Hirdetés
- [Re:] [FireFox1996:] PH Horgász topik - 2021-es tavaszi fórum peca
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hozzászólok Aktív témák
-
Duracellm...
veterán
80mm-es slim ventivel?
Legalább legyen olcsó...[ Szerkesztve ]
-
Zotya84
őstag
válasz
Duracellm... #1 üzenetére
Azért a max 60W-nyi hő kizavarásához még az is könnyen lehet, hogy bőven elég. Bár szerintem ritkán fog egy ilyen táp magas terhelésen menni...
-
pomorski
őstag
Szépnek szépek. De vajon jók is? Mit mondanak a tápegységes emberek?
[ Szerkesztve ]
-
rudi
nagyúr
Olyan a bele mint a Silverstone SX600-G-nek, amit az Enhance gyárt. Ezen egyesek finnyoghatnak, hogy nem Seasonic vagy csúcs FSP szint, de azok véleménye alapján, akik tesztelték, eléggé rendben van.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
huskydog17
addikt
Na végre egy értelmes teljesítményű táp, ahol nem a minél nagyobb kW-ok után loholnak, ilyenekből kéne minél több (450 W)!
Az ár nagy valószínűséggel a 7 év gari és magas hatásfok miatt csillagászati lesz ha egyáltalán lesz itthoni forgalmazó.
A 7 év gariért hatalmas piros pont a gyártónak, több ilyet szeretnénk látni!Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
válasz
huskydog17 #7 üzenetére
SFX méretben a 600W eléggé loholás-szerű pedig
..szerintem jónak tűnik
-
Male
nagyúr
válasz
huskydog17 #7 üzenetére
Pedig még ez is nagy... én örülnék 150W körüli verzióknak is... (Még korábban kellett, nem volt könnyű találni jó hatásfokkal ilyet.. szerencsére rendelésre hoztak egy FSP200-50GSV -t, ami azóta is tökéletesen teszi a dolgát, csak a kis 6 centis ventijét cseréltem le egy Noctuara, hogy hangtalan is legyen.... a gép amit visz, konnektorban mérve, úgy hogy a switchet is ez hajtja 27W-ot eszik alaphelyzetben, terhelve meg talán 40W-ot.)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! //////////////////////////////////////////// Forex programozás: https://forex.kismunka.hu - Webfejlesztés: https://ozweb.hu
-
Zotya84
őstag
válasz
Duracellm... #3 üzenetére
Na jó, így adom.
-
kromatika
veterán
7 év gari up.
-
az sff.net $90 es $120-as arrol tud.
az egy xmm sir, a masik is regiszter
-
7 év gari rendben van.
tailor74
-
mghltm
őstag
ezek eleg jo arak, mert a 3 ev garos ss klonja szinten 90 ( ~33000ft ) illetve 135 usd ( ~43000ft ). a 7 ev biztato, majd a kibelezos tesztekbol derul ki mi lett esetlegesen modositva a tt keresere az enhance megoldasan.
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Az úgy már fincsi.
"Vásárolj Durex terméket, és nyerd meg a legújabb Microsoft Xbox Series X 1TB játékkonzolt!" .................. .................................................................................................................. Cable management is for the weak!
-
Chepany
őstag
Nem is tudom, elég vérszegény! Hol az 1000 és az 1500W-os példány??? ... Vadbarmok, csináltatok volna inkább egy 300W-os modellt is!
-
GreatL
senior tag
Inkább hamarabb mint később bepattintok egy 600W SFX-et a Bitfenix Prodigybe... válthatja a 850-es TT-t, elég lesz már az.
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | Xiaomi Mi 9 | Pocketbook Inkpad 3 Pro
-
demagóg
aktív tag
Cikk második képen baloldalon azok az átkötések! Hihetetlenül gagyi, igénytelen és nem veszélytelen (zárlatveszély a panel felé, a zöld lakknak-lötstop nem funkciója az ilyen szigetelés). Az átkötéssel önmagában semmi gond ha profin van megcsinálva, de ez a kivitelezés jól definiálja a minőséget.
-De ez hogy lehet? ... Tegnap még működött! ...
-
ne is mondd.
mondjuk ez inkabb tapos tema, de nekem pont a 450-esem van (nem emlexem melyik rev)
de ez bizalomgerjeszto volt, csak figyelmen kivul hagytam, hogy ez is 25 fokos kornyezeti homersekletre vonatkozik. lehet, hogy a hazbol kiszerelve neha halkan menne, viszont az i5-2500k-val nagyon nem volt csendes meg idle-ben sem, szoval inkabb atkoltoztem a pc-q07-bol egy picoPSU-s hazba es jo lett nekem. arra szamitottam, hogy majd ha lecsereltem az i5-ot valami kisebb fogyasztasura, akkor csend lesz.
nem letta mostani e3-1230v2 ugyan kevesebbet fogyaszt, de kellett melle tennem egy videokartyat, szoval ez a kis genya tovabbra is hangos veluk -> picoPSU.
eladni nem akarom, valoszinuleg lecserelem a ventit mint sokan masok.[ Szerkesztve ]
az egy xmm sir, a masik is regiszter
Hozzászólok Aktív témák
ph A Toughpower SFX tápcsalád két 80 Plus Gold hatásfokú modellel rajtol.
- Mint az új - független iPhone 11 Pro - Apple garancia - éjzöld
- Mint az új - független iPhone XS 512GB - doboz, garancia - szürke
- ACER Swift 3 Új! i5-1135G7, ujjlenyomat ,Full fémház,14FULL HD, 512 GB, 8GB, Iris Xe,2 év Gar
- Brother A3 szines nyomtató univerzális mindenes; nyomtat-másol-szkennel-WIFI
- Acer Nitro VG270bmiix
- ILYEN ÁRBAN NINCS MÉGEGY Razer Blade Advanced I7 8750H 16GB 512GB RTX1070 + Razer kiegészítők
- Lenovo i5ös laptopok eladóak áron alul csak nálam !
- Antminer S9 + tápegység
- HP Z2 G4 , 1151 -8 és 9 gen (i3- 8100 , 8 gb ram) Szép állapot ..
- Citroen XM 2,1TD S1 szedán és kombi/ 2.0 16V S2 bontott autó alkatrészek!
Állásajánlatok
Cég: Superfund Research Kft.
Város: Szeged
Cég: EN-CO Software Zrt.
Város: Budapest