Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
És az hogy, lerakok mellé egy bitmintát, ami öntudatra ébred és elkezdi átkódolni a mellette heverő FPGA-t?
Szerintem inkább egy számítógépről rátöltöd, amit előtte megírsz. Igaz hogy régen csináltam, és akkor még PLC-nek hívták, nem FPGA-nak, de az alapelve ugyanaz. Amúgy miben más egy MOV AX, BX mint ha ugyanezt kikapuzod NAND-ból (vagy NOR-ból)? Mindkettő egy vezérlőkód, ami a hardver működését módosítja a kívánt cél érdekében. Amúgy elég csak felnézni a wikire, ott se csak a kódert ismerik, hanem a hardver programozást is. A program definíciója meg csak ennyi: "A program is a set of instructions used to control the behavior of a machine “software”." Aminek csak egy speciális szelete a számítógépes program."Ismerned kene a hardver mukodeset, hogy megertsd a kulonbsegeket. Egy digitalis technika alapok vagy ilyesmit meg kene tanulnod."
Ezen már pár évtizede túl vagyok, biztos hogy egy szoftverfejlesztésre specializált villamosmérnöknek akarod ezt megmagyarázni?
Ellenben neked még tudom ajánlani. 
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó többfajta rig keret! + tartozékok!!!!!!!
- HP 2400 WAT szervertáp - HASZNÁLATLAN
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Szerintem inkább egy számítógépről rátöltöd, amit előtte megírsz. Igaz hogy régen csináltam, és akkor még PLC-nek hívták, nem FPGA-nak, de az alapelve ugyanaz. Amúgy miben más egy MOV AX, BX mint ha ugyanezt kikapuzod NAND-ból (vagy NOR-ból)? Mindkettő egy vezérlőkód, ami a hardver működését módosítja a kívánt cél érdekében. Amúgy elég csak felnézni a wikire, ott se csak a
Ellenben neked még tudom ajánlani.