)

Vállalom. :DDD

(#171) Lauda válasza 8th (#170) üzenetére


Lauda
(félisten)

:DDD

(#172) zoo8800 válasza [K2] (#163) üzenetére


zoo8800
(addikt)

Ez jó :D

"nagyon best buy vétel"

(#173) razorbenke92 válasza Lidl Jacob (#169) üzenetére


razorbenke92
(senior tag)

Még mindig nem árultad el, mire alapozod a demagógságomat. *Lekezelően* közölted inkább, hogy nem is vártad, hogy rájöjjek, amikor én direktben rákérdeztem. Ezek után számodra érthetetlen az én lekezelőségem.

a prostituciora koltott penzt belefoglalhattad volna pluszban, ugy lett volna az igazi, bar lehet abbol is tobb forog vissza a gazdasagba, mint ebbol
Akár azt is belefoglalhattam volna. Baj lett volna? Szerinted arra inkább költsenek az emberek, mint műemlékvédelemre? Ha a kérdésem túl demagóg, meg se válaszold.

Valószínűleg évi 14M látogató nem forgat semmit vissza a gazdaságba :) Meg aztán hol került szóba a gazdaságosság? Nem teljesen értem, hogy butaságból, vagy demagógiából keverted ide. De ha már szóba hoztad, a szegény gyerekek étkeztetése mennyit hoz vissza a gazdaságnak? Ez is biztos demagóg kérdés, ne válaszolj rá.

Az a helyzet, hogy bármennyire is próbálkozom, én vagyok a lekezelő, de te nem vagy az, aki lejön a földre, és tényekkel, észérvekkel dolgozol.

Öreg barátom, én sem mondtam, hogy nem lett volna sok más hasznos dolog amire költsék. Azt mondtam, hogy ameddig neked egy Forintod nincs ebben a pénzben, addig ne akard megmondani, hogy mire költsék. Főleg úgy, hogy ennél sokkal "jobb" helyekről is lehetne sajnálni, amiben pénze van a hápogóknak is (cigi, kokó, prosti - jelleme válogatja).

[ Szerkesztve ]

Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...

(#174) Lidl Jacob válasza razorbenke92 (#173) üzenetére


Lidl Jacob
(addikt)

Szomorú, hogy magyaráznom kell, hogy miért demagóg idekeverni legnagyobb iparágakat és összehasonlítani egyetlen épülettel.
Továbbá idekeverve a kábítószeripart pl. nyilván minden egybites jusztifikálja majd az ND-re költött összeget, az én olvasatomban ez a demagógia csúcsa...
Azt sem nagyon értetted meg eddig, hogy mi a bajom. Alapvetően azzal is bajom van, hogy az emberek miért vonzódnak az efféle épületekhez, de ez nyilván elsősorban pszichológiai kérdés, nem gazdasági.
A 14M pedig nemcsak a ND miatt ment Parizsba. Gazdaságosság terén konkrét számítás nélkül is elmondható, hogy ha valamiben több a capex, mint indokolt lenne, az rontja a gazdaságosságot.
Több mint 1mrd eur az egyébként is felújítandó tetőszerkezetre pedig biztos, hogy jóval több, mint szükséges, felőlem írhatnak bármi mást, ên nem fogom elhinni.

Mellesleg az is erősítette az idézett nagyívű FB poszt demagógiáját, hogy 190 mrd HUF-ot emlegetett. A gyűjtés első napjának kora délutánján volt annyi.

De ha már szóba hoztad, a szegény gyerekek étkeztetése mennyit hoz vissza a gazdaságnak?

Látom a high-level gondolkodás sem az erősséged. :) De akkor lefordítom a te inkabb fake történeteket és csilivili épületeket támogató agyadnak: Ha nem halnak meg azok az egyedek, talán valahol még profitot is termelni fognak egyszer.
Ja és van benne forintom, hiszen ha jól tudom, magyar közpénzből is ment már adomány.

Innentől kezdve nem vagyok kíváncsi a válaszodra.

[ Szerkesztve ]

Respect, seen?

(#175) Lauda válasza Lidl Jacob (#174) üzenetére


Lauda
(félisten)

Több mint 1mrd eur az egyébként is felújítandó tetőszerkezetre pedig biztos, hogy jóval több, mint szükséges, felőlem írhatnak bármi mást, ên nem fogom elhinni.

Milyen tudás birtokában nem akarod ezt elhinni? Sem a károkat nem ismerjük jelenleg, sem a majd szükséges építőanyagok és munkaerő költségét. De te már tudod, hogy ez sok. :D

(#176) emvy válasza Lidl Jacob (#174) üzenetére


emvy
(nagyúr)

> pedig biztos, hogy jóval több, mint szükséges, felőlem írhatnak bármi mást, ên nem fogom elhinni.

Ennyikeh. :R :C

while (!sleep) sheep++;

(#177) Lidl Jacob válasza Lauda (#175) üzenetére


Lidl Jacob
(addikt)

És te milyen tudás birtokában fogod elhinni?

Néha még egy cégen belül is megvezetik a menedzsmentet / auditot a kivitelezők ill. a kivitelezéssel megbízott osztályok, neked meg leírja teszem azt egy francia lap és tényként fogod itt linkelgetni, "én megmondtam" kíséretében? Mehh.

Respect, seen?

(#178) Lauda válasza Lidl Jacob (#177) üzenetére


Lauda
(félisten)

Fogalmazzunk úgy, hogy nincs az a tudásom, hogy megkérdőjelezzem.

De még mindig nem írtad, hogy te mi alapján kérdőjelezed meg.

[ Szerkesztve ]

(#179) bitpork válasza Lauda (#178) üzenetére


bitpork
(veterán)
LOGOUT blog (1)

Jól láthatóan a "mindenkiésmindenszartolvajgeciazéletbenrajtamkívül" egy jeles alkalmazójával állunk szemben :)

#eci ~~~ secundarium verecundiam ~ Az megvan, hogy Mária országa vagyunk, csak így körülnézve nem világos, hogy Geronazzo vagy Schmidt.

(#180) Lidl Jacob válasza Lauda (#178) üzenetére


Lidl Jacob
(addikt)

Common sense :P
Egy kis szakmai tapasztalattal fűszerezve.

Ennyi, de nyilván te sem fogsz kimenni ellenőrizni az összes beszerzést és egyéb munkafolyamatot, és az ezzel kapcsolatos pénzmozgásokat, senki sem. Ilyen alapon mindent el kell fogadnunk. :)) De se baj, ignorance is bliss! (És tênyleg sajnos.)

Kiszálltam.

[ Szerkesztve ]

Respect, seen?

(#181) Lauda válasza Lidl Jacob (#180) üzenetére


Lauda
(félisten)

Egyelőre a károkat sem mérték fel. A hozzáértők is csak becsülni mernek.

Az nyugtasson, hogy neked egy filléredbe nem kerül a dolog. Akik pedig adományoztak, azoknak köszönjük szépen.

(#182) bagyulajuve válasza Lidl Jacob (#180) üzenetére


bagyulajuve
(őstag)

azért szép magyarosan tudsz fogalmazni :U

(#183) T_chris válasza Lauda (#181) üzenetére


T_chris
(addikt)

Bim állítólag elég jó ács...
Pár hétvége alatt simán rendberakja.... ]

(Rejtett subscribe.)

[ Szerkesztve ]

Aki érti a humort az mindent tud. Aki nem, az pedig mindenre képes. (LinuxOnDex alól nem fog menni minden ékezet. Bocs.)

(#184) Lauda válasza T_chris (#183) üzenetére


Lauda
(félisten)

Persze, aztán majd lopja a szeget meg a fát. :D :D

(#185) T_chris válasza Lauda (#184) üzenetére


T_chris
(addikt)

Na, az pont nem jellemző..... :)

Aki érti a humort az mindent tud. Aki nem, az pedig mindenre képes. (LinuxOnDex alól nem fog menni minden ékezet. Bocs.)

(#186) Lauda válasza T_chris (#185) üzenetére


Lauda
(félisten)

A kolléga gondolatmenetét követtem csupán. :D

(#187) razorbenke92 válasza Lidl Jacob (#174) üzenetére


razorbenke92
(senior tag)

Mellesleg az is erősítette az idézett nagyívű FB poszt demagógiáját, hogy 190 mrd HUF-ot emlegetett. A gyűjtés első napjának kora délutánján volt annyi.

Értőolvasás még megy? A Notre Dame-ra két nap alatt felajánlott összegből

Ha nem halnak meg azok az egyedek, talán valahol még profitot is termelni fognak egyszer.
Ugye ezt nem gondolod komolyan Mr. Bsc+Msc diplomam van kozgaz teruleten? Szerinted ha az ipar képes lenne ezekkel az emberekkel profitot termelni, akkor miért vannak mélyszegénységben?
- vagy mert eleve nincs ipar, ami felvegye őket
- vagy mert amiben élnek, az már termeli velük a profitot, csak kizsákmányolja őket

"Innentől kezdve nem vagyok kíváncsi a válaszodra."

[ Szerkesztve ]

Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...

(#188) Lidl Jacob válasza razorbenke92 (#187) üzenetére


Lidl Jacob
(addikt)

Szóval gépészmérnökként egyenlőségjelet teszel első még le nem zárult nap és 2 nap között. Értem. Hozod a formád, gépészmérnökök gyöngye. ;]

A második résszel ismét csak igazoltad, hogy a high-level gondolkodás nem az erősséged. De akkor menj, oszt' irtsd le magad az afrikai népet, meg mindenkit, aki mélyszegénységben él! Egy jobb világért.

;]

[ Szerkesztve ]

Respect, seen?

(#189) razorbenke92 válasza Lidl Jacob (#188) üzenetére


razorbenke92
(senior tag)

Tudod, nem az a jó mérnök, aki pontosan meg tud határozni egy értéket, hanem az, aki tudja mennyire pontosan határozza meg azt. De gondolom, ahogyan az ács szakmához, úgy ehez IS jobban értesz mint más.

500M Eur gyűlt össze az első napon oké. Mennyi lehetett a másodikon 800M? 900M? két napja volt 1000M szóval olyan nagyon nagyot nem téved a 600M.

Kismókus, ne menjünk bele mert csak magadat égeted ;)

(#182) bagyulajuve Persze, mert ő már high-level gondolkodó. ;]

[ Szerkesztve ]

Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...

(#190) Lidl Jacob válasza razorbenke92 (#189) üzenetére


Lidl Jacob
(addikt)

"Kevesebb mint 24 óra alatt több mint 600 millió euró (190 milliárd forint) gyűlt össze céges adományokból a hétfő esti tűzben súlyosan megrongálódott Notre-Dame-székesegyház rekonstrukciójára. A legnagyobb francia donorok eddig: (...)
Ez a 600 milliós összeg csak a magánkézben lévő francia vállalatok adománya, nem tartalmazza a francia kormány és a párizsi önkormányzat által biztosított forrásokat, sem pedig az olyan, nem eurósított fogadalmakat, mint a legnagyobb párizsi futballklubnak számító Paris Saint-Germainé." (szerk.:) és nem tartalmazza a világ különböző tájairól érkező magán -és (ön)-kormányzati adományokat.

Oké, indexről van, de ilyen konkrét számokról remélhetőleg nem hazudnak túl nagyot. Ha ebből sikerül összerakni az infókat, akkor az is kiderül, hogy ha 24 óra alatt csak a francia érdekeltségű cégek adtak 600M EUR-t, akkor 2 nap alatt mindennel együtt az 1M EUR az gyakorilatilag borítékolható.

De, hogy nem 600M két nap alatt allin, az biztos. Szóval igencsak demagóg volt az a poszt, és nem csak ezért.

(#182) bagyulajuve Persze, mert ő már high-level gondolkodó
Cuki, ahogy keresed a szövetségeseket, de mivel ellenséges pályán játszom, azért annyira nem nehéz feladat. :) Mellesleg 2 olyan szókapcsolatokat használtam angolul, amit azért illik ismerni.

Na, de a lényeg, hogy nekem nincs időm, se kedvem ehhez. Ignore. (tolmácsot kértek? :DDD )

[ Szerkesztve ]

Respect, seen?

(#191) Lauda válasza Lidl Jacob (#190) üzenetére


Lauda
(félisten)

Te szoktál adakozni ?

(#192) razorbenke92 válasza Lidl Jacob (#190) üzenetére


razorbenke92
(senior tag)

Nem szövetségeseket keresek, hanem társaságot röhögni rajtad.

Köszi megvagyok tolmács nélkül, de attól függetlenül, hogy több nyelvet beszélek, még megtalálom az alkalmas magyar szavakat is. Az, ha valaki másból nem nézi ki a nyelvismeretet, általában annak szokott a tükre lenni, hogy önmagának nagy dolog a nyelvtudás. Igazán szánom ezeket az embereket.

600M EUR-t, akkor 2 nap alatt mindennel együtt az 1M EUR az gyakorilatilag borítékolható.
Nekiállhatunk beleszámolni az *ígéreteket* vagy nem, nagyságrendileg ugyan ott vagyunk. 600M vagy 1mrd (1M :F ) igazán nem tesz különbséget, és pont ez a lényeg.

[ Szerkesztve ]

Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...

(#193) D1Rect


D1Rect
(félisten)

Imádom azt amikor valakik meg akarják mondani, hogy "rossz célra adományoztak" és helyette "erre kellett volna adni a pénzt".
1. semmi közöd más pénzéhez.
2. fogod szépen a saját pénzedet és oda adományozod ahova kell

Jaa, hogy ez pénzbe kerül és nem elég csak FB-on pofázni róla? Ooops

"Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük. " - 2011

(#194) Lidl Jacob válasza Lauda (#191) üzenetére


Lidl Jacob
(addikt)

Igen.

De nem fogom elárulni, pontosan milyen célra/alapítványoknak, hogy aztán kontrakênt jól beleköthessetek. :P

razor: igen, az 1M-et én írtam el sietségben. Mrd, valóban.
Nem nagy dolog a nyelvtudás, csak ezeket a kifejezéseket általában angolul láttam, így megszoktam, hogy így ültetem át. Bele lehet kötni, lehet, hogy jogos is, de kitalálni, hogy nagyképűség, az csak a te agyad szüleménye. 'mert ugye te mindent jobban tudsz'.

[ Szerkesztve ]

Respect, seen?

(#195) Lidl Jacob válasza D1Rect (#193) üzenetére


Lidl Jacob
(addikt)

"Jaa, hogy ez pénzbe kerül és nem elég csak FB-on pofázni róla? Ooops"

Ez a feltételezés nem demagógia? :D Nekem pl. a legtöbb ismerősöm, aki sokallja vagy esetleg alapjaiban kérdőjelezi meg a ND adomány szükségességét, arról biztosan tudom, hogy 1% adó felett is adakozik. Ja, és gyűlölöm az FB-t, mindenestül.

Mégis miért ne lehetne véleményünk?

[ Szerkesztve ]

Respect, seen?

(#196) D1Rect válasza Lidl Jacob (#195) üzenetére


D1Rect
(félisten)

Keressél már másik kártyát amit ki tudsz játszani.

"Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük. " - 2011

(#197) Lidl Jacob válasza D1Rect (#196) üzenetére


Lidl Jacob
(addikt)

ha nem követted az előzményeket, minek okoskodsz? :D tipikus.

okkal játszom ezt a kártyát...

[ Szerkesztve ]

Respect, seen?

(#198) Lauda válasza Lidl Jacob (#194) üzenetére


Lauda
(félisten)

Nem is szükséges elárulni. A lényeg, hogy van ami neked is fontos, hogy támogasd. Másnak pedig más a fontos, hogy támogassa.

(#199) Lidl Jacob válasza Lauda (#198) üzenetére


Lidl Jacob
(addikt)

Legyen így, nekem már nem éri meg az erőt ezen lovagolni.

Respect, seen?

(#200) doeeg


doeeg
(senior tag)
LOGOUT blog

Ma találtam 9gagen ;]

[ Szerkesztve ]

https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/doeeg/index.html || Eladó RasPi Camera V2

(#201) bitpork válasza doeeg (#200) üzenetére


bitpork
(veterán)
LOGOUT blog (1)

Hah!
Mindkettőre csak beblöffölték!

#eci ~~~ secundarium verecundiam ~ Az megvan, hogy Mária országa vagyunk, csak így körülnézve nem világos, hogy Geronazzo vagy Schmidt.

(#202) Ringman válasza doeeg (#200) üzenetére


Ringman
(addikt)

Oserdore nehéz márványplakettet rakni.

multifunkciós agárstadion épül

(#203) Lauda


Lauda
(félisten)

Szuper lehet az a rengeteg tetőről elpárolgott ólom is ott a környéken.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.