- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS ROG Ally
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
-
tegbashar
tag
Amikor 140k HUF volt a csúcskártya, én sokkal kevesebbet kerestem, és te? Szerintem a befektetett munkaenergia/ár arány nem változott, legalábbis nem sokat. Amikor az egyszeri könyvelő vágyaitól, félelmeitől hajtva fizetés emelést kér - akkor pont ugyanezt megteszi sok millió embertársa is - az emelést megkapják, de maradnak (alsó)középosztály, azt hipp-hopp drágul a kenyér, kijön az iphone x+1, satöbbi, azt a manus észre sem veszi, hogy amióta stabilizálódott az anyagi helyzete, nem sokat haladt előre.
-
Dr. Akula
félisten
"négy darab DisplayPort 1.4 köszön vissza"
Már csak monitor kéne hozzá, ami nem ragad le az 1.2-nél.
-
tibaimp
nagyúr
pengwin, .:Ádám:., 0P1: köszi a válaszokat, hogy miket tudtam meg...
Az Asus-nak nincs saját gyára, fura, én úgy tudtam, hogy pont hogy ők gyártották annó az Intel lapokat a saját gyáraikban. -
Jack@l
veterán
-
lenox
veterán
Szep ez az nvlink, csak ha hasznalni akarja az ember, akkor TCC modban kell legyen a kartya, tehat nem tudom mi ertelme egy Quadron, Tesla-t kell belole csinalni hozza, hogy mukodjon, akkor meg nyugodtan lehetne tesla v100 is helyette.
-
0P1
aktív tag
Nincs gyára, miért lenne? Arra ott vannak az EMS-ek , ODM-ek. Nem mindegy, hogy éppen melyik gyártja? Nem tudom, az nV-nek éppen melyikkel van most szerződése, de ha jól tudom, a Flextronics-al.
Egyébként például ASUS-nek sincs saját gyára, az nem zavar?
Nem tudom ők most melyik ODM-mel gyártatják a deszkákat/ VGA kártyákat (Quanta , Compal , Wistron ? ) . Régen a Pegatron gyártotta nekik,, de felbontották a szerződést, ha jól emlékszem.
-
X Factor
addikt
Redshift renderekhez egész jól jönne. Bár 9000usd-ből kijön 10db 1080ti.
-
Jack@l
veterán
-
ribizly
veterán
Jó hogy lehet kapni!
-
válasz
Interceptor #27 üzenetére
Persze, fut rajta a játék is ha az kell, csak nagyon rossz ár/teljesítmény mutatóval
-
fuvi
senior tag
AE-hez RAM+SSD hegyek kellenek VGA helyett
Recommended Systems for Adobe After Effects CC -
Interceptor
addikt
Anno Quadro FX1500-am volt játékra egy jó darabig, mivel nagyon jó áron jutottam hozzá
Ezek is jók még játékra amúgy? Nem mintha megérné az ára miatt, csak kérdem.
-
törölt tag
Végignéztem az élő a bemutatót.
Nem jelentették be az 1180-at úgyhogy marad ilyen megrekedve a piac ezekkel az árakkal.
Két vicces dolog volt a bemutatón amikor a világ legnagyobb GPUjáról beszélt ,meg mikor a szerverüket két 580 teljesítményével hasonlította össze. óóóó
Huang nagyon ekézte a CPU gyártókat moor törvényt meg mindent is emlegetve hogy ehhez képest az NV GPU mennyivel nagyobb növekedést ír le. Csak hát ez így teljesen értelmetlen majd ha a GPUt programsorokkal programozod akkor hasonlítsd össze. -
Thusor
őstag
válasz
Rodi 4.80 #17 üzenetére
Nálunk a kutatóintézetben van egy Dell 7920 munkaállomás duál Quadro P4000 GPU-kal. Proci tekintetében duál Intel Xeon Gold 6130 és 1.5 TB DDR4 RAM társaságában. Elsősorban de novo növényi és állati eredetű DNS és RNS örökítőanyagok kódoló szekvenciáit illesztik vele össze. GPGPU számítások sokkal gyorsabban lefutnak mint ha a CPU-k dolgoznának csak.
-
Adams007
tag
válasz
Rodi 4.80 #17 üzenetére
A Volta GPU miatt leginkább gépi tanulásra, de bármilyen más nagy számításigényű feladatra is jó (pl. fizikai/kémiai szimulációk, pénzügyi folyamatok szimulációja). A TensorCore-ok legjobban a (konvolúciós) neurális hálózatokban használhatók ki, egy fizikai probléma szimulálásánál már nem valószínű, hogy elegendő az FP16.
-
Rodi 4.80
senior tag
Konkrétan mire jó egy ilyen kártya? Úgy értem, aki vesz egy darab ilyet az asztali pc-be, ő mire használja?
-
westlake
félisten
Brutális a tudása? Az, de inkább azon hüledezzetek, hogy ezt a GPU-t már 2017 10. hetén gyártotta az NVIDIA. Több mint egy éve volt!
-
Rayyy
senior tag
Jók ezek a kvadrók... beraktam a K4000-et egy 20 000 Ft-os kártya helyére, hogy majd megdobja kicsit az AfterEffects-et, meg a 3ds Max-et... nem történt semmi
A hivatalos ajánlások ellenére sem. (tudom, hogy nem olyan egyszerű, hogy krájzisztviszi, tehát nem kell kiokosítani... de azér' na.)
-
válasz
Cyberboy42 #7 üzenetére
Bizony, HBM2 és ha 2 karit egymás mellé dobsz Nv linken át akkor még durvább az összkép.
Csak összehasonlításként 2 év alatt mennyit fejlesztett NV a Quadro családon : (AnandTech forrás)
Érdemes megnézni Single és double precision értékeket, azonos fogyasztás mellett, 250 wattos TDP-vel.Ezt azért már lehet nevezni fejlődésnek.
Abu: náluk tény az ECC, adott ki NV erről információt.
Bandit79:
Nem tudom mi maradt ki, mindig ennyibe kerültek a csúcs Quadro-k.
Ahova ezek mennek ott ez egy alapár, ezzel számolnak, ebből dolgoznak. Az nem mindegy a pénzükért mit kapnak szoftvertámogatottság terén és teljesítmény terén. Quadro sorozat mindig ebben az ársávban mozgott,de a $/ performance mutató jelentősen javul most az új Quadroval.
A 3000 dolláros Titan V-re 3 hónapos várakozási idő van , szerintem erre több lesz. -
tibaimp
nagyúr
Ezeket a "gyári" nv kártyákat, amúgy ki gyártja nekik? Tudja valaki?
Vagy az nv rendelkezik saját gyárral, kétlem. -
Impozáns teljesítményű kártya.
-
shteer
titán
hashrate?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Quadro GV100 a nevéhez hűen a GV100 kódnevű lapkát veti be.
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest