Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoBo_natale
csendes tag
Tok jo pont az elso kep ami a National Gallery London oldalan bejon a "The Ambassadors"... nem tudom hanyan ismerik ezt a kepet, erdemes jobban meg nezni, kozeppen a ket arc kozott a szonyegen van egy nagy folt feheres szinu. A muzeumba a kep ki van emelve a fal sikjabol igy a kep jobb oldalahoz hozza lehet kozel allni es ugy nezni mi is az a folt ott kozeppen...de itt a monitoron is mukodik

Nagyitsd ki a kepen azt a foltott, forditsd el a monitorod (ha tudod mozgatni) a jobb oldala legyen kozel a szemedhez es ugy tekints a kepre...
(egy kis segitseg ha nem voltam tul egyertelmu igaz angolul de a kepek magukert beszelnek -
Ayg0
senior tag
valószűleg pont ez volt a cél.

nem mellesleg egy fenti hozzászólóhoz hasonlóan én se vagyok nagy múzeumba járós, inkább könyvet veszek a feles hufból, de ezt mindenképp kipróbálom, mert érdekes és innovatív. talán még rá is vesz, hogy adott alkalommal újra felfedezzem ezeknek a helyeknek a szépségét. grat google!
*mod: a videóban 0:17-nél melyik múzeumban járunk? tudja valaki?
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Bármennyire műszaki beállítottságú az énem, az ilyen megoldások soha nem fogják helyettesíteni nálam az eredetit, de ahhoz tökéletes, hogy a kíváncsiságomat felturbózza...
-
talpalavalo
aktív tag
Ez igen ez valóban okos volt

Csak ebbe nem véletlenül nem ment bele sok múzeum hisz ez digitális másolatnak számít és ha fényképezőt nem lehet bevinni a múzeumokba ez is elég kétes...
Pedig szerintem pont hogy ez kelti fel az érdeklődést, hisz a digitális kép sosem lesz olyan mint élőben látni, az azért úgy az igazi
-
Hát ez nagyon tetszik.Lassan már nem kell menni sehová sem ha látni akarok valami szépet,elég erre a Google
-
ntomka
nagyúr
Ez brutális, nagyon jó!

-
julius666
addikt
Hát ez bizony aztak**** hír, én már lassan egy évtizede várok valami hasonló színvonalú kezdeményezésre (volt több hasonló, de amikkel eddig találkoztam azok ennek a bokájáig sem érnek fel), le a kalappal a G előtt, ismét nagyot alkottak.
Pár apróságon még lehetne finomítani (nagyobb felbontású panorámaképek, a panorámaképeken jobban lehessen kivenni/kijelölni miről van nagyfelbontású fotó is), de azon kívül mondhatni tökéletes.
Az ilyen irányban érdeklődő ismerőseim el fognak olvadni ha ezt megtudják.

[ Módosította: Erasmus ]
-
janos1988
addikt
En legutobb alt. isk.-ba voltam muzeumba (ami mar tobb mint 15 eve volt), szoval nem nagyon vagyok fogekony erre a temara
De kivancsisagbol szivesen teszek majd par virtualis setat ezeken hires helyeken, ahova valoszinuleg soha nem fogok eljutni. -
gombsadi
aktív tag
Az első gondolatom az volt, hogy minek?
De, végig olvasva a cikket, nem is olyan rossz ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- fém fedlap ! Spin 3 YOGA/2in1 - 14" multitouch, R3, 8 / 256, Radeon Graphics, erős akku +SZLA +GAR
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest