- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ASUS notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
core i7
addikt
Van valaki akinek van ilyen monitora és elakarja adni??
-
Márton
nagyúr
na, mikor jönnek már a magyar piacra ezek a csodák?
tudom, türelmetlen vagyok -
dezz
nagyúr
Tudom, tudom. De hát ez kb. mindennel így van. Mi viszont ugye nem így állunk egy sor (egyéni beállítottságtól függően több-kevesebb) dologhoz... És azt is tudjuk, hogy ha mindenki csak a gyengébb cuccokat venné, nem is lenne jobb a piacon. Így hát igyekszünk, ha kicsit is, de befolyásolni a dolgokat, kicsit válogatósabbak vagyunk az átlagnál, stb. Szerintem jogos, ha páran zúgolodnak magukban, hogy pl. miért csak a TN-t nyomatják a gyártók. Miért, miért... Persze, tudjuk, hogy miért. Üzletileg az éri meg nekik a legjobban. Na de nehogy már csak az ő érdekeik érvényesüljenek, a fogyasztó meg csak szó nélkül (v)egye, amit eléraknak. Arról meg lehetne írni valamilyen szociolófiai tanulmányt, hogy egyesek ezt is különcködésnek, neadjisten sznobságnak bélyegzik.
-
mephi666
nagyúr
értelek én... de azt akartam kihozni az egészből, hogy átlagember hogy választ... most volt karácsony... 2 munkatársam is képernyőt akart venni... egyik unokának, másik meg a fiának... ők a képfrissítéssel/kontraszttal/fényerővel sincsenek igazából tisztában és nem paneltípus alapján döntenek... ugyanúgy, mint az emberek nagy része... jöttek oda és mutatták, hogy melyik a jobb, a 30ezer forintos x márkájú vagy a 33ezres y... nem mondhatom nekik, hogy dobják ki az újságot és vegyenek többszöröséért egy komolyabb panellel szereltet, mert a gyerekeknek játszani, esetleg filmet nézni hülyeség lenne olyan komolyat... és tényleg átlagember így dönt: megnézi az árat meg a feltüntetett értékeket és törekszik mindenből a legnagyobbra... ki is kellett őket oktatni, hogy frissítésnél nem a legnagyobb érték a legjobb
-
dezz
nagyúr
Szép történet. Elmehetnél forgatókönyvírónak!
De nálam speciel nem pontosan így történt. Fogalmam sem volt a paneltípusokról, amikor elkezdtem monitort nézni magamnak. Néztem-nézegettem, de valahogy egyik sem volt az igazi. Az képélességgel nem volt gond, de a többi... Most itt hadd ne soroljam! Már kezdett is elmenni a kedven az egésztől, amikor egyszer csak megláttam AZT. Akkor nagyot néztem! Alapvetően más volt, mint a többi... Olyan képe volt, mint egy szuperéles álom-CRT-nek. (Nem, nem sorolom itt sem, milyen "érdekes" jelenségektől volt mentes.) Hát ekkor kezdtem utánajárni, mi a fenétől ennyire más ez, mint a többi. Találgass, melyek voltak itt a TN-esek, és melyik volt az MVA... Itt véget is érhetne a történet, de nem teszi, mert egyetlen hibát az MVA-nak is fel lehetett róni: némi csóvát húztak a fehér közeli mozgó objektumok. (Bár én még ezt is szívesen bevállaltam volna, volt nagy utánvilágítási idejű CRT-m, az rosszabb volt.) Így aztán még egy kicsit tovább nézelődtem, és végül kikötöttem egy S-IPS-esnél, ahol a csóvahúzás is elmaradt. Akkor ez még elég drága volt, de megérte az utolsó fillérig, ma is ezt használom, és egyelőre nem tervezem lecserélni, főleg nem egy TN-esre... És ha belegondolok, hogy ennyivel jobbat lehetne ma már kapni a ma szokásos méretekben minimális felárért, ha... Nos a mondat befejezését színes fantáziádra bízom.
-
ddekany
veterán
Tovább megyek: Emberek 80%-ának annyi az igénye a monitorral szemben, hogy felismerje, hogy mi van a képernyőn. (De van hogy már az sem.) Ezt onnan tudom, hogy beállítani normálisan már kb senki sem szokta a képernyőt (ill. fostalicska PC-k esetén lejátszó programot vagy videókártyát; mondjuk az már nem is egyszerű), pedig az már ingyen van.
-
mephi666
nagyúr
szerintem ha pl 1.5szeres a különbség árban és boltban kivan rakva egymás mellé 2db pont ugyanolyan/ugyanakkora monitor, más típusjelzéssel pl 50ezer és 75ezer forintért és ugyanaz a szép élénk színű képekből álló slideshow megy mindkettőn, akkor az átlag vevő megnézi: "hm... jól néz ki mindkettő, csak az egyik sokkal olcsóbb" aztán talán megkérdez egy eladót, hogy az egyik miért drágább sokkal az egyik, mint a másik... ha az eladónak van hozzá valami köze, akkor elmodja, ha nincs akkor meg kitalál valamit és jóeséllyel elviszi a vevő az olcsóbbat... az veszi a jobb panelest, aki előre utánanézett már, tudja, hogy melyik típus milyen és céltudatosan azért megy a boltba... egyébként még hosszú évekig kelendő lesz a tn-paneles... mellékesen a nyakam tenném rá, hogy a kommentelők nagy részének is tn-paneles a képernyője...
-
dezz
nagyúr
válasz
Hedgehanter #67 üzenetére
Külföldön a legtöbben azt sem tudják (bár szerintem idehaza sem), hogy vannak különféle technológiájú paneltípusok... A 4x ár meg teljes tévedés. Normális esetben ~50%-kal drágábbak a jobb panelosok, már ha van hasonló típus valamiből, de nagyobb volumennél még kisebb lehetne az eltérés. A minőségbeli különbséget meg nem lehet számszerűsíteni, de ilyen erővel 10x jobbnak is lehetne nevezni, mert kb. ennyi szempontból jobb, és a szemünk világa is sokat ér.
rudi: Ne tévesszen meg, az csak egy demó videó. Lényeg, hogy egy kormányt forgat a játékos, és azt ismeri fel a szoftver, és figyeli az elfordulását.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Kövezzetek meg,de nekem nagyon nem tetszik ez a "szappantartó" design mit a Samu tol. (Eizo roxx
)
-
Gyufaaa
veterán
Ez gyönyörú!!
-
Márton
nagyúr
-
Márton
nagyúr
ez a dolog akkor a leglátványosabb, ha a dolog kilép a monitor síkjából.
Rudi, nem feltétlen.
Idézném Cameront:When most people think of 3-D films, they think first of the gimmick shots -- objects or characters flying, floating or poking out into the audience. In fact, in a good stereo movie, these shots should be the exception rather than the rule. Watching a stereo movie is looking into an alternate reality through a window.
-
Márton
nagyúr
mikor lesz otthon imax?
ha a mozirendszerre gondolsz, akkor jelentem nálam volt
2 dlp proji 2 polárszürővel, ezüstvászon és szemüveg.
7600-os nvidia karesz, 2 dvi kimenettel, így ment a jel hdmi-n keresztül.
stereoscopic player, játékok, stb. minden próbálgattam pár hétig, de aztán eladtam az egyik projit, mert egyelőre még nagyon luxus volt. De a jövő ez nekem -
Nwis86
aktív tag
Nem kell úgy írnia játékokat hogy működjön jelenleg 350 játékkal megy tökéletesen, itt van bővebb info [link] viszont a gond hogy csak is 120 Hz-s lcd- vagy pedig 3D-Ready DLP matricás projekttoros TV-kel üzemel ebből 2 létezik... kérdés hogy vajon sima DLP projektorral működik -e viszont az csak 60hz-s de ha azzal is jó lenne akkor azonnal vennék 1 ilyen szemüveget
projektor már megvan, azaz hétfőn hozza a posta, dejó lesz 2.5x2 méteres képen játszani
-
rudi
nagyúr
Egyedül az a gond, hogy ez a dolog akkor a leglátványosabb, ha a dolog kilép a monitor síkjából. Pár hete többek között a Left 4 Dead-et próbáltuk ilyennel, hát abban lalálra ijedne a játékos, ha kiugrana rá a szörny
Mondjuk nekem a GRiD jobban bejött, mert ott az autóból nézve tényleg a monitor síkja mögé kerül a 3D-s rész lényege, és tényleg jobban kezelhető.
-
rudi
nagyúr
Elsősorban azért fájdult meg a többség feje, mert mindenki más mértékben bírja ennek a virtuális 3D-nek a mélységét. A régi rendszernél a 3. dimenzió mélysége (nagyjából a jobb és bal kép eltolásának mértéke) nem vagy körülményesen volt állítható. Itt ezt elég egyszerűen a szemüveg szinkronizálóján egy tekerővel oldották meg. Persze, olyan 10%-a az embereknek így is úgy is beteg lesz a 3D-től.
Anno azért tűnt el a stereo 3D driver, mert jöttek az LCD-k, és azokkal a 60-75 Hz-es frissítés miatt nagyon nem ment. Meg korábban rengeteg framebuffer effektel gond volt, meg a HUD-okkal is.
-
NKing
tag
Mindenesetre ezzel FPS-eket nem nagyon fogunk játszani, mivel nem tudni, hogy a két szög közűl melyikben irányítsuk a célra a célkeresztet
Én már próbáltam piros-kék szemcsivel Quake III-at, és a célkeresztből ott kettőt lehetett látni. Kíváncsi vagyok, itt hogyan oldják meg, talán a célkereszt mindkét képen ugyanoda kerül, de akkor meg megint torzul a célzás.
-
leviske
veterán
válasz
antikomcsi #4 üzenetére
Már jelenleg is vannak játékok, amik megjeleníthetőek így. Itt egy cikk a témában...
-
törölt tag
Birom az embereket mosta Display Port a divat.De minek és mire?TN+film 40-50e moncsikra ?Mekkora minőség javulás lenne már vele.
Vagy 120-160e lcd tv-re.Mert a töbségnek ezekre vagy még ezekre sincs pénzük. -
JoeYi
őstag
mikor lesz otthon imax?
-
SirRasor
addikt
Heh szakasztott ilyen a T220-as moncsim
-
X@b3e
addikt
Azér megnézném működés közben ezt a ficsört, mielőtt levenném róla a keresztvizet
-
HavocS
senior tag
Szerintem hozzá lehetne szokni. Nekem legalábbis minden monitorváltásnál fájt egy-két napig a fejem (nem az ára miatt
), aztán szépen hozzászokott a szemem (vagy az agyam).
-
Sotho
őstag
Az a baj ezekkel, hogyha oldalra billentem a fejem, máris ketté megy a 3d kép mert csak vízszintesen van 2 különböző szögben,nem követi a juzer két szép szemét a rendszer.
-
dezz
nagyúr
Folytatnám a sort:
3. Minden stereo3D megoldásnál fennáll az, hogy miközben az objektumok látszólag a képernyő síkja előtt vagy mögött vannak, nem olyan távolságra kell fókuszálnia a szemnek, hanem pontosan a képernyőre, mert valójában ott van a kép.4. Amikor közelebbi vagy távolabbi pontra nézünk a valóságban, a szemtengelyeink más-más szöget zárnak be. Stereo3D-nél viszont állandó ez a szög (mind a valóságos, mind a virtuális mása).
De azért nem kell megijedni, nem olyan rossz dolog ez, sőt nagyon is állat -- ha rendesen be vannak állítva a dolgok. Pl. nem szabad túl nagyra állítani a virtuális teret, és jobb, ha az egész a monitor síkja mögött van.
(#18) luw2win: "Eszméletlen jó, nem lenne baj ha kimaradna belőle az a 3d-s nyavaja,talán még olcsobb is lenne"
Nincs benne semmilyen "3D-s nyavaja", önmagában a monitor egyszerűen egy 120 Hz-es frissítésre képes LCD monitor. A 3D úgy jön ide, hogy ez már elég ahhoz, hogy ezzel is használhatóvá váljanak a régi shutteres 3D szemüvegek, amiket az LCD-k elterjedésével a fiókba kellett tenni.
(#27) Jhonny06: "Nem kell külön megírni rá a cuccot, az csak a régi, sztereotípikus képalkotásnál volt, ez már a polarizációs megoldáson alapul, a régi egy nagyon primitív cucc volt, ez viszont már a tényleges megjelenítésre képes, a szemüveg külön 40 000 forint hozzá."
No, itt van pár tévedés. Ha érdekel mik, leírom:
1. "Sztereotípikus" - ilyen nincs.
2. Nem, ez a monitor nem azt a bizonyos soronként eltérően polarizált stereo3D-s módszert használja. Annak nem kell a magas frissítés. De így is jóval drágább.
3. Viszont ahhoz éppen hogy nem kell drága szemüveg, csak egy egyszerű 500 Ft-os polárszűrős. (Ellentétes szűrő-irány a két oldalon, így az említett spéci képernyőn minden páros sort az csak egyik, minden páratlant csak a másik szem lát).
4. A soronként eltérően polarizált és a shutteres megoldás alapjában ugynaz (stereo3D), csak abban térnek el, hogy hogyan juttatják el a jobb és bal szem számára készült képet a megfelelő szembe.Godefroy: Mert már mondani sem kell.
Egyébként neked részvényeid vannak valamilyen TN-panelgyártónál, vagy mi?
-
bteebi
veterán
válasz
rootkiller #10 üzenetére
...vagy esetleg 1920*1080-ba
. De inkább S-IPS/PVA panellel, vagy mondjuk LED háttérvilágítással. Esetleg OLED-ben, akár QHD felbontással
.
-
Godefroy
senior tag
...és az hogy lehet, hogy az eddigi hozzászólók idáig nem fikázták hogy csak TN es a panel?
-
Solad
addikt
válasz
antikomcsi #4 üzenetére
a mai jatekok is hasznalhatok vele. egy szoftver vezerli ugy a kepet, hogy minden masodik kepkocka mas szogbol mutatja ugyanazt a kepet, a szemuveg pedig hol egyik hol masik szemedet takarja. igy egyik szemmel egyik, masik szemmel masik szogbol latod a kepet, az agy meg osszevarazsolja 3d-be
legalabbis a gef4 idejeben igy mukodott
-
Márton
nagyúr
vegyétek! itt!
-
Márton
nagyúr
semmit sem kell eltolni, a két kép közötti különbség amit látsz abból ered, hogy két különböző nézőpontból van "fényképezve". A tologatással csak a térbeliség monitor síkjához képesti helyzetét tudod állítani. Kiugorjon, vagy minden csak mögötte látszódjon (akvárium hatás)
-
commanDOS
senior tag
Erre a 3D-s technikára már van elég sok működő megoldás. De PC téren szerintem az eddigi legjobb, amikor szokásos megjelenítést használunk, csak egy célhardver figyeli a játékos fejének minden mozgását és kiszámolja mit kéne látnod, majd ehhez viszonyítva mozgatja a játékbeli kamerát (fps esetén például). Így ha elfordítod a fejed, hogy kinézz egy sarkon, ténylegesen is arra mozdul a kép. Elég hatásos és egyszerű.
-
spirit007
senior tag
Szép darab .
Ettől függetlenül én személy szerint biztosan nem fogok semmilyen wide monitort venni . Mindenképp TV-be fogok pénzt invesztálni , a PC -hez meg általános célokra (vagy arra se?) megmarad a mostani ~2 éves 19"-os 5:4-es ... ahogy elnéztem egy cimbinél az 54"-osTV-n is remekül lehet PH! fórumozni -
Devid_81
félisten
Nagyon végig se gondoltam mikor írtam amit írtam....
De tényleg így működik/működött a dolog ahogy te is írtad, ezt se fogja szeretni az emberi agy.
A legrosszabb érzés az a pár mp amikor megszűnik minden pl leveszed a szemüveget, és próbál a szemed illetve az agy helyreállni...
Nah mindegy várjuk ki a végét, de sajna az az érzésem, hogy ez se lesz sokkal kelendőbb mint anno amilyen kelendő volt...
Sajna pontosan nem értem az anadtech-en levő leírást, elég gyatra az angolom, viszont a szterogrammokhoz is köze van a dolgoknak.
Viszont azokat nem mindenki képes "látni" elég egy szemtengelyferdülés, távol, vagy rövid látási probléma stb. -
válasz
antikomcsi #19 üzenetére
Majdnem.
Itt annyi volt a különbség, hogy kell hozzá ugye egy "aktív" szemüveg (nem a passzív piros-kék) ami oldalanként eltakarta-mutatta (értsd villogtatta) a képet, a képfrissítés felének megfelelően. Lesarkítva az egyik szem csak a páros, míg a másik szem a páratlan hz-eket látta és mivel a kép ennek megfelelően volt eltolva a monitoron, kialakult az úgynevezett sztereo kép, amit az agy 3d-snek érzékelt, mivel a két szem másik képet látott. Épp emiatt a képváltás-villogtatás miatt volt fontos a magas hz-et tudó monitor.
A támogatása a driver ellenére sem volt tökéletes, mert játékoktól függően hol kifelé, hol befelé volt meg a "3d hatás" ami azért elég zavaró tudott lenni, amíg átszokott az ember szeme rá. Néha felém jöttek a lények, néha meg beleszédültem a monitor mélységébe a csőhatás miatt. Akkoriban viccesnek találtam a dolgot.
némi plusz infó az akkori technikáról: [link]
#szerk: link
-
Jhonny06
veterán
Nem kell külön megírni rá a cuccot, az csak a régi, sztereotípikus képalkotásnál volt, ez már a polarizációs megoldáson alapul, a régi egy nagyon primitív cucc volt, ez viszont már a tényleges megjelenítésre képes, a szemüveg külön 40 000 forint hozzá.
-
mephi666
nagyúr
ööö, a dvi miért lett így kiemelve? azthittem, hogy az már rég alap...
1.5éve vettem a 931bf-em, azon is van ugyanúgy...
tényleg nagyon jók a samsungok, eddig semmi bajom nem volt velük... fejem sem szokott fájni előtte soha...
-
airwin
csendes tag
Ráadásul a 3d látáshoz nagyban hozzájárul a szem fókusztávolság érzékelése. Úgyhogy ez egyáltalán nem ugyanaz az élmény.
-
Raymond
titán
válasz
antikomcsi #4 üzenetére
Itt probaltak es azt irja lof@sz az egesz egyelore: [link]
-
rebugra
aktív tag
Szép. Nekem a Samsung mindig is tetszett.....főleg ez a forma
Ha már Samsung:
Nem tud valaki olcsón Samsung TV-t? olyan 50-60 cm körülit.......(80.000 Ft max)
(lécci PM rám)
-
törölt tag
Adnak hozzá 3D-s szemüveget is?
-
Márton
nagyúr
nem, ehhez nem piros-kék hanem shutterglass szemüveg kell.
csak azt nem értem, eddig miért nem supportálták a tft-k a 100-120Hz-et,
hiszen léteznek már régóta 3-5ms-os példányok, nem?Nekem egyébként a 100Hz szimpi (crt-n is ezt használom most, sötétben nem bánt a vibrálás), mert a videóim 50i-sek, és igy pont szinkronban van a mozgás, míg 120hz-en rángatózna..
Aki játszani akar, annak gef7-es kártya kell, mert ott müxik még normálisan a stereo driver.
Vagy az új vista és a hozzávaló driver (nem tudom hol tartanak most)
Majdnem minden játék supportált igy! -
-
luw2win
őstag
Eszméletlen jó, nem lenne baj ha kimaradna belőle az a 3d-s nyavaja,talán még olcsobb is lenne
-
64b0r
aktív tag
Az a baj, hogy a fejfájás ennél is elő fog jönni. Egyszerre két dolog is van benne, ami fejfájást okoz:
1. A két szem más képet kap, mint amit megszokott (akármit mondanak, nem lehet pontosan beállítani, főleg, mert emberenként más és más a két szem távolsága)
2. A szemek egyesével villódzó képet kapnak, 60 Hz-en (pont emiatt volt szükség a 120 Hz-re, hogy legalább a minimum 60-at elérjék szemenként), ráadásul aszinkronban egymáshoz képest.
Attól fájdul meg a fej, hogy az agy ebből próbálja összerakni a színes képet. Illetve a szemizmok is erőlködnek, hogy belőjék a fókuszt, szemenként külön-külön.Azt nem tudom, hogy a hagyományos, kék-piros szemüveggel kell-e használni, de ha igen, akkor még az is plusz feladat az agynak, hogy szemenként más spektrumú képet kap, hogy teljes legyen a káosz.
-
-
törölt tag
Ugyanaz a design, mint a 4-es sorozatú LCD TV-iken, csak ezek sokkal kisebbek, ill. a felbotásuk nagyobb. A külsejük nekem is tetszik.
-
Ijk
nagyúr
Én azt a hírt várom már, hogy "Már kapható a Samsung 100.000Ft-os, 26" LED MVA monitorja!"
-
clayman
aktív tag
válasz
rootkiller #10 üzenetére
Éljen, akkor már legalább 2-en vagyunk, akik erre igényt tartanak!
-
rootkiller
őstag
Nagyszerű! Ilyen kéne, csak 24"/1920x1200-ba, display porttal.
-
Devid_81
félisten
válasz
Hedgehanter #6 üzenetére
Tényleg megfájdult az ember feje tőle...de nem toom miért.
Lehet az agyunk mégse szerette annyiraValamiért gyorsan eltünt a cucc akkoriban
-
clayman
aktív tag
Igazán jöhetne már a DisplayPort-ot kihasználó 120Hz-es 24''-os (1920x1200) is.
Gondolom ez dual DVI-s.
-
NKing
tag
Igazából bármilyen nV karival kipróbálható a 3D géjmelés. nVidia Stereo 3d driverrel egyszerűen, meg piros kék szemcsivel... bár elég gány, de kipróbálható
-
Hedgehanter
őstag
válasz
antikomcsi #4 üzenetére
Erre vagyok kivancsi en is....
Annak idejen kiproblatam a Duke Nukem-et a 3D-s szemuveggel meg a kieggel hozza es ahhoz kepest nem is volt annyira rossz hogy milyen kezdetleges volt ez akkoriban..Bar fajt a fejem egy kicsit meg hasonlok az elejen de na 10 eve volt...
-
Ehhez a 3D-hez a játékokat is úgy kéne írni?
Vagy a mostani játékokat is élvezhetnénk valamilyen formában 3D-ben?
Egy jó kis fps-t ami szép is, mint a crysis szívesen kipróbálnék 3D-ben.
-
Skizz
addikt
Gyönyörű cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 22 hüvelykes 2233RZ felkészült a háromdimenziós megjelenítésre.
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Hobby elektronika
- Anime filmek és sorozatok
- BestBuy topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Microsoft Excel topic
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- LG (27GR75Q-B) QUAD HD 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- SAMSUNG ( LS27D600UAUXEN) 100HZ QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- MSI G2712f Gamer Monitor!27"/Ulra Rapid IPS/FHD/180hz/1ms/Freesync-Gsync/
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest